18 idej za svetlo blond barvo las, ki bodo začele biti v trendu

Svetlo blond barva las je barva, ki sega kjerkoli na svetlejšem in belem koncu blondinškega spektra: vanilija, pepel, platina, bela, šampanjec, srebro in še veliko več med temi utišanimi odtenki.

Najprej – upoštevajte ton kože! Svetlejše blondinke so običajno svetle do srednje barve kože z rožnatimi do rumenimi podtoni. Delo s poltjo je zelo pomembno, da veste, kateri odtenek vam najbolj ustreza!

Najboljše svetlolaske so Nene Leakes, Amanda Seyfried in Eva Marcille, ki so se odrekle naravnim barvam las in se odločile za svetlejše in ostrejše tone! Kolorist in specialist za blondinko iz Pensilvanije Danielle Hess poudarja, kako lepa je lahko nastala razsežnost, ko se postopek izvede na zdravih in dobro vzdrževanih laseh.

Uničenje barve te svetlobe je lahko škodljivo za nekatere, zlasti za tiste, ki so nenaravno blondinke. Tukaj oskrba na domu z uporabo samo najboljših izdelkov, ki jih priporočajo stilisti, reši dan! Pomembna so tudi mesečna srečanja z vašim koloristom.

Obstaja blondinka za vsakogar, ki ima zaupanje, da jo nosi! Spodaj je moj izbor najbolj priljubljenih fotografij strokovno narejenih svetlo blond las na internetu v tej sezoni, ki si jih lahko ogledate!

Svetlo blondinka Balayage

Svetlo blond barva za lase BalayageInstagram @jenpdoeshair

Resnično je navdušen, ko na svojih veličastnih laseh opaziš novo barvo. Glede na to, zakaj ne bi poskusili te svetle polplatinaste blondinke in videli, koliko več lepote lahko izžarevate.

Zelo svetlo blond barva za lase

Zelo svetlo blond barva za laseInstagram @brysonblonde

Krhki lasje, speti s kolesom, naravnost iz pravljic. Rapunzel mora biti tako zavidljiv s tem sijajnim odtenkom o pepelnati platinasti blondinki.

Svetlo blond lasje z rdečimi poudarki

Blond lasje z rdečimi poudarkiInstagram @hairby.ashleycoleman

Svetlo pepelna blondinka

Ash Blond Barva lasInstagram @hour.rose.salon

Toni rjave in sive barve z rumenimi in platinastimi odtenki. Govorite o barvni kombinaciji!

Svetlo blond lasje s temnimi koreninami

Blond lasje s temnimi koreninamiInstagram @kuna_hair

Kot vilin, ki čaka na urok v gozdu, pojdite na mističen videz s trdno platinasto podobo.

Svetlo blond lasje z nizko svetlobo

Blondinka z nizkimi svetlobamiInstagram @hairbylouisa_kromasalon

Če želite dodati kontrast in narediti vaše lase bolj tridimenzionalne, imajo nekatere proge dva odtenka temnejše, kar močno pomaga doseči ta videz.

Svetlo blond poudarki na rjavih laseh

Blondinka poudarja rjave laseInstagram @marinamaksimova_04

Koloristka Marina je to zračno rjavolasko blondinko odlično naredila za tanke lase.

Platinasta blondinka

Platinasta blondinkaInstagram @boomboomshank

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Alli Hayes

Lastnik / specialist za blondinke @ Waylon Salon v San Diegu, CA

Kako bi opisali ta videz?

To je čista platinasta blondinka. Njeno ime je Tanya in pravzaprav ima danske korenine, zato je njena naravna barva las precej svetla, zato zame, blondinki specialist, ni težko doseči tega videza. Ena stvar, ki bi jo rad opozoril vsakomur, ki mi pokaže to sliko, je, da ji tako lase delamo že približno pet let.

Ko je prišla k meni, je neka druga stilistka delala vrhunce in bila je bolj zlata blondinka, zato je bila to barvna korekcija in vedela je, da bo do te odtenke blondinke šlo več sej. Iskreno, trajalo je približno 8 mesecev, da je prišlo do trdne konstantne platinaste blondinke po celotni dolžini las (brez trakov). Všeč mi je, kako dopolnjuje njen ton kože. Zelo dobro skrbi tudi za vzdrževanje in nego na domu.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Platinasta blondinka ni poceni. Korenine morate urejati vsaj vsakih 4-6 tednov, pri oskrbi na domu pa morate biti odločni. To pomeni uporabo samo najboljših izdelkov. Ne bi predlagala tega sloga za tiste z nizkimi stroški vzdrževanja ali za nekoga, ki sovraži vstop v salon.

