23 neverjetnih kratkih pričesk Ombre

Ombre lasje so eden najbolj vsestranskih stilov, ki jih lahko vsak poskusi z mešanjem svojih posebej izbranih barvnih kombinacij. To je pravzaprav univerzalna možnost, ki ustreza vsem teksturam las. Tu pa je ulov! Dame z le dolgimi lasmi poskusite ombre. Vendar pa je v teh dneh, kot lahko vidite v tem priročniku, ombre na vrhu trend za kratke lase tudi. Resnici na ljubo, ombre izgleda odlično na kratkih laseh. Na primer, lahko poskusite na laseh do ramen ali na razcepljenem bobu.

Medtem ko je kratke lase enostavno vzdrževati in traja le nekaj časa, da se pripravite na zabavo ombre na vaših kratkih laseh lahko poveča vašo lepoto. Torej, zakaj ne bi poskusili z naslednjimi 23 čudovitimi ombre pričeskami na kratkih laseh? Obiščite svoj salon, se posvetujte s frizerjem in izberite najbolj senzacionalno različico ombre, ki bo nosila popoln videz vseh časov. Na zdravje!

1- Kratka pričeska Ombre

Kratka ombre hairtyle, lasje blond kratka ombre

S tem ombrejem na rami se dotaknite srednje dolgih las. Daje drzno vzdušje in izgleda več kot navdihujoče, tudi če ne dodate več domišljije. Popoln showstopper!

2- Rožnato zlato blond ombre

Rose Gold Blondinka Ombre, Hair Ombre Blonde Rose

Pridobite očarljiv in senzacionalen videz, ne da bi potrebovali več kot nekaj potez s prstom, ki teče skozi vaše lase, ko imate na sebi rožnato blond pričesko ombre. Vsestransko privlačen in vedno nov!

3- Nabito natrpane plasti

Lob Choppy Layers, Bob Brown Long Brada

Skorajda ni nikogar, ki bi zanikal, da bi cenil te razdrobljene plasti na vašem dolgem bobu, imenovanem lob. Učinek ombre je očarljiv in tudi v množici boste zasijali kot zvezda.

4- Svetlo rjavi Balayage Bob

Svetlo rjava Balayage Bob, Balayage lasje kratke rjave barve

Ta svetlo rjavi balayage bob je tako neverjetno v trendu, da skoraj vsako dekle dobi ta videz z izjemnim navdušenjem. Čas je, da poskusite! Nosite to različico ombre in nič čudnega, pozneje se nam boste zahvalili.

5- Trend las za poletje 2018

Poletje 2018 Hair Trend, blondinka Balayage Bob Hair

Če ne želite žrtvovati zabave poletnih dni zaradi nereda, ki ga prinašajo dolgi lasje, bi moral biti ta kratek ombre vaša edina izbira. Vibriranje na plaži je tisto, kar bo presenetilo vaše gledalce.

6- Kombinirano v več barvah

Barva ombre za lase kratka

Dolgčas z isto barvo na laseh? Poskusimo nekaj neverjetnega. V tej ombre pričeski je združenih več barv, ki bodo vašo igro zagotovo pripeljale na drugo raven.

7- Stransko ločeni dolgi kodri

Šminka za lase Kratka blondinka

Želite moden videz, ne da bi odpravili tako prefinjeno vibracijo vašega videza? Negujte to stran ločene dolge kodre, kot je na tej sliki. Ne le dviguje čar uporabnika, ampak krepi zaupanje.

8- Peek A Boo Highlights

Balayage Choppy lasje rjave barve

Če nobena druga pričeska ne ustreza vašim željam, bi morali biti pokukani utrinki zadnja možnost, da dodate volumen svoji grivi.

9- Ocean Blue Ombre na Črni grivi

Ombre za lase Blue Bob

10- svetlo rjav stranski pogled

Brown Balayage Choppy Ombre

11- Različica sirene

Barva za lase One Mauve

12- Model Rambut Bob

Bob Hair Ombre 20

13- Ravna eno dolga pričeska

Lasje Kratka Blondinka Platinum

14- Balayage za temne lase

Balayage Hair Brown One

15- Lepa vijolična na temni grivi

Purple Hair Balayage Ombre

16- Osupljivo sivi lasje

Bob Choppy Balayage Blondinka

17- elegantna modra ombre

Lasje Modri ​​Kratki Ombre

18- Čudovit roza ombre

Ombre roza las kratki

19- Eleganten blag rjav ombre

Balayage Blondinka Ash Ash

20- Golden Celebrity Look

Lasje Huntington 20 Dolžina

21- Blogueira Jade Seba

Hair Balayage Beauty Makeup

22- Neurejen valovit črn in blond ombre

Bob Choppy Blondinka Balayage

23- Camilla Luddington

Barva dolžine britvice za lase

About the author