18 najbolj vročih idej za barvanje las sirene (slike za leto 2021)

Sirena las je trend barve las, ki na dolge lase na plaži nanese dva ali več pastelnih ali živahnih barv. Očarljivi dolgi lasje in valovi ter veliko čarobnih modnih barv. Barvita barva za lase je na pravi poti, da postane naslednja najljubša barva las vseh! Večbarvni pasteli in živopisni elementi naredijo ta slog zelo zabavno nositi, poleg vse pozornosti, ki jo boste deležni.

Zategnjeni, majhni kodri do mehkih, velikih valov so običajno oblikovanje, ki dopolnjuje prikaz različnih modnih odtenkov. Dolžina vam lahko da tudi možnost ustvarjanja brezhibnih prehodov barve in intenzivnosti.

S čudovitimi lasmi prihaja velika odgovornost. Bodite pripravljeni na več postopkov beljenja in veliko potrpljenja, da se na vaših pramenih pojavijo želene barve. Nega po obarvanju, kot je uporaba zaščitnih izdelkov za lase in občasni obiski v salonu za vzdrževanje, je nujna!

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te trendovske barve las sirene.

Pletenica iz ribjega repa na laseh sirene

Pletenica iz ribjega repa na laseh sireneInstagram @maryh.ott

Zaplavajte nazaj k dobroti z vrhunsko pričesko merpeople. Odtenki fušije in škrlatne barve so povezani v en ribji rep, da postanete podmornik! Okrepite te dolge lase morske deklice s plažnimi valovi, da povečate razsežnost in dodate dodaten dramatičen učinek.

Barvita ombre na dolgih sirenskih laseh

Barvit ombre na dolgih sirenskih lasehInstagram @_mad.hair_

Drznite si se drugače z barvitim ombrom na dolgih sirenskih laseh. Ta odtenek ponuja široko paleto barvnih možnosti. Daje vam svobodo pri odločanju o količini in odtenku barve, ki jo želite dodati. Končna odločitev je v vas.

Globoko morski jajčevci na valovih na plaži

Globoki jajčevci na plažnih valovihInstagram @hairby_kortney

Globokovodni jajčevci na plažnih valovih so dinamičen duo za barvo in slog. Globoke barve slive so zelo bogate in zabavne, vendar ne pozabite, da vijolične in rdeče barve najhitreje zbledijo. Bodite pripravljeni, da si lase pogosteje obarvate. Dodajanje plažnih valov svežem odtenku las resnično pokaže barvo in vse njene dimenzije.

Subtilne mavrične in vijolične lase sirene

Prefinjeno škrlatne in vijolične lase sireneInstagram @idastyles

Za subtilne vijolične in vijolične lase morske deklice je potrebno mešanje 2-3 barv. Vijolično in vijolično barvo lahko nosite naravnost, kodraste, dolge ali kratke in je čudovit način, da sprejmete svoje notranje sanje o morski deklici, a vseeno bodite profesionalnega videza.

Toni samoroga z valovi sirene

Toni samoroga z valovi sireneInstagram @marci4lyf_

Toni samoroga z valovi sirene so popolna barva za ženske, ki se želijo preizkusiti v mavričnih tonih. Če želite dobiti ta videz, prosite svojega barvca za mešanico luči čajev, poudarkov in listja.

Modre in temno modre lase morske deklice

Modre in temno modre lase morske dekliceInstagram @hairbyclairperez

Lasje sirene so zdaj v očarljivih turkiznih odtenkih! Vsekakor pod vodo vidim te bujne morske trave in alge. Če želite frizure sirene, potem vsekakor razmislite o svetlih odtenkih, kot sta vodna in turkizna.

Lasje sirene pastelno zelenih morskih alg

Lasje sirene pastelno zelenih morskih algInstagram @maneconcept

Z eno besedo opišem te pastelno zelene lase morske morske alge: očarljivo! Uresničite svoje lase o sirenah z lasmi v barvi alg, ki očitno niso na tem svetu!

Sirena las v pixie

Sirena las v pixieInstagram @rebecca_inthelab

Tudi kratkodlaka dekleta izgledajo odlično v tonih sirene! Pridite na vrsto za najbolj vročo mešanico zbledelih rožnatih in modrih barvnih tonov sirene tega poletja.