Tudi ko razmišljam o odtenkih blond, obstaja enačba, ki jo rada uporabljam, ki deluje na vsakogar. Toplo + toplo = hladno in hladno + hladno = toplo. Kaj to pomeni, če imate tople oči in topel ten kože, predlagam hladne ali pepelnate lase, za hladnejše oči in hladno obarvano kožo pa predlagam toplejše lase. Je popolna enačba, ki dopolnjuje vsak ton kože.

Naravna blondinka

naravna blond barva lasInstagram @rachelwstylist

Ta videz je listje in najboljša stvar je njegova naravna blond barva.

Če želite doseči ta ton, ne uporabljajte barvila v škatli 6 mesecev pred obiskom salona. Šampon brez sulfata je prav tako nujen.

Posvetovanje je pomembno za dosego popolne blondinke za vsako damo. Prosite svojega stilistka, naj pogleda vašo barvo kože, oči in obliko obraza.

Svetlo zlata blondinka

Svetlo zlata blondinkaInstagram @hairbywendi

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Wendi Ward

Color Specialist @ Hair by Wendi v West Peoria, IL

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je mehka medena blondinka. Pri tem mi je najljubše, kako je večdimenzionalen, še posebej, ko je zvit.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Všeč mi je slog, ki povečuje vaš lasten naravni kodr in telo. To je popolna barva in slog za nekoga, ki mora zgostiti videz las.

Medeno blond lasje

Medeno blond lasjeInstagram @surbi.ahuja

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Surbhi Ahuja

Frizerka @ Civello Salon in Spa v Oakvilleu, ON

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je preprosta mešanica naravnih tonov, dopolnjena z ročno poslikano balayažo, ki daje svetleč učinek sonca. Ton je nevtralen in peščen, kar je popolnoma uravnoteženo z dolgim ​​slojem, da pokaže to mehko blond dimenzijo.

Moj najljubši del tega videza je, da zahteva minimalno vzdrževanje! Linija za rast barve las je zelo razpršena, kar stranki omogoča daljši vmes med obiski salona. Barva bo lepo rasla, osvežitev barve in povečanje sijaja pa je enostavno doseči s tonikom in sijajem!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta mešan blond videz je kot nalašč za skoraj vse vrste in dolžine las (razen zelo kratkih/ostriženih las) vsestranski in ne diskriminira! Dopolnjuje obraze vseh oblik, dolge, okrogle, kvadratne ali v obliki srca.

Ta videz je tudi pametna rešitev za vse stranke z naravnimi sivimi lasmi, saj koloristu omogoča, da cilja na določene pramene, ne da bi se neposredno dotaknil lasišča. Tehnika balayage se je razvila in se pogosto uporablja v industriji za ustvarjanje razsežnosti, teksture in tona, vrednih buzza! Slikanje s prostimi rokami je najboljša metoda za doseganje neprimerljivih rezultatov, ki so videti naravni in pripravljeni na pomlad!

Rjava do svetlo blond ombre

Rjava do svetlo blond ombreInstagram @huntlynnhair

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Hunterjem Lynnom

Kozmetologinja @ Bliss Beauty Bar v OFallonu, MO

Kako bi opisali ta videz?

Če bo poletje za vogalom lažje, se včasih lahko ob številnih potovanjih v salon dražje, zato je za to zaposleno mamo dveh otrok potrebovala nekaj z manj vzdrževanja.

Balayage je prilagodljiv vsaki grivi in ​​lahko ustvari veliko različnih videzov. Moja najljubša stvar pri tem je živa brezhibna mešanica njene barve do tistih svetlo blond koncev.

Pri dvigovanju njene naravne barve je ponavadi topla, zato smo jo namesto boja proti obogatili z Redken Shades EQ Glossom, ki ji je dal mešanico mleka in medu. Tako lahko njeni naravni lasje zrastejo brez ostrih linij pri korenu. Izboljšanje lastne naravnosti bo za vaše lase bolj zdravo in v prihodnje preprečilo lomljenje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Seveda sta vaš kroj in slog lahko tudi nizko vzdrževanje. Manj je več z eno dolžino in dolgimi plastmi. Feniranje z okroglo krtačo ustvari več sijaja in volumna, nato pa konce zaključite z rahlim upogibom od kodralnika. Popoln stil za vsak dan.

