21 črnih in blond barv za lase za razburljive ženske za leto 2021

Črna in blond barva las je kombinacija blond in črnih odtenkov, običajno kot poudarki na črni podlagi. Z eno besedo – kontrast! Presenetljiv kontrast je tisto, kar boste imeli s trkom svetlosti teh nasprotnih barv.

Če želite osvetliti svoje naravno temne do črno črne pramene, sta potrebna ustrezna posvetovanja in raziskave, ker lahko to poškoduje vaše lase. Ampak, to je povsem mogoče, če za te ključavnice pravilno skrbite!

Vzdrževanje je odvisno od tega, kako želite, da te barve igrajo. Poudarki in ombre obljubljajo manj vzdrževanja v primerjavi s popolno črno z blond beljeno barvo las.

Izjemno je, da lahko ta tekma zlahka dopolni vse polti, saj lahko iz široke palete blond odtenkov izberete, katero je najbolje kombinirati s črnimi prameni. Obstaja pepel, platina, zlato, med in še veliko več! Samo poglejte, kako so to storili čudoviti supermodeli Olivia Munn, Joan Smalls in Ruby Rose! Izkoristite oba sveta s tem trendom v črni blond pričeski!

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije priljubljenih črnih in blond barv za lase!

Črne in blondinke poudarki

Črne in blondinke poudarkiInstagram @ana_catini

Mešajte črne in blond lase za mehko, trendovsko barvo, ki ustreza daljšim pramenom. Kombinacija tonov prinaša bolj dimenzijsko iluzijo, ki poudarja naravno barvo las in njihovo teksturo. Pri oblikovanju lahko vroča orodja zadušijo blond odtenek, zato najprej uporabite toplotno zaščito.

Teksturirani črni lasje z blond ombre poudarki za afriško-ameriške dame

Teksturirani črni lasje z blond ombre poudarki za afroameriške dameInstagram @ukcurlyhair

Teksturirani črni lasje z blond ombre poudarki izgledajo osupljivo pri afroameriških damah. Zlati blond odtenki, ki uokvirjajo obraz v kombinaciji s temno rjavimi kostanjevimi toni pri koreninah, bodo brez težav zrasli. Vzdrževanje zahteva le vsakih 4-6 mesecev. Dodajanje toplih blond svetlih odtenkov je namenjeno ženskam s kodrasto teksturo las, ki kodrom dodajo več definicije in razsežnosti.

Črna in bordo blondinka

Črna in bordo blondinkaInstagram @yenmingg

Ustvarite črno -bordo blond odtenek za dodaten rob. Naj vaš stilist uporabi dimenzije bordo barve. Oblikujte ga z kodri, da pokažete večtonske odtenke.

Ledeno blondinka s črnimi lasmi

Ledeno blondinka s črnimi lasmiInstagram @samanthahairstylist

Ledeno blond svetlobni odtenki s črnimi lasmi bodo osvetlili in dodali razsežnost ženskam s temnejšo podlago ter v hipu popestrili vsako polt, hkrati pa izgledali naravno. Vlagajte v izdelke posebej za blond lase, da lasje ne bodo videti medeninasti, ko toner zbledi.

Jagodna blondinka s črnimi koreninami

Jagodna blondinka s črnimi koreninamiInstagram @beautyby_han_

Jagodna blondinka s črnimi koreninami odlično deluje za ženske, ki imajo naravno temne lase in želijo svojim pramenom dodati nekaj svetlejšega. Če želite dobiti to barvo, prosite svojega kolorista za balayage s trdnimi konci in globoko senčno korenino.

Medene blondinke na črnih laseh

Medene blondinke na črnih lasehInstagram @risahairstylist

Medene blond barve na črnih laseh so toplejši odtenek blondinke, ki na temnejših laseh izgleda bolj naravno. Za boljšo dimenzijo prosite za svetlejšo barvo!