Koralno roza odtenki sirene

Koralno rožnati lasje sireneInstagram @rainbowbritebeauty

Odtenki koralnih breskev ustvarjajo tako elegantno barvo las sirene! Začnite ta trend z nošenjem tega odtenka s srednje dolgimi lasmi in mehkimi valovi.

Pisana ombre Ocean Mermaid Ombre

Pisana ombre Ocean Mermaid OmbreInstagram @taylorrae_hair

Bogata kombinacija modrih korenin in koncev akvamarina naredi sijoč odtenek sirene, kot da nosiš ocean kot svojo krono! Poleg tega lasje sirene, narejene v tehnikah barvanja ombre, prinašajo edinstven pridih.

Sirenske pasteli vsepovsod

Povsod pasteli sireneInstagram @lunabelle32

Odtenki sirena pastel po vseh laseh dajejo živahen in vznemirljiv zaključek. “To je odličen način, da se izrazite in dobite na tone komplimentov,” pravi frizerka Stephanie Webb iz Ohia.

Tehnike, ki jih je Webb uporabil za dosego videza, vključujejo razcepljeno barvo in taljenje barv. Kar zadeva vzdrževanje, Webb predlaga umivanje las s šamponom brez sulfatov v hladni vodi.

Krepko modri in vijolični lasje sirene

Krepko modri in vijolični lasje sireneInstagram @_angelenecorder

To je barva las sirene s škrlatnim odtenkom sončnega zahoda skupaj s čudovitim modrim odtenkom oceana. Ustvarjalka sloga, Angelene Corder of Virginia, je uporabila barvno linijo Pulp Riot za barvno kombinacijo. Pravi, “neverjetna stvar pri tem je, kako lahko oblikujete osnovne pigmente in še vedno dosežete barvo za želeni ton.”

Njen prvi nasvet za dame, ki želijo preizkusiti to barvo las, je, da se podrobno posvetujejo s stilistko. Ona pravi: »Govoriti moraš o svoji garderobi, če se ličiš in kako si oblikuješ lase. Poleg tega je pomembno, da poznate svojo obliko obraza, če želite izvedeti, kako lahko vaš stilist razčleni in postavi barvo, tako da ko jo pogledate v višini oči, vidite ta kontrast. “

Rožnati, vijolični, zeleni in modri lasje mavrične sirene

Rožnati, vijolični, zeleni in modri lasje mavrične sireneInstagram @mermaidauthority

Ta sirena ima različne barve, kot so svetle roza, vijolične, zelene in modre, nato mavrični toni na koncih.

“Barva las je bila navdihnjena z beta ribami,” pravi barvarka las Tori Briggs iz Rocky Mount, NC. “Temno modra, svetlo modra in mintno zelena so bile izbrane za glavne barve z deli rožnate, vijolične in neonsko zelene barve, ki so izrezane pod in okoli okvirja obraza,” pojasnjuje.

Ko poskušamo doseči barvno taljenje, je cilj ustvariti gibanje v laseh, ki bi se na vrhu umirilo in nato odprlo v krepke barve. Temno modra senčna korenina izjemno pomaga pri prehodu las v fazi odraščanja ali izpadanja.

Če se želite odločiti za lase v barvi mavrične sirene, Briggs želi, da upoštevate svojo osebnost in ton kože. »Če ste tiho, izberite pastelne in mehkejše tone za to umirjeno vzdušje. In če si drzen, potem seveda pojdi z živahnimi barvami. “

Kratki lasje iz morske pene z zeleno morsko deklico

Kratki lasje iz morske pene z zeleno morsko deklicoInstagram @rachelringwood

Ta morska pena zelena morska deklica stilistke in lastnice salona Rachel Ringwood iz Floride je eleganten punk. Prehod z visoko vzdrževane linije ponovne rasti, znanega tudi kot belilo, in ton z magentasto barvo ustvarja bolj nizko vzdrževalno in drzno dimenzijsko barvo.

»Za vse vaše ideje o sirenah las vlaganje v dobre izdelke spreminja igro! Uporabljajte izdelke brez sulfatov, parabenov, brez natrijevega klorida, manj alkohola s sredstvi za oblikovanje in manj toplote, saj se lahko vaša barva takoj stopi, «opozarja Ringwood.