Bronde barva

Svetlo rjava-blondinkaInstagram @brittadairhair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Brittany Tosh

Starejša stilistka @ Riccioli Hair v Ottawi, ON

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz bi opisal kot mehak in naraven z ravno dovolj gladkimi, ročno poslikanimi poudarki, da poudarijo strankino naravno barvo las. Všeč mi je, kako valovi resnično popestrijo vrhunce, rez pa je preprost z nekaj plastmi, ki ji olajšajo oblikovanje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

To je odlična možnost za stranke, ki prvič uporabljajo barvo, da se sprostijo v svet barv, saj videz deluje z njihovo naravno barvo, namesto da bi jo popolnoma spremenil. To je tudi odlična možnost za nekoga, ki išče malo barve, vendar želi nekaj nizkega vzdrževanja in to izgleda odlično, popolnoma oblikovano ali vrženo v rep.

Bež blondinka

Bež blondinkaInstagram @naomiwallsstyled

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Naomi Walls

Prihodnji strokovnjak / študent @ Aveda Institute Nashville v Nashvilleu, TN

Kako bi opisali ta videz?

Moja najljubša stvar pri tej barvi in ​​tonu je, da izgleda naravno in dopolnjuje več tonov kože.

Moja stranka še nikoli ni barvala las, zato smo želeli veliko spremembo, vendar je morala biti na splošno videti naravno. Strankam, ki si želijo tega sloga, razložite, ali želite, da je vaš blondinka bolj zlata, pepela ali preprosto nevtralna. Vašemu stilistu pomaga izbrati najboljši toner za vas.

Sledili smo tretmaju za dodajanje beljakovin nazaj v lase, ki včasih izgubijo svetlobo. Slog je bil zelo preprost. Želeli smo pokazati dimenzijo njene blondinke, zato smo naredili pihanje in dodali izdelek na osnovi olja, ki je pomagal zgladiti vse praske, ki so ostale, ko smo končali.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če vas ta barva zanima, lahko traja veliko časa, vendar je končni rezultat vreden. Bodite pripravljeni preživeti popoldne s svojim stilistom, da jim boste lahko dali čas, ki ga potrebujejo za dvigovanje las, hkrati pa ohranili njihovo zdravje.

Postopek barvanja je bil polna folija za glavo z balajažo med folijami. Skoraj ena za drugo smo potrebovali folije, da smo to popestrili do tam, kjer je še vedno ostalo naravno. Na preostalih laseh, ki niso bili v folijah, smo naredili tehniko balayage, da bi proti njenim koncem dodali trdnejšo blondinko. Medtem ko večino blondink ponavadi pritegne hladnejši ton, je to odlična možnost za naravne blondinke, ki si želijo le več svetlosti in subtilne razsežnosti.

Bela blondinka

bela blondinkaInstagram @mattrazook

Odločite se za biserno belo barvo las s pridihom sodobnega klasičnega enobarvnega boba. Ne samo, da barva izstopa med vsemi, ampak tudi lase je enostavno vzdrževati glede na dolžino, kjer lasje ostanejo tik ob bradi.

Ta videz je najbolj primeren za ženske z zaupanjem, močnim značajem in nekoga, ki je rad drzen. Če pa imate temne naravne barve las, kot sta črna ali rjava, bo trajalo dolgo, da dosežete ta rezultat. Za dosego tega končnega rezultata so trajale 2-3 seje. Ko dosežete ta rezultat, je najpomembnejše, kako ga vzdržujete. Vprašajte svojega stilistka o izdelkih za nego doma.

Svetlo blond lasje s poudarki

Svetlo blond lasje s poudarkiInstagram @hairbygreer

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, Greer Tepper

Mojster kolorista @ Mason & Friends Salon Spa v Columbia, MD

Kako bi opisali ta videz?

