22 popolnih primerov sivkinih barv za lase, ki jih je treba preizkusiti

Sivi lasje so barva las, znana po bujni pastelni dobroti, ki jo prinaša v vaš slog. Ključavnice iz sivke so nežne in ženstvene ter prinašajo mehkobo in individualnost.

Od ostrih vijolično-srebrnih tonov do utišanih lila odtenkov je ta ljubka barva res vsestranska s svojim morjem odtenkov in dopolnjuje vse barve kože. Rožnati podtoni kože izgledajo očarljivo s hladnimi in globokimi odtenki, srednja in nevtralna polt pa sta popolna s katerim koli sivkinim tonom.

Če boste poskrbeli, da bodo vaše pramene vedno zdrave in navlažene, bo ta očarljiva barva dolgo obstojala, hkrati pa ostala živahna. Zelo priporočamo vlažilne in barvno varne izdelke, da preprečijo, da bi zbledel!

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije priljubljenih idej za sivkine lase.

Platinasta sivkasta barva las

Platinasta sivkasta barva lasInstagram @daniellehoneyluxe

Si pravkar rekel čarobno? O tej osupljivi platinasti balavaži s sivko govorite! Ujemajte se z valovito pričesko na plaži in vsaka punca vam bo zavidala vaše ključavnice. Oblikujte ga s pletenico in pustite, da vidijo njegovo razsežnost. Kontrast platinastih in sivkastih barv las na temne korenine je ključ do tega sloga.

Dvojno-nizozemske pletenice iz sivke

Dvojno nizozemske pletenice iz sivkeInstagram @locks_by_lacie

Dvojno-nizozemske sivkine pletenice bodo dale pravo izjavo! Ne samo, da je barva čudovita, ampak tudi slog se odlično ujema. Uporaba sijaja in oblikovanje s pletenicami resnično razkrije različne tone sivke.

Toni breskev in sivke

Toni breskve in sivkeInstagram @jhair_stylist

Barve breskev in sivke so dvobarvne barve las, ki jih morate poskusiti. Vprašajte svojega stilista za vse pastelne breskove lase z drznim sivkinim denarjem. Kombinacija hladnih in toplih tonov je super trendovska in izgleda neverjetno na vseh tonih kože. Pastelne barve sivke in breskve so super sijoče in luksuzne, zaradi česar so vaši lasje videti in se počutiti neverjetno.

Mešanica modre sivke

Mešanica modre sivkeInstagram @aliceinwondurland

Ombre z mešanico modre sivke je lep način za predstavitev dimenzijske modne barve. Modra in sivke ustvarjajo sanjski videz, podoben morski deklici, ki je kot nalašč za vsako žensko, ki želi svojemu življenju dodati nekaj barve.

Beli sivkin las

Beli sivkin lasInstagram @pimpmydoo

Bele sivkine lase je treba poskusiti, če želite močno spremembo. Je lepe barve, vendar bo za njeno ohranitev potrebna visoka raven vzdrževanja. Spodaj je treba posvetliti lase, nato pa na beljeno blondinko nanesti svetlo barvo. Beljeni lasje so ponavadi porozni, zato je treba zdraviti beljakovine, da bodo vaši lasje zdravi. Svetle barve so precej vzdrževalne, zato pričakujte, da boste v salonu vsakih 4-6 tednov.

Magenta-siv odtenek za kodraste lase

Magenta-siv odtenek za kodraste laseInstagram @honeyhairlab

Magenta-sivkast odtenek za kodraste lase je pikanten in naredi vsak kodrast pop s svetlo vijoličnimi toni. Z menjavo različnih odtenkov sivkine, škrlatne in modre poltrajne barve las s tehniko blokiranja barv. Vaš stilist bo poskrbel, da bo vsak kodr na vaših teksturiranih kodrastih laseh videti definiran in navlažen.

Temno rožnato-sivkasta senca

Temno rožnato-sivkin odtenekInstagram @_ghostlystyle_

Temno rožnato-sivkin odtenek vam omogoča edinstveno barvo las z rožnatimi in vijoličnimi toni. Ti svetlikajoči se odtenki združujejo v čudovito utišano lilasto senco. Rožnato sivkasta barva las je popolnoma prilagodljiva in edinstvena po formuli, ki jo bo ustvaril vaš stilist za vas, zato se zabavajte in se igrajte z barvo las.

Ombre zbledele sivke

Ombre zbledele sivkeInstagram @glorified_beauty

Izbledela sivkasta ombre barva las je zabaven in barvit način izražanja vaše individualnosti. Vijolični ombre je idealen za stranke, ki radi preizkušajo nove barve las in so trendseterke. Prosite svojega stilistka, da ročno pobarva konce vaših las s pastelno vijolično poltrajno neposredno barvo, ki vam bo dala čudovite dvobarvne lase.