Blond lasje srednje dolžine s črnimi poudarki

Blond lasje srednje dolžine s črnimi poudarkiInstagram @alloryje

Srednje dolgi blond lasje s črnimi odtenki ustvarjajo eleganten trend, ki ostane tukaj za vedno! Ko govorimo o dimenziji, je to zagotovo ena najboljših. Blondinke, ki imajo toplejši odtenek, ustrezajo oljčni in zlati polti kože.

Kratki črni lasje z blondinkami

Kratki črni lasje z blondinkamiInstagram @stializedhairstudio

Ko zaprosite za valovito zloženo rezino, pojdite s črno z blondinkami. Vsekakor traja pet let, hkrati pa ohranja žensko elegantnost in moč. Ti črni lasje z blond odtenki delujejo tudi v sodobnem elegantnem slogu.

Dolgi črni in blond lasje

Dolgi črni in blond lasjeInstagram @kristens_chair

Uživajte v fantastičnem dnevu las z dolgimi prameni in čudovito blond črno barvo las. Ta črno -blondinka balayage je tako dobro posnemala naravno rast.

Črno -siv pepel Blond Ombre

Črno -siv pepel Blond OmbreInstagram @xcellent_jessie

Ta črno-pepelnasto blond ombre je tisto, zaradi česar izgledate, kot da imate naravno rast! Sivi toni las nevtralizirajo vse in dodajo globino črno blond ombre.

Blond Hair Weave za precej črne ženske

Blond Hair Weave za precej črne ženskeInstagram @bthetrackmaster

Barvanje blondinke in črnega tkanja je potekalo tako brezhibno, da so rjavi lasje postala nova modna izjava. Čudovite črne ženske bodo zagotovo navdušene nad takšnimi poudarki na lasuljah s črnimi lasmi!

Blond in Black Box pletenice

Črne in blond pleteniceInstagram @braidsbyneishaa

Ko gre za črne blond pričeske, naredite panj ponosne s temi srčkanimi in razburljivimi lasmi, ki jih je odobrila Beyonce. S škatlastimi pletenicami z lasnimi podaljški lahko zdaj skalnate blond lase s črnimi koreninami ne poškodujete.

Črno -blond faux locs za naravne lase

Črni in blond faux locs za naravne laseInstagram @quita_j

Ne samo, da je ta črna in blond pričeska modna, ampak služi tudi kot zaščita vašim naravnim lasem. Kombinirajte peščeno-ebenovine odtenke za to glazuro na vrhu. Ta dragulj za lase bo laskal damam s temnimi odtenki kože.

Karamelno blond barva las na črni do temno rjavi podlagi

Karamelno blond barva las na črni do temno rjavi podlagiInstagram @ambrosiacarey

Ste se kdaj počutili tako dobro ob kapljanju karamelne blondinke na temne lase? Zdaj lahko dosežete svoje dvotonske cilje v črnih in blond laseh. Pri tej barvani barvi las je super, da bo zagotovo videti super tudi na naravni temno rjavi podlagi!

Črno-blond lasje, obarvani v ombre

Črno-blond lasje, obarvani v ombreInstagram @lindseydoesbalayage

Koloristka Lindsey je združila ti dve čudoviti barvi za nizko vzdrževalno črno in blond ombre barvo las. Odličen je za izraščanje dolgih las ali dajanje izjave s kratkimi lasmi.

Svetli lasje s črno spodaj

Svetli lasje s črno spodajInstagram @hair_activist

Črno -blondinko postavite na drugo raven s tovrstno mešanico blond las s črno spodaj. Ledeni lasje povsod dobijo osupljive temne nasvete za presenetljivo spremembo. Kombinacija barv daje svež valovit in večplastni bob kroj.

Črno -blondinka Balayage

Črno -blondinka BalayageInstagram @las.by.karlee

Nasprotja se resnično privlačijo s blondinko in črno balayage kombinacijo! Črte toplega blond odtenka in valovita tekstura bodo temnim lasem zagotovo dodale osupljivo razsežnost.

