Barve za kratke pričeske

Kaj naredite, če želite svojim lasem narediti nekaj drugačnega, s čimer boste izstopili iz množice? No, lahko poskusite novo frizuro ali a nova barva to bo preprosto spremenilo celoten videz. Kljub temu ne bi smeli sami poskusiti ene od teh stvari doma. Najboljša stvar, ki jo morate storiti, je, da pokličete svojega stilistka in si pripravite sliko nova pričeska ki bi ga radi imeli. Čeprav je iskanje prave barve za vaše lase proces, ki traja nekaj časa, je vsekakor vredno. Na koncu boste imeli odličen videz in vse bo posledica dejstva, da ste vložili čas in energijo v iskanje popolna barva in slog. Če poskusite nekaj, za kar ste slišali, vendar nimate slike, ki bi jo lahko uporabili, potem rezultati morda ne bodo takšni, kot ste pričakovali. To pomeni, da bi morali takoj poiskati pravo sliko in nato poklicati svojega stilistka!

Različni rdeči poudarki

Ko imaš temni lasje, imate številne možnosti, da lasje izstopijo. To pomeni, da se lahko celo odločite za nekaj rdečih odtenkov, ki imajo različne odtenke in zaradi katerih bodo vaši lasje videti super!

Različni rdeči poudarki

Blondinka in roza

Ko imate svetlejše lase, je edina možnost, da se igrate z nekaj barvnimi toni. Na tej sliki boste videli drzno blondinko, ki ima zanimiv ton svetlo roza, zaradi česar je vse zanimivo.

Blondinka in roza

Svetla breskev

Zanimivo pri tej barvi je dejstvo, da ni navadna oranžna, ki jo vidite povsod, temveč barva breskve, zaradi katere bodo vaši svetli lasje videti lepi in zanimivi hkrati.

Svetla breskev

Blondinka, modra in vijolična

Če ne veste, kako narediti lase nekoliko bolj izvirne, se lahko odločite za le nekaj modrih in vijoličnih poudarkov, ki so strateško postavljeni spredaj. Izgledali boste super!

Blondinka, modra in vijolična

Globoko rdeča

Če želite najti pravo barvo, zaradi katere bodo vaši lasje videti drugačni, vendar ne preveč različni, se raje odločite za temno rdečo. Rečeno je, da so rdeče glave bolj skrivnostne in seksi. Lahko greš za to!

Globoko rdeča barva las

Blue Pixie

Ko imaš res kratke lase, se lahko igraš le z njihovo barvo. Torej, če razmišljate o tem, da bi vaš pixie postal bolj zanimiv, se morate odločiti za nenavadno barvo, kot je modra.

Blue Pixie

Rumena in blondinka

Če se ne želite odločiti le za navadno blond barvo, se lahko odločite za rumen odtenek, ki bo naredil vse to še bolj zanimivo. Zaradi nekaterih rumenih poudarkov boste zagotovo videti drugačni.

Rumena in blondinka

Blondinka in temna

Še ena zanimivost, ki jo lahko naredite s svojimi lasmi, da bodo videti bolj drugačne, je, da poskusite združiti blond in temno barvo. Na ta način, čeprav bodo vaši lasje rasli, se korenina ne bo pokazala.

Blondinka in temna

Temno in svetlo blond

Ko gre za blond lase, se lahko resnično igrate z dvema odtenkoma. Spodaj lahko imate temnejšo, na vrhu pa svetlejšo. Odlična stvar pri tem je dejstvo, da bo videti fantastično.

Temno in svetlo blond

Svetla metalik blondinka

Ena izmed stvari, ki jih lahko poskusite, če želite, da bo vaša blondinka videti bolj drugačna kot kdaj koli prej, je, da se odločite za metalik ton, zaradi katerega bo videti izvirno in lepo hkrati.

Svetla metalik blondinka

Blondinka in rjava

Ni vam treba odločati za preveliko spremembo in barvo, da bodo vaši lasje videti super. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite le za eno ali dve prameni las, ki jih lahko rjava barva. Na ta način boste videti neverjetno.

Blondinka in rjava

Svetlo rdeča

Ko ti je všeč rdeči lasje, lahko se igrate z odtenki, ki jih lahko izberete. Če želite nekaj bolj drznega, potem lahko izberete svetlo rdečo barvo, zaradi katere bodo vsi obrnili glavo na ulici!

Svetlo rdeča

Črna in blondinka

Zdaj, ko imate temne lase, bi bila ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš videz bolj zanimiv, to, da se odločite, da boste eno ali dve prameni las obarvali svetlo blond. Dosegli boste največji učinek!

Črna in blondinka

Globoko in temno rdeče

To je vrsta kombinacije, zaradi katere boste zagotovo videti fantastično, a ne kot slog, ki bi ga lahko imenovali dramatičen ali radikalen. Vsekakor pa bodo vsi občudovali vaš občutek za slog!

Globoko in temno rdeče

Blondinka Ombre

Drug način videti fantastično in hkrati zanimivo bi bil poskus a blond ombre. Ni se vam treba odreči svojemu naravna barva las, raje spremenite konice las v svetlejše.

Blondinka Ombre

About the author