15 slik delnih poudarkov, ki preprosto omamijo

Delni poudarki so tehnika barvanja las, ki barva le nekaj delov las. Ti poudarki na kateri koli dolžini las bodo zagotovo pustili čudovit vtis!

Strokovni kolorista Justine Petrucci deli vse, kar ve o tej tehniki. Pove nam, da so »delni poudarki namenjeni dekletu, ki želi nekaj naravnega videza ali osvežitve. To je način, kako osvežiti njihovo barvo in jo narediti dokončano, preden so pripravljene za popoln poudarek. “

»Suhi šampon! Včasih ne gre za to, da bi naredili več, ampak naredili manj – manj pranja, «namiguje Justine o svojem najbolj priporočenem izdelku. “Delni poudarek bo spremenil teksturo [las], zaradi česar bodo sušile, zato bi morali biti brez šampona nekoliko dlje,” pravi.

Ni potrebe po visokem vzdrževanju in zapletenih frizurah! Ta slog barvanja doda zelo naravno dimenzijo, ki vam omogoča, da vsak dan uživate v laseh. Upoštevajte, da za svojo novo delno barvo las uporabite barvno varne izdelke!

Oglejte si te osupljive slike, kako nositi delne poudarke.

Delni poudarki Balayage

Delni poudarki BalayageInstagram @hiddenbeautybyd

Če obstaja kraljica dimenzijske blondinke, se lahko za to okronate, ko nosite ta trend! Ti delni poudarki balayage bodo prinesli najboljše v vaših dolgih valovitih ključavnicah. Eleganca tega videza se ne ujema z drugimi!

Najboljše za svetlo rjave lase

delni poudarki na svetlo rjavih lasehInstagram @samantha.does.my.hair

Ti delni poudarki so najboljši za svetlo rjave lase, da osvetlijo trenutno barvo. Ti celo naredijo najbolj laskav odtenek za svetlo polt. Koreninska madež na teh dolgih laseh je trik, ki vam omogoča, da lasje z lahkoto zrastejo.

Delni poudarki na kratkih laseh

Delni poudarki na kratkih lasehInstagram @laurenlovesfoils

Obrnite svoj tupi rez po vratu v precej sodoben videz. Popestrite ga z valovi na plaži, da poudarite sekanje in prinesete gibanje in tok. Dodajanje dimenzije je prav tako kul, zato vam predstavljamo delne poudarke na kratkih laseh!

Delni poudarki in šibke točke

Delni poudarki in šibke točkeInstagram @haleighbeautyy_

Delni poudarki in šibke svetlobe za uravnoteženje odtenkov rjave barve! Ko dosežete svetlo rjav odtenek, dosezite svetlejšo in mehkejšo končno obdelavo. V tem ni nič boljšega od pomirjujočega, če ga ujemate s svojimi tankimi, srednje dolgimi lasmi.

Delni poudarki platinaste blondinke

Delni poudarki platinaste blondinkeInstagram @beautepardest

Ljubite in objemajte svoje sive lase, naslednja stvar, ki jo poznate, je, da dosežete novo osupljivo pričesko. Uživajte v dolgih ravnih laseh z delno osvetljenimi platinastimi blondinami. Vaše sivine se bodo zelo zlile z barvo, kot da je vse na njej naravno.

Delni poudarki na rjavih laseh

Delni poudarki na rjavih lasehInstagram @makeupbyreign

Zares sveža balayaga! Tukaj je prava količina vrhuncev, ki vam popestrijo pramene in se dobro ujemajo z mehkimi valovi. Ti delni poudarki na rjavih laseh vam bodo dali najbolj sproščeno avro doslej. Odstranite dolge frizure, saj tako lahko ustvarite različne pričeske.

Delni poudarki karamele

Delni poudarki karameleInstagram @beauty_by_robinmarie

Barva ima delne karamelne poudarke kot sladek dodatek temno rjavi podlagi. Bob do ramen s plastmi in valovi je idealen za razkazovanje dimenzije.

Odlično za rjave lase

delni blond svetli odtenki na rjavih lasehInstagram @tvonchale

Vedno se lahko vrnete k vedno najljubši in tradicionalni metodi barvanja, pa vendar, prilepite! Odločite se, kam želite postaviti svoje poudarke za živeti balayage rob. Poskusite tudi zibati nekaj denarja, kot nalašč za rjave lase. Svoj slog dopolnjujejo srednje dolgi sekači in valovi na plaži.

Delni poudarki na črnih laseh

Delni poudarki na črnih lasehInstagram @_jeniferrose_

Ja – delni poudarki na črnih laseh pomagajo! Rezultat je prepričljiv, ko si pričeske želite le umirjeno lahkotnost. Tekstura in mehki valovi na koncih bodo popestrili in prispevali k vaši preobrazbi.

Idealno za temno rjave lase

delni poudarki na temno rjavih lasehInstagram @nu.hair

Idealne na temno rjavih laseh, te polovice glavic ne naredijo nič drugega kot poživijo vaš balayage. Ustvari osvežujoč zaključek, ki vašemu videzu prinese več dimenzije. Naj bo zelo primeren za vaše dolge, debele pramene, oblikovane z elegantnimi valovi.

Delni poudarki na ravnih laseh

Delni poudarki na ravnih lasehInstagram @sagespaandsalon

Poudarjajoča blond barva je resnično vsestranska za vse vrste pramenov. Pravzaprav ti delni poudarki na ravnih laseh delajo čudeže! To je trend, ki vam prinaša razsežnost, tudi če vaše dolge ključavnice ležijo ravno in brez valov.

Delni poudarki pred in po

Delni poudarki pred in poInstagram @ashlee_michelle.hair

Delni poudarki, kot je ta, ustvarjajo iluzijo vsestranskega učinka z uporabo temnejše barve kot osvetlitve. Ta preobrazba pred in po delnih poudarkih jemlje dih! Ali vaši srednje dolgi lasje trpijo zaradi medeninaste blondinke in s toliko globine v korenu? Dajte mu novo življenje tako, da naredite foilayage. Zagotovo bo dvignil vaš diamantno blond odtenek in dodal razsežnost vaši grivi. Oblikujte ga s čudovitimi valovi in ​​s to barvo boste videti kot bomba!

Delni poudarki pepelne blondinke

Delni poudarki pepelne blondinkeInstagram @meganhaulbrookhair

Deluje na vaših dolgih lasih, tu so delno pepelnati blondinki za vas! Zaključek balayage ima naraven občutek, kar vam pomaga, da s tem videzom ostanete sami. Tukaj se zdi, da je razsežnost nevtralna in se zlahka ujema z vašo vibracijo. Če želite nežen dotik stylinga, bodo ohlapni valovi na plaži čarobni.

Delni poudarki kodrastih las

delni poudarki na kodrastih lasehInstagram @hair_by_c.j

Nizko vzdrževanje in zelo eleganten videz? Kdo si tega ne bi želel? Oživite svoje dolge naravne valove z ročno naslikanimi odtenki blondinke. Delni poudarki teh kodrastih las so odlična izbira za dokončanje plažnega vzdušja.

Čudovito na umazanih blond laseh

delni poudarki za umazano blond laseInstagram @tashcart

Polovica vrhuncev, ki izgledajo čudovito na umazano blond laseh! Odločite se za to, če ne želite biti izven trenda. Za preprost pristop ga nosite na repu ali pa za bolj glamurozen zaključek dodajte kodre in valove. Dokler imate ključavnice daljše od ramen, je nebo meja pri oblikovanju.

About the author