Barva in striženje kratkih las

Kot veste, da v 2013, kratki odbitki so v trendu. Zaradi kratkih las si do neke mere videti trendovsko, kul in funky. Toda stvar je, katere kratke odbitke izbrati? Bodo edinstveni? Danes je v trendu zelo malo kratkih odbitkov in vsi se jih odločajo, zato ne morete pričakovati, da bodo edinstveni. Lahko pa jih preprosto naredite edinstvene z različno barvo las. Tukaj jih je nekaj odbitki in barve las ki jih lahko poskusite videti trendovsko:

Ta natrgana bob frizura z rdečo barvo je odlična kombinacija. To vam bo dalo funky videz, kot vidite na sliki.

Rdeči sekani lasje

Če želite, da vaši lasje dobijo edinstven videz, jih lahko preizkusite v vijolični barvi. Je hladne barve, zaradi česar boste videti kul in trendovsko.

Kratke vijolične pričeske

Če imate posebno kratko pixie frizuro, lahko tr lila barva las na njih. Odlično bo izgledal na vaših laseh in naredil, da boste videti super.

Najboljša lila barva las

Svetlo zelena barva izgleda neverjetno na kratkih laseh. To je edinstvena barva in zelo malo ljudi jih preizkusi na laseh

Dekleta z zelenimi pričeskami

Katty Perry je vroča zvezdnica in tudi sama želi dobiti edinstven videz. In za to si je pred kratkim pobarvala lase v modri barvi in ​​izgleda osupljivo.

Znani modri lasje

Roza barva je najboljše za dekleta in ženske, ki želijo ohraniti svojo ljubkost skupaj z edinstvenim videzom. Je drugačne barve in izgleda neverjetno na kratkih pixie odbitkih.

Rožnata pixie frizura

Lahko dvobarvne barve las. Toda nalezljivost obeh barv mora biti neverjetna in bi vam morala ustrezati. je med novimi trendi, ki se pred kratkim pojavljajo v svetu frizerske mode.

Kratke dvobarvne slike za lase

Ženske in dekleta, ki želijo dobiti zrel videz, morajo poskusiti to črno barvo las. Na vas bo videti odlično.

Črna barva las

Ženske in dekleta, ki imajo blond lase in želijo poleg frizure narediti nekaj drugega z njimi. V njih lahko poskusijo črne poudarke. To je edinstven slog barve las in vam bo zagotovo super.

Kratke blond in črne pričeske

Jessica Chastain ima kratke valovite lase in rdeča barva na njih naredi njen videz seksi in privlačen.

Kratki rdeči valoviti lasje

Potopni bob je edinstvena in najboljša frizura, ki jo lahko poskusite. Razlikuje se od tradicionalnih odbitkov bob, vendar boste zaradi njih videti srčkani.

Potapljajoča se bob frizura

Če ste ljubitelj mraka, morate poskusiti ta barvni kontrast. Na vas bo videti odlično. Črno obarvani lasje z rdečimi odtenki bodo modno videti na odbitkih bob.

Črna in rdeča barva las

Želite narediti nekaj drugačnega in neverjetnega? Če da, potem morate iti večbarvna barva las. Lahko poskusite različne kontraste barv las, ki se vam zdijo kul. Lahko poskusite s kontrasti temnih ali svetlih barv, odvisno od vaših zahtev.

Barva las z več toni

About the author

Adblock
detector