14 osupljivih načinov, kako priti do trenda temno pepelastih blond barv za lase

Temno pepelnati blond lasje so globoki odtenki blondinke s pridihom sive za hladne in zadimljene podtone. To je v trendu med dekleti in je popolna barva las za vsako razpoloženje in vsako sezono!

Odločite se za to senco, da osvetlite naravne rjavolaske, ne da bi dobili platinast odtenek. V nasprotnem primeru se lahko odločite za to barvo za lase, če ste blondinka, ki ima rad globlji ton.

Balayage, poudarki, ombre s senčnimi koreninami – obstaja veliko načinov, kako to barvo nanesti na svojo grivo. Izberite vse, kar vam lahko ponudi dimenzijski učinek, da se bo lepo podalo vaši polti.

Naj vaš kolorist ve, kako želite, da se pojavi, pravi frizerka in lastnica Hare Studia, Effie Lei. To je ključnega pomena, da se izognete neželenemu “preveč rumenemu” ali “preveč sivemu” pigmentu. Več pepelnatega tona odraža temnejši ton, medtem ko je zaradi bolj blond barve videti svetlejše.

Strokovni koloristi, kot je Lei, bodo upoštevali celovitost vaše grive. Če se zdi poškodovan in ima nasprotne odtenke, po eni seji morda ne boste dobili želenega videza. Bodite potrpežljivi in ​​Lei vam zagotavlja, da boste sčasoma prišli tja.

Vzemite ga od zvezdnic Amande Seyfried, Care Delevigne in Elizabeth Olsen. Za to je bilo potrebno nekaj časa in truda, vendar so te dame uspele! Če lahko z trendom pretresejo ta trend, lahko tudi vi!

Sčasoma se lahko blond barva las segreje in postane medenina, zato Lei predlaga tudi uporabo Milbonovega modrega šampona. “Morate nevtralizirati oranžni osnovni pigment … da ohranite ton pepela.” Dodaja: “Priporočam, ker ne suši las kot druge znamke.”

Zdaj je čas, da preizkusite nove barve las in pričeske. Potopimo se v ta čudovit trend. Navdihnite se s temi fotografijami najbolj osupljivih temno pepelnatih blond barv za lase!

Siva in temno pepelna blondinka

temno pepelasta blondinka na sivih lasehInstagram @toan.d.mai

Čarovnija sive in temne pepelne blondinke s senčno korenino vas bo pustila v strahu. S svojim mehkejšim in svetlejšim odtenkom zagotavlja skromne rezultate. Zato se odlično ujema z vašimi srednje dolgimi in valovitimi lasmi.

Pepelka blondinka s temnimi koreninami na kratkih laseh

Pepelka blondinka s temnimi koreninami na kratkih lasehInstagram @toan.d.mai

Kombinacija temnih korenin in pepelnate blond na kratkih laseh pomeni nizko vzdrževanje. Že izgleda očarljivo, kar ustreza vaši prirojeni lepoti. Obrobje in valovi do tega kroja do ramen bodo bolje prikazali blondinko.

Svetli lasje s temno pepelnimi blondinkami

Svetli lasje s temno pepelnimi blondinkamiInstagram @idastyles

Tu so blond lasje s temno pepelnatimi svetlimi odtenki, ki tvorijo subtilno, a še vedno čudovito dimenzijo. Jazz ga s senčnim korenom, ki omogoča, da vaše naravne pramene zrastejo, ne da bi uničile vaš videz. Super bi bilo, če bi ga nosili naravnost in na srednji dolžini.

Rjava do temno pepelasta blondinka

rjavi lasje do temno pepelasto blond ombreInstagram @scalisalon

Začnite s temno korenino, nato pa pustite, da se ton stopi od rjave do temno pepelasto blond barve las. Dosegli boste smokey ombre zaključek, kot nalašč za odstranjevanje medeninastih koncev, če jih imate. Z dodajanjem valov na plaži naredite dolge plasti frizure opazne.

Laskanje na svetlo blond laseh

temno pepelasto blondinka na svetlo blond lasehInstagram @kevinhairsalon

Dodan temno pepelkasti blond ton laska svetlim blond lasjem s temnimi koreninami. Dobro se bo ujemala z vašo barvo in ustvarila dimenzijsko iluzijo. Ko imate tako dolge ljubke ključavnice, se ne obremenjujte s tem trendom, medtem ko ga oblikujete z mehkimi valovi.