Svetle barve so spremenile igro in ženske postajajo vse bolj odprte v različnih podjetjih. Umetnost, barve in samoizražanje tako dobro prehajajo skupaj, zakaj ga torej ne bi objeli na vse načine!

Srebrni, modri in vijolični lasje morske deklice, ki razbijajo valove

Srebrni, modri in vijolični lasje morske deklice, ki razbijajo valoveInstagram @courtgannhair

Ta modro-vijolična barva las sirene ima srebrne odtenke, ki sredini dodajo svetlejši odtenek, kar daje lasem dimenzijski ombre videz! Temnejša korenina in temnejša barva konca naredita sredino nekoliko bolj izrazito!

“Moda ali žive barve so zaveza,” pravi barvarka las Courtney Alexander iz Libanona, MO.

Pomembne so nastavitve nizke toplote na vročih orodjih in dobro zaščito pred toploto, kot je razpršilo Kenra 22 pred oblikovanjem. Vijolični toni na splošno precej dobro zbledijo, zato ti toni niso tako vzdrževani kot drugi, vendar se pripravite, da se v 6-8 tednih vrnete v salon za retuširanje.

Barva las globoko modre morske sirene

Barva las globoko modre morske sireneInstagram @looksbylaurie

Lasje te globoko modre morske sirene so svetle in drzne! Ima globoko vijolično korenino, ki se preliva v lepo in dimenzijsko mešanico odtenkov topaza. Brezbarvna mešanica je nastala, ko barva potuje po pramenu! To je izjava, ki jo je ustvarila lastnica salona in stilistka Laurie Percoco iz Pensilvanije.

Za dosego barve, pravi Percoco, »poiščite stilista, ki je razvil svojo lastno tehniko z modnimi odtenki, da bi dal morilsko barvo. Pričeske z morskimi deklicami se zagotovo pojavljajo z barvo. Lasje sirene so zagotovo velik trend, ki ostaja tukaj! “

Percoco poudarja, da tudi frizura morska deklica zahteva veliko vzdrževanja. Nega na domu je zelo pomembna, zato morajo ženske uporabljati šampon in balzam za nego barv brez sulfatov.

Svetlo prozorne modre odtenke sirene

Svetlo prozorne modre odtenke sireneInstagram @carrieannaa

Te sirene so iz čistega modrega neba z nekaj tankimi oblaki.

Izdelala jo je frizerka s sedežem v Virginiji Carrie Withers, ta vrsta barve pa zelo vzdržuje in je lahko škodljiva, če se tega ne lotite pravilno.

Withers predlaga obisk salona vsakih 6 tednov. “To omogoča enostavno in varno ponovno rast z osvetljevalcem. Za ženske s temnimi lasmi se ne odločite za to vrsto barve. Podobno se ženske, ki želijo več pastelnih tonov, držijo naravno blond/svetlo rjave, «navaja.

Za ženske, ki želijo nekaj na modro/zeleni strani spektra, Withers opozarja, da gre za malo večjo zavezanost, ker je lahko zelene tone precej težko odstraniti.

Zelena in modra laguna sirena las

Zelena in modra laguna sirena lasInstagram @kaybeglam

To je pol-in-pol barve sipanih las sirene, ki jih je pooblastila kozmetičarka Karol Negron s Floride. Za to mojstrovino je sirena zelena barva las glavna atrakcija.

»Vidite lahko različne odtenke modre in mete ter nato zelene. Prosite svojega stilistka, naj uporabi Guy Tang MyDentity Mystic Blue, Arctic Blue in Mint of Steel ter iz Pulp Riot ter Absinthe in Area 51, da bi dosegel to barvo, «pravi Negron.

Takšna barva izgleda odlično na svetlo kožo, toda na splošno, če imate odlično osebnost, lahko zaljubite skoraj vse!

“Pri takšnih barvah morate upoštevati, da morate imeti čisto platno 10. stopnje,” priporoča Negron. »Za zaščito las pred poškodbami strele obvezno uporabite pH vezivo. Dober osvetljevalec za popolno čisto platno je ključnega pomena za odlične rezultate, «dodaja.

Doseganje teh barv traja zelo dolgo, zato bodite pripravljeni preživeti dan s frizerko. Negron tudi poudarja, da so te barve zelo drage, vendar jih je vredno poskusiti.

About the author