10 najboljših jesenskih barv za lase za ženske, starejše od 60 let, leta 2021

Jesenske barve las za ženske nad 60 let leta 2021 so mladostni, bogati in živahni toni, ki ponujajo jesenske odtenke. To so odtenki, zaradi katerih je eden najbolj laskavih stilov za zrele ženske!

Najbolj trendni jesenski odtenki so bolj na rdečih, rjavih in temnih ali umazanih blond odtenkih. Ti so podobni spreminjajočim se barvam listov. Lahko so zelo dolgočasne ali zelo svetle, odvisno od želje ženske.

Nekatere najboljše barvne tehnike za ženske nad šestdeset let so balayage ali ombre. Prva daje bolj dimenzijski rob, druga pa brezhibno barvno taljenje.

Osvežite ključavnice s temi osupljivimi toni in se navdihnite s temi podobami najbolj priljubljenih jesenskih barv las za ženske v 60.!

Temno blondinka s subtilnimi poudarki bakra

Temno blondinka s subtilnimi bakrenimi poudarkiInstagram @jacquelinethehairgirl

Odtenek temno blond s subtilnimi bakrenimi poudarki se dobro ujema s sivimi koreninami. Rezultat? Barva las, ki ne potrebuje vzdrževanja, pri šestdesetih letih! Je odlična jesenska barva las in jo naravne blondinke zlahka dosežejo.

Rdeči javor

Rdeči javorInstagram @komtani.studio

Rdeči javor je čudovita jesenska barva las, ki ponuja bogat in eleganten ton. Odlično se popestri s pixie frizuro in ji daje privlačen zaključek. Odtenek bo zagotovo izboljšal tudi toplejši ten kože!

Umazana blondinka s subtilnimi slivami

Umazana blondinka s subtilnimi poudarki sliveInstagram @beicapellierie

Odstranite umazano blondinko s subtilnimi slivovimi poudarki za razsežnost zunaj tega sveta! Ta trend naredi prvo barvanje las tako zabavno in ne strašljivo. Odtenek z nizkim vzdrževanjem je kot nalašč za starejše, ki rastejo sive lase.

Peachy Rose Gold

Peachy Rose GoldInstagram @tanyusha_younusova

Rožnato zlato breskev pomaga, da je ostra frizura videti ženstvena in elegantna. Odlikujejo ga hladnejši in bogatejši toni, ki najbolj laskajo nevtralni koži. Neposredna toplota lahko zaduši barvo las, zato pred oblikovanjem uporabite toplotno zaščito.

Temno kostanjevo rjava

Temno kostanjevo rjavaInstagram @kirstyatfrenchhair

Če iščete naslednjo pričesko, poskusite temno kostanjevo rjav odtenek na kratkih ravnih laseh. Uglajen, eleganten in svilnat-kako vam ni všeč? Za 60-letne rjavolaske ta zahteva le minimalno vzdrževanje.

Zlati rdeči jabolčnik

Zlati rdeči jabolčnikInstagram @haidynsmama

Tukaj je zlato-rdeč jabolčnik, ki lasem daje bolj klasičen in svež slog. Ton ponuja bolj ženstven zaključek, a na kratki frizuri izgleda razdražljivo. To je lahko odlična izbira, da bodo fini lasje jeseni videti obsežnejši.

Auburn Red

Auburn RedInstagram @amariechihair

Nošenje kestenjasto rdečih las za jesen ni nikoli razočaranje, saj se sezoni zelo dobro poda. Ustvarja bogat, topel odtenek, ki daje ključavnicam zelo razburljiv rezultat. Osupljivcem s hladnejšo poltjo bo ta trend las najbolj všeč!

Cimet Bronde

Cimet BrondeInstagram @clifpop

Če ste naravna rjavolaska, razmislite o barvi las s cimetovo rjavo barvo. Odtenek naredi glamurozen sijaj, ki lahko osveži temne pramene. To je privlačna možnost za starejše dame, ki si želijo spremembe jesenske sezone.

Bučna začimba

Bučna začimbaInstagram @illuminatehair.3oaks

Odtenek začimb iz bučk je ena najboljših jesenskih barv za ženske nad 60 let! Najbolje dopolnjuje svetle do blede tone kože. Če je naslikan na debelih pramenih, bo odtenek videti bolj sijoč kot kdaj koli prej!

Topla kremasta blondinka

Topla kremasta blondinkaInstagram @beauty.by_katy

Topla kremasta blondinka bo zagotovo laskala starejšim ženskam, starejšim od 65 let. Odtenek se dobro zlije z naravnimi belimi prameni, zaradi česar ni potrebno vzdrževanje. Tako klasično izgleda na kratki, valoviti frizuri.

About the author