Kratki izrezi z barvo

Rezanje vašega kratki lasje in sprememba barve, na katero ste se navadili, je resnično drzna poteza. Problem je v tem, da morda ne veste, kakšno spremembo bi morali narediti. Kljub temu morate pri tej odločitvi razmisliti o nekaj stvareh, vključno z načinom, kako ste lase obdržali do sedaj. Na primer, če ste bili navajeni imeti dolge lase, potem je njihovo striženje nekaj, kar bo resnično spremenilo vaš pogled na to, kako se vidite v ogledalu. O drugih stvareh morate razmišljati, na primer barve las ki ustrezajo vaši polti ali Poudarki ki bi jih lahko izbrali. Preden stilistu dejansko dovolite, da vnese škarje, bi bilo najbolje, da si ogledate svoje možnosti in poglejte, katere bi vam bile najbolj všeč. Nato sestavite vse skupaj in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Kratki rdeči lasje

To je res fantastičen videz zaradi dejstva, da rdeče barve vam lahko prinese nekakšno skrivnostno in seksi privlačnost. Če želite ohraniti ta fantastičen videz, je zelo pomembno, da lasje ostanejo ravni.

Kratki rdeči lasje

Rdeči naravnost Bob

Najbolj zanimivo pri tem videzu je dejstvo, da je zaradi rdečega naravnega boba videti čudovito. Lahko poskusite, še posebej, če imate res svetlo polt, saj bo zaradi tega videti bolje kot kdaj koli prej.

Rdeči naravnost Bob

Kratka dvojna barva

Ko pogledate to pričesko, morate najprej reči, da sta dve barvi videti čudovito. Ko pa natančno pogledate, opazite, da obstaja tudi nekaj vrhuncev. Vsakič, ko pogledate, vidite nekaj novega.

Kratka dvojna barva

Tribarvni lasje

Če želite preizkusiti nekaj drugačnega, lahko naredite kombinacijo treh barv, ki jih lahko vidite zaradi plasti, ki jih imajo vaši lasje. Zakaj ne bi videli, kako skupaj izgledajo blondinka, rdeča in kostanj?

Tribarvni lasje

Ingverjeve konice

To je vrsta pričeske, zaradi katere se boste počutili, kot da želite postati uporniška ženska. Ingverjeva barva las in konice so preprosto fantastične skupaj. Torej, pokličite stilistko in jo preizkusite!

Ingverjeve konice

Rdeči refleksni lasje

Ko gre za izbiro barve za vaš kratki bob, bi bila res pametna izbira takšna, ki ima drugačen odsev kot barva, ki jo vidite. Svetloba dneva bo spremenila barvo, tako da bo vidna refleksija.

Rdeči refleksni lasje

Platinasti rez

Kratka pixie in platinasta barva se odlično ujemata. To je vrsta pogleda, zaradi katerega bi vsak moški obrnil glavo, da bi vas še enkrat pogledal. Dodajte rdečo šminko in imeli jo boste pri nogah!

Platinasti rez

Topel blond kroj

To ni vaš tipičen blond odtenek, če pa želite poskusiti kaj drugega, se odločite za kratko in ravno frizuro in jo nato obarvajte s to toplo blond barvo. Zagotovo boste vsak dan videti fantastično.

Topel blond kroj

Temno rdeči odsevi

To je še ena situacija, v kateri bi zagotovo izgledali čudovito, vse pa je posledica kombinacije med čudovitim bobom in temno barvo, ki ima rdeče odseve. Glede na svetlobo boste imeli drugo barvo.

Temno rdeči odsevi

Temno rdeči poudarki

Če želite izkoristiti kratko frizuro v dveh barvah, je najbolje, da se odločite za temnejšo barvo in nato naredite nekaj rdečih poudarkov. Učinek bo bolj fantastičen, kot si predstavljate.

Temno rdeči poudarki

Orange Pixie

Ko je vaša frizura pixie nekoliko zrasla, boste morda želeli spremeniti njen celoten videz, tako da se odločite za barvo, ki je nekoliko drugačna od tiste, ki jo vidite na ulici. Zato se odločite za oranžno in šokirajte vse!

Orange Pixie

Poudarki temno blond barve

Če želite pričesko, ki je nekoliko bolj zanimiva od običajnih, ki jih vidite vsakodnevno, se lahko odločite za temno barvo in nato za nekaj svetlih poudarkov. Ta pričeska bo zagotovo pritegnila oči gledalcev.

Poudarki temno blond barve

Kratek Red Pixie

Če želite izkoristiti klasičen videz, se lahko odločite za rdečo barvo, ki bo dopolnila vašo pixie frizuro. Oblikujete ga lahko po želji, vključno s konicami. Izgledalo bo čudovito!

Kratek Red Pixie

Roza kratki lasje

Če nameravate vse šokirati s svojim videzom, se morate striči kratka in barvna roza je. Zanimiva barva vas bo zagotovo prepričala, da vas bodo vsi pogledali, kadar koli boste med ljudmi. Biti drugačen!

Roza kratki lasje

Kostanj Bob

To je še en klasičen videz, ki je blizu naravnemu. To je kot nalašč za ženske, ki želijo imeti redno pričesko, ki jo lahko oblikujejo in nosijo ne glede na dogodek. To je resnično a čudovita barva in frizura.

Kostanj Bob

About the author