Ko je moja stranka Ashley prišla v salon, je hotela ledeno, a še vedno svetlo blondinko. Še vedno je imela nekaj zbledelih utrinkov od zadnjega, ko smo ji barvali lase, in všeč nam je bila razsežnost, ki jo je ustvarila. Za ustvarjanje tega videza sem naredil polno glavo otroških luči v folijah. Nato postekleni z Redken Shades EQ, da ji da ledenejši ton.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če razmišljate o tem videzu, ne pozabite: blondinka je lahko zelo vzdrževana. Posvetlitev las jih posuši in poškoduje, zato morate skrbno skrbeti za njih doma s pravimi izdelki, da bodo videti zdravi. Olaplex je eden mojih najljubših izdelkov za ohranjanje las na najboljšem mestu. Olaplex je večstopenjski sistem, ki obnavlja pretrgane vezi v laseh, ustvarjene z barvanjem, oblikovanjem itd. Ashley pride vsakih 7 tednov, da ohrani to ledeno blondinko.

Jagodna blondinka

Jagodna blondinkaInstagram @mermaidmolly_doeshair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Molly Boyer

Frizer @ CovenKC Salon v Kansas Cityju, MO

Kako bi opisali ta videz?

To je mehka jagodna blondinka, dosežena z Redken Shades EQ v svetlem bakrenem odtenku. S skledo in krtačo smo nanesli na čiste in suhe lase za optimalno dolgo življenjsko dobo in pokrivnost. Obrezoval sem z mojimi strižnimi stroji Olivia Garden 6,5 palcev, globoko izrezoval dolge plasti, da sem ji dal teksturo in gibanje.

Nato sem se posušil s sušilcem za lase z ogrevano obrambo Kevina Murphyja zaradi njene sposobnosti, da zaščiti njene lase pred temperaturami do 450 stopinj F, naš volumski pripomoček pa je bil pršilo proti gravitaciji Kevina Murphyja, ki je dalo spomin na naš slog in breztežno dvigovanje. Nazadnje sem oblikoval s svojim kodralnikom Paul Mitchell express-ion XL, ki daje dolge lase z 1,5-palčnim sodom velike lene valove.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta barva je bila po predhodno blond laseh obarvana z Redken Shades EQ, zato bo potrebovala nekaj vzdrževanja. Glosses traja le 4-6 tednov, odvisno od vaše nege na domu. Če uporabljate hladno vodo za šamponiranje doma, šamponirajte 1-2 krat na teden, medtem ko uporabljate suh šampon vmes, boste lahko ohranili to barvo dlje živahno in lepo.

Poletje je na soncu zabavno in lahko povzroči tudi zbledelost barv. Če greste na prostem za bejzbolske igre, kuhanje ali samo pijačo na terasi, vedno priporočam, da predhodno uporabite izdelek z UV zaščito. Najljubša krema za sončenje za moje lase je Shimmer Shine ali Shimmer Me Blonde avtorja Kevin Murphy. Všeč mi je dejstvo, da ne le da ščiti vaše lase pred soncem, ampak ima tudi zelo lepe, bogate koščke sljude, ki se svetijo na sončni svetlobi.

Ko vstopite v kloriran bazen ali ocean, priporočam, da pred vlaženjem las uporabite balzam za puščanje. Uporaba balzama za izpraznitev bo pomagala izravnati poroznost, zaklenila barvo in preprečila, da bi barva tako zbledela.

Vedno priporočam, da poleti nosite klobuk in poskušate lase popolnoma ne potopiti pod vodo. Naša zadnja oblika ohranjanja te posebne barve za ta videz bi bila preprosto vrnitev na hiter sijaj in pihanje, ko začne bledeti.

Ta poseben odtenek je lep na svetlejših tonih kože s toplim podtonom, da izgleda najbolj naravno.

Temno rjavi do zlato blond lasje

Temno rjava do blondinkaInstagram @tiamiaguilerahair

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Tiami Aguilero

Stylist @ The Curling Iron Salon na Uplandu, CA

Kako bi opisali ta videz?

To je mahagoni v zlato blond ombre. Moj najljubši del tega videza je videti temnejše tone, ko preidejo v svetlejši odtenek. Dolge plasti in teksturirani konci ter dodajanje majhnega vala vse skupaj združijo.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

To je nekoliko višji videz vzdrževanja, vendar je to super, če ste želeli drznejšo barvo in imeli tudi veliko svetlosti. Ta stranka je res mehurčkasta, zato ji ta videz tako dobro pristaja. Vedno je dobro, če se blondinka dobro navlaži z masko, uporabi nastavitve nizke toplote na vročem orodju in uporablja izdelke brez sulfatov.

About the author