20 najslajših karamelnih blond barvnih las, ki jih boste videli letos

Barva karamelno blond las je odtenek med blondinko in rjavolasko. Prežeta s sijajem, karamelno blond odtenek je idealna barva pri prehodu iz temnih v svetle lase.

Karamelna blondinka ima veliko različic. Od plaže, potopljene do kostanja, seksi barva z viharjem prevzame Hollywood! Cleo Wade, Jasmine Tooke in Jessica Biel so popestrile hype v tem toniranem, kremastem odtenku blondinke! Ta zemeljski odtenek izgleda osupljivo tudi na toplih tonih kože.

Linda Gattineri ustvarja čudovite grive s temi zlatimi karamelnimi toni. To so njeni glavni nasveti pri pridobivanju barve karamele. »Pogovorite se s svojim stilistom o svoji zgodovini las in pojdite čez celo pot. Ali naredite pramen, da ugotovite, ali potrebujete eno ali več storitev za posvetlitev las? “

Linda za krepitev las priporoča šampon in balzam Kente Bond by Seven. Poleg tega uporablja Daiines Oi All In One Milk za razkazovanje, vlaženje in zaščito las pred vročino.

Medenina je zaradi toplih tonov vaša glavna skrb pri nošenju karamelnih las. »Po šestih tednih ti toni ponavadi zbledijo. Idealno je, da dobite sijaj in negovalno nego. Naredite to, da dodate zobele tone in lasje ostanejo zdravi. “

Sladko se potopite v ta slastni odtenek. Te slike trendovskih karamelno blond barv za lase so morda tiste za vas!

Karamelno rjava z bogatimi blondinkami

Karamelno rjava z bogatimi blondinkamiInstagram @jasvbeauty

Za rdečelasko, ki išče trend, ki resnično izstopa, si to zasluži velik da! Odtenek karamelno rjave barve z bogatimi blondinkami je odličen način, da dopolnite svojo eleganco. Sprejmite svojo naravno valovito teksturo, saj lahko ta še bolj popestri vaše dolge pramene.

Srebrno -karamelni blond lasje

Srebrno -karamelni blond lasjeInstagram @hairbyjayymeow

Ti karamelni srebrno-blond lasje ponujajo edinstvenost, ki dopolnjuje vaš glam stil. Ne dvomite, da boste dobili ta videz, če imate gladke, dolge ključavnice za tako briljanten rezultat.

Caramel Balayage na bež blond laseh

Karamela Balayage na bež blond lasehInstagram @kels.hair

Si želite novega suparnega sloga za vaše dolge lase? Prehod na balayage je odlična poteza. Karamelni balayage na bež blond laseh izgleda brezhibno z dodanimi ukrivljenimi valovi.

Karamel in topla blond ombre

Karamel in topla blond ombreInstagram @kawaiihimehair

Okusite bogato zadovoljivo barvo las in odstranite to karamelno in toplo blond ombre. Prefinjeni valovi na dolgih pramenih in uokvirjenih kosih dodajo mehkejši dotik, ki dopolnjuje slog.

Oranž iz karamele in jagode

Oranž iz karamele in jagodeInstagram @paige_color_cut

Ta karamelno blond odtenek je utelešenje dobrega modnega okusa! Odločite se za ta karamelni in jagodni blond ombre, če ste razpoloženi za eleganten učinek balayage. Odtenki se mešajo tako naravno, da vaše dolge pramene izgledajo razkošno in izvrstno.

Karamelni odtenki na belih blond laseh

Karamelni odtenki na belih blond lasehInstagram @hairbycarolelynn

Če vaša naklonjenost trenutnim blond lasjem počasi zbledi, morate le pretresti stvari. Ti karamelni poudarki na belih blond laseh izgledajo osupljivo in jih morate preizkusiti. Zaradi ohlapnih valov in kodrov bo vaša nova dolga pričeska in barva tako osupljiva.

Temne karamelne in peščeno blond lasje

Temne karamelne in peščeno blond lasjeInstagram @hairbymichelleee

Valovit lobon do ramen in karamelno blondinka je pravo umetniško delo! Sončni poljub poudarja toplino videza, ki si ga boste prizadevali. To so čudoviti temno karamelni in peščeno blond lasje, ki ponujajo temnejše korenine in svetlejše konice.

Poudarki karamele na umazano blond laseh

Poudarki karamele na umazano blond lasehInstagram @hairbynivein

Povečajte mehkobo svojih dolgih, ravnih las, tako da jim dodate topel in naraven videz karamelno blond odtenka. Zagotovo vam ne bo žal, da boste za nove glamurne obleke nosili karamelne poudarke na umazano blond laseh.