Naravna temno pepelna blondinka

Naravna temno pepelna blondinkaInstagram @adamdoesstyle

Nič ne more preseči lepote lahkotnega in sproščenega videza sloga in barv. Čeprav je vsestransko uporaben pri vseh kosih, bi lahko ta naravni odtenek temno pepelnate blond barve izgledal čudovito na vaših dolgih, valovitih ključavnicah. Senčna korenina je enostavna za vzdrževanje in omogoča enostavno rast naravne barve las.

Osupljivo na beljenih laseh

Osupljivo na beljenih lasehInstagram @blondemanezstudio

Osupljiva na beljenih laseh, to je blondinka balayage, ki dobro deluje s koreninskimi madeži in valovi na plaži. Gibanje na teh pramenih je zelo slastno, kar ustvarja poudarek na teh pepelastih laseh. Odraščanje dolge, valovite grive s tem trendom nikoli ne bo dolgočasno.

Idealno za rjave lase

temno pepelna blondinka na ženskah z rjavimi lasmiInstagram @kevinhairsalon

Subtilne sledi temno pepelnate blond barve so idealne za rjave lase, ki odlično dopolnijo vaš videz. Ko potegnete sladko in mehurčasto avro, bo ta barva na koncu videti kot krasna na frizuri do ramen.

Temno rjavi lasje s pepelno blond

Temno rjavi lasje s pepelno blondInstagram @picasso_jeslyteoh

Ko boste dobili dolge in fine pramene, dajte to pričesko in barvo. Učinek taljenja barv in gladki valovi ustvarjajo mehko gibanje z debelimi ključavnicami. Ti temno rjavi lasje s pepelnato blondinko bodo osvojili pozornost vseh.

Temno pepel blondinka na črnih laseh

Temno pepelasto blondinka poudarja črne laseInstagram @kevinhairsalon

Zahvaljujoč obsežnim valovom in progam svetlejšega odtenka so te temne hlače videti neverjetno. Te temno pepelasto blond svetlobe na črnih laseh, narejene s pomočjo balayage, ta barva blesti na sončni svetlobi. Dodajte plasti lasem, dodajte več gibanja in oživite pramene.

Temno pepelna blondinka na ravnih laseh

Temno pepelna blondinka na ravnih lasehInstagram @kevinhairsalon

Pridobivanje namigov temno pepelnate blond na ravnih laseh daje vašim lasem več globine in razsežnosti za bolj privlačen videz. S koreninsko senco in subtilno barvo se boste razkrili svetu, kdo je mikaven v srednji dolžini grive.

Lepo na temnih laseh

temno pepelasto blondinka balayage na temnih lasehInstagram @kevinhairsalon

Kar potrebujete za svoje dolge, obsežne in črne ključavnice, je nekaj popestriti. Ta temno pepelkasta blondinka z lučkami se izkaže za tako lepo na temnih laseh. Dolžina in valovi bodo oblikovali vaš obraz, barva pa bo laskala vašemu srednjemu tonu kože.

Črna do temno pepela Blondinka Ombre

Črna do temno pepela Blondinka OmbreInstagram @kevinhairsalon

Ta črna do temno pepelasto blond ombre je prava stvar, ki jo morate preizkusiti! Se ti odtenki ne zlijejo lepo? Gibanje, ki ga povzročajo valovi, izgleda neverjetno, zlasti na dolgi in tanki grivi.

Za ohranitev te barve priporočam, da skupaj z vijoličnim šamponom za lase redno uporabljate tretmaje za lase. Poskusite se tudi izogniti barvanju las brez recepta. Bolj kot so vaši lasje naravni, ko pridete v frizerski salon, boljši bodo rezultati.

Kodrasta temno pepelna blondinka

temno pepelasto blondinka na kodrastih lasehInstagram @hairbylaquitaburnett

V svetu, polnem blondink, odtrgajte te kodraste temno pepelnate blond lase in podajte izjavo! Nič ni boljšega od dolge pričeske, napolnjene z opredeljenimi pregibi in elegantno barvo.

About the author