Ženska izbira kratki rjavi lasje

Tu se zbirajo dame, ki imajo radi svoje temne lase. čudovito smo se združili rjave kratke pričeske zate. Rjavi lasje zelo uspešno prikrivajo pomanjkljivosti kože in vaša koža je videti bolj zdrava.

Kratki odbitki so najbolj priljubljena frizura zadnjih dni. In verjamemo, da za vsako damo obstaja posebna kratka pričeska. Našli boste pravo frizuro, ki najbolj ustreza vašemu tipu in barvi las, in ti se bodo zdeli popolni kratki lasje ki ga lahko dosežete na eni strani in si nanesete najprimernejšo pričesko zase! Poglejmo skupaj te odlične primere:

1. pričeska rjavega boba

Kratek bob kroj za tanke lase, z naravnimi svetlo rjavimi lasmi. To je videti nekoliko grdo, a popolnoma fotogenično. S tem striženjem bob, ki ga lahko izbirate med vsemi oblikami obraza, si lahko ustvarite odličen slog.

Rjave Bob pričeske

Vir

2. Kratki temni lasje

Čokoladno rjava barva las je zelo privlačna možnost. Sodobno večplastna frizura pixie-bob saj je tukaj odlična možnost, še posebej za poslovne dame. Azijske ženske pogosto uporabljajo tudi te frizure. Verjetno zato, ker obožujejo svoje temne lase, in večplastni lasje so okrasili najboljšo idejo za njihov srčkan okrogel obraz.

Kratki rjavi odbitki

3. Slojevit temno rjav Bob Style

To odlično kratka večplastna pričeska še posebej briljantna ideja za mlade dame, čudovit primer za vse ženske, ki se naveličajo navadnih pričesk. Tudi če imate ravne lase, boste dobili bolj volumen slog s takšnim rezom.

Temno rjavi Bob

Vir

4. Frizura rjave barve Pixie

Pixie odbitki v teh dneh popolnoma znana, vendar morate najti popoln kroj zase, če ne najdete najboljšega, vam bo morda žal, ker ste si lase prekratko ostrigli. Imate temno rjave lase? In tanka oblika obraza? Ta stransko ločena večplastna pixie bo odlična za vas.

Rjavi kroj Pixie

Vir

5. Dolgi Bob s šiškami

Dolg kosmat slojevit bob, ki je narezan s šiškami, izgleda nekoliko neurejeno valovito in to pričesko lahko preprosto uporabite. Morda morate na šiške nanesti ravnalo za lase, ostalo pa lahko pustite takšno, kot je.

Rjavi lasje Bob

6. Pixie odrezan po britju

Kratki rjavi odbitki-6

7. Fantovska frizura

Kratki rjavi odbitki-7

8. Bob izrezan s šiškami

Kratki rjavi odbitki-8

9. Večplastna ravna dlaka Pixie

Kratki rjavi odbitki-9

10. Kratki lasje za dekleta

Precej kul in elegantna asimetrična kratka frizura za naravne svetlo rjave lase. Lahko se znajdete v precej kul videzu. S plastmi, ki jih dodate lasem, bodo vaši tanki lasje videti debelejši. Dame z zaobljenim obrazom lahko zlahka raje te frizure.

Kratki rjavi odbitki-10

11. Ravni fini lasje

Kratki rjavi odbitki-11

12. Tuba Buyukustun kratki lasje

Kratki rjavi odbitki-12

13. kodrasti kratki lasje Undercut

Kratki rjavi odbitki-13

14. Cool Pixie Cut

Kratki rjavi odbitki-14

15. Bob Cut Barva las

Kratki rjavi odbitki-15

About the author