Pred in po preoblikovanju črno-blond barve za lase

Pred in po preoblikovanju črno-blond barve lasInstagram @glenhew

Pred in po preoblikovanju črno-blond barve las prikazuje, kako dimenzija ključavnicam vdihuje življenje. Umetnik za lase Glen Hew iz Malezije je naredil balayage z visokimi in slabimi lučmi, da bi dosegel videz.

Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali dobiti balayage. Hew pravi: »Barva bo zbledela in se naravno zlila z novo rastjo na temnih naravnih laseh. Balayage je enostavno vzdrževati, saj izgleda bolj naravno. Prav tako je manj škodljiv v primerjavi s klasičnimi poudarki. “

Napol črni, napol blond lasje

Napol črni, napol blond lasjeInstagram @waveeybabyy

Ustvarjalna svoboda je nujna, če želite doseči tako polovično blondinko, napol črno barvo za lase!

To so vsestranski črni blond lasje Cruella de Vil, ki jih je izdelala stilistka Jess Louty iz Kennesaw, GA. »Že samo oblikovanje vam lahko da večinsko blond ali črne lase, odvisno od tega, kako jih nosite. Da ne omenjam, kako preprosto bi bilo, da bi svetlo blondino vrgli v živo barvo za povsem drugačen slog, «pravi Louty.

Razmislite o vzdrževanju s temi pol in pol črnimi blond lasmi. Vzdrževanje prinaša žive in zabavne barve. Louty pojasnjuje: »Če ste nekdo, ki je rad samo v salonu vsakih 6 mesecev, si oglejte nekaj različnih možnosti. Ključni sta barvno varen šampon in balzam. Seznanite ga z izpušnim balzamom, zaščitenim pred UV-žarki in toploto, in ste pripravljeni. Preizkusite tudi Joico Luster Lock Spray. “

Črna in platinasta blondinka

Črna in platinasta blondinkaInstagram @hairbysaiphetkhosa

To črno -platinasto blond barvo dosežete s tehniko foilayage, ki ustvari visoko kontrastno temno do svetlo barvo las brez medeninastega odtenka. Ustvarjalka videza Sai Phetkhosa iz Wisconsina priporoča uporabo barve GuyTang Mydentity za najboljše rezultate.

»Težava s tradicionalno tehniko balayage je, da vedno dobite medeninasti odtenek prehoda. S temi lasmi je drugače. Črno-blond odtenki spominjajo na Storm iz X-men, skoraj kot nočna nevihta in razsvetljava, «opisuje Phetkhosa.

Ti platinasti poudarki na črnih laseh so idealni za skoraj vsako starost. Priporočljivo je, da vsakih 6 tednov obiščete svojega barvca, da dobite toner ali sijaj, da bo vaša barva las živahna. To je idealno tudi za srednje do debele lase. Ženska s tankimi lasmi lahko doseže podobne črne in blond lase, vendar je lahko manj kontrasta.

Phetkhosa opozarja: »Tanki lasje so ob tej svetlobi ponavadi krhki. Vedno uporabljajte profesionalne izdelke, kot je Guy Tang Mydentity Myconfidant, ki ščiti šampon in balzam. “

Kratka črna in blond pričeska

Kratki črni in blond lasjeInstagram @shorthairatl_justb

Ta kratka črna s svetlimi lasmi avtorja sloga Caseyja Mimsa iz Dulutha, GA je sodoben odtenek pixie kroja. Ohrani večjo dolžino na sprednji strani obraza. »Ker je ta rez odrezan do recesije, je bila izpostavljena naravna barva. Na vrhu krošnje je moten vzorec, ki daje maksimalno blond barvo, «pojasnjuje Mims.

Mims ugotavlja tudi, da obstaja toliko možnosti za blond in črne lase. “Največja stvar pri tem je, da lahko deluje z večino oblik obraza in večino tipov las, vključno s kodranimi z nekaj prilagoditvami. Če imate torej ideje o temnejših in svetlejših laseh, pojdite, «svetuje stilistka.

Tukaj je Mimsov vroč nasvet-kupite svileno prevleko za blazino in lahko bi imeli tudi dodatno obleko v tem slogu, kar je težko za kratkodlaka dekleta.

About the author