Kratka karamelna svetlo blondinka Balayage

Kratka karamelna svetlo blondinka BalayageInstagram @hairbackstageonair

Kako drugače lahko izboljšate svoj videz? Ti kratki karamelni svetlo blond lasasti lasje kažejo znak dimenzijskega učinka. Popolna tekstura in gibanje pri striženju do vratu sta vredna dodatnega časa pri oblikovanju.

Karamelna in maslena blondinka

Karamelna in maslena blondinkaInstagram @razzohaircare

Kako božansko se izkaže, to je vse, na kar upate in še več! Karamelna in maslena blondinka daje živahno barvo las, ki se zelo dobro poda dolgim, debelim pramenom. Prehod dveh odtenkov je tako brezhiben, ko se razmetavate z velikimi, obsežnimi valovi.

Karamelni in kestenjasti blond lasje

Karamelni in kestenjasti blond lasjeInstagram @hair_sophia_selene_zanosalons

Z dvema odtenkoma v eni grivi! Tu so karamelni in kestenjasti blond lasje, ki so kot nalašč za vašo striženje na ramenih. Tako valovi kot barve delujejo z roko v roki, da naredijo vaše ključavnice bolj polne in volumizirane.

Svetlo karamelna blondinka

svetlo blond lasje s karamelnimi odtenkiInstagram @diogoguerrahairstylist

Ta svetlo karamelna blondinka je kot najsvetlejša in najlepša stvar, ki jo morate videti v svojem življenju! Njegov čudovit učinek taljenja barv dela čudeže na vaših dolgih valovih.

Karamel in hladni blond lasje

Karamel in hladni blond lasjeInstagram @theo_le_coiffeur

Kdo vas lahko ustavi, če imate naravno gladke, dolge ključavnice? Elegantni valovi igrajo ključno vlogo pri dodajanju sijaja tem karamelnim in hladnim blond lasjem.

Karamela z ledenimi blondinkami

Karamela z ledenimi blondinkamiInstagram @hair_by_alexisr

Razsežnost je osupljiva, da ne morete nenehati nad njo! Cilj tega videza je objemanje toplega odtenka karamele z ledeno blondinkami, da se stvari uravnotežijo. S to barvo na vaših mehkih in dolgih laseh boste zlati!

Karamelne platinaste blond lase

Karamelne platinaste blond laseInstagram @bdroombeda

Povejte videz vaših dolgih pramenov tako, da jih popestrite z novim karamelno blond odtenkom. Ti karamelni platinasto blond lasje so bleščeči kot vaša lepota, ki jih popestrijo z ohlapnimi kodri na koncih.

Karamel pepel blond na temno rjavih laseh

Karamel pepel blond na temno rjavih lasehInstagram @kingdivinefive

Nosite, da naredite vtis! Ko dosežete dolgo grivo, ne zamudite priložnosti, da pokažete sladek pepelnati ton, narejen preko balayage ombre. Plažni valovi se bodo zagotovo radi igrali s to karamelno pepelno blondinko na temno rjavih laseh!

Rjavi lasje s karamelno in zlato blond svetlobo

Rjavi lasje s karamelnimi in zlatimi blondinkamiInstagram @kittyh.hairstylist

Denar je vedno vredno poskusiti za odlično uokvirjeno karamelno blond pramene. Vendar se prepričajte, da ste izbrali pravo barvo las, da bo učinkovita. Če imate oljčen ten kože, morajo biti vaša prva stava rjavi lasje s karamelo in zlato blond odtenki. Vsekakor je primeren za vaš fini srednji kroj.

Medena blondinka s karamelnim maslom

Medena blondinka s karamelnim maslomInstagram @wellahair

Če želite brezhibne valove na svoji dolgi grivi, jo izvlecite s karamelno barvo medene blond barve. Glasnost se zdi zadovoljujoča in dobro izgleda za vaše ključavnice. Bodite dovolj samozavestni, da se razkažite zunaj, saj ta balayage najbolje sije pod sončno svetlobo.

Karamelna kremasto blondinka Balayage na temnih laseh

Karamelna kremasto blondinka Balayage na temnih lasehInstagram @suesy.k

Kremno blond karamelna blondinka na temnih laseh naredi dolgo, ravno grivo najboljšo! Mešana moč ročno poslikanih poudarkov in senčnih korenin tvori večrazsežnost. Kaj bi še lahko rekli? To je naravnost genij!

Poudarki karamele na temno blond laseh

Poudarki karamele na temno blond lasehInstagram @hairstylistrosie

Preizkusite karamelno blond svetlobo na svojih naravnih rjavih laseh. Upoštevajte, da je za ohranjanje barve potrebno vzdrževanje.

Po besedah ​​njene koloristke Rosie Alexander iz Ogdena, UT, se boste prepričali, da uporabljate profesionalne izdelke za lase, ki so varni za barve. »Osebno imam rad znamke Lanza, Pau Shau in Neuma. Redno obrezujte vsakih 8-10 tednov s popravljanjem, da pobarvate, «pravi Alexander.

About the author