Sirena z lasmi navdihnjeni sivkini valovi

Sirena valovi sivke, ki jih navdihujejo lasjeInstagram @pixiechickhair

Sirenske lase, ki jih navdihujejo lasje, prinašajo plažo k vam. S pomočjo smokey violet sijaja lahko vaš frizer ustvari osupljiv odtenek sivke, ki je nežen, a živahne in živahne barve. S ploščatim likalnikom dodajte plažne valove svojim lasem za popolno izjavo o sivkini barvi las.

Prašna sivka z odtenki temno rožnatega zlata

Prašna sivka z odtenki temno rožnatega zlataInstagram @svlhair

Prašna sivka z odtenki rožnato zlata na temnejših koreninah je zabaven trend barvanja las za ženske, ki si ne želijo zavezanosti. To posebno barvo je ustvarila lastnica salona in stilistka Sara Larose iz Southbridgea, MA.

“Ta barva sivkine vrtnice se zlahka spere, saj ima nekaj pastelnih pramenov las s svetlejšimi toni, ki zbledijo pri 6-8 šamponih,” ugotavlja Larose. »Če želite doseči svetlejše modne barve, morate imeti svetle lase. Pogovorite se s svojim stilistom o dolgoživosti in o tem, kaj lahko pričakujete za izginjanje. “

Kovinsko srebrna sivka

Kovinsko srebrna sivkaInstagram @hair_by_na_na

Če se počutite nekoliko neurejeno, a razdražljivo, poskusite to barvo za lase sivke! Ta odtenek srebrne sivke je preprost in je najnovejši odtenek, ki ga imajo ženske radi! Kovinsko vijolični lasje so trenutno super trendi.

Pastelna sivka

Pastelno sivkasta barva lasInstagram @hairby.quirina

Ideja o barvi las pastelne sivke je križanec med odtenki rožnate in svetle sivke z vijolično. Ustvarja zabaven, moden odtenek, ki ni preglasen, zato je še vedno videti oster in eleganten. Ta pastelna sivka se zdi bolj slastna v kombinaciji z ravno, gosto grivo.

Črna do sivkinega ombra

Črna do sivkinega ombraInstagram @salonsavvyspa_plantation

Ombre črne in sivke je brezhiben prehod na teh srednje valovitih vijolično vijoličnih laseh. To barvanje las z nizkimi stroški vzdrževanja je kot nalašč za vsak pomladni dan!

Svetlo lila-sivkina senca

Svetlo lila-sivkina sencaInstagram @hairbypilvi

Pridobivanje svetlega lila-sivkinega odtenka je barvit način za blond lase, da dosežejo ledeno vijolično barvo las. Postopek traja veliko časa, zato bodite potrpežljivi! Še posebej, če začnete z zelo temno podlago in preidete v blondinko. Da bi dosegli svetlejši ton, bledo sivko, bo trajalo več kot eno sedenje. Naredite kondicioniranje, redno odbitke in vedno uporabite toplotno zaščito.

Poudarki sivke na temno rjavih laseh

Poudarki sivke na temno rjavih lasehInstagram @aprilpavia

»Odtenki sivke na temno rjavih laseh ustvarjajo balayage iz sivke. Vijolični odtenki in odtenki sivke ustvarjajo drznost barv in bodo lepo zbledeli, «pojasnjuje frizerka April Johnson iz Dallas TX.

“Vsaka ženska lahko nosi živahno sivo barvo las.” Pravi Johnson. »Za ženske, ki razmišljajo o tej vrsti barve las, morate upoštevati vzdrževanje. Vijolična se obarva rumeno, zato bo, tako kot pri rdečih laseh, ta barva zbledela. Vendar bodo barve, kot sta roza ali rdeča, zahtevale več pozornosti. Sivka je odlična izbira za ženske, ki si želijo zabavne barve, ki se hitro izpere. “

Sivka-blondinka Balayage

Sivka-blondinka BalayageInstagram @planejanesalon

Pri sivkastih in blond laseh balayage bodo različne barve vplivale na barvo. Včasih je bolj vijolična. Včasih daje srebrn odtenek. Pri tej sivo-blond barvi las je super to, da ima medene blond korenine za ustvarjanje različnih dimenzij. Poleg tega izgleda veliko bolje z valovi in ​​kodri!

Kratka sivka Bob

Kratka sivka BobInstagram @hairsorceress_

Kratki sivkin lasje laskajo ženskam s svetlimi toni kože. Njegovo bogastvo izgleda odlično na debelih pramenih, zaradi česar so videti bolj zdravi kot kdaj koli prej. Kratki odbitki sivke bob ustrezajo elegantnemu slogu, poleg tega pa ponujajo mehkejši zaključek, če jih popestrijo valovi.

Dolgi sivi lasje sivke

Dolgi sivi lasje sivkeInstagram @hairby.quirina

Siva sivka je mešanica pepelnato sivih in odtenkov sivke. Lasje morajo biti zdravi, ker jih je treba beliti zelo svetlo. Nekaj ​​mesecev bo sijaj barve sivke ostal v laseh. Počasi zbledi v sivo, zato za uravnoteženje tonov uporabite vijolični šampon.

Temno sivkast ton

Temno sivkast tonInstagram @lupayyy

Ta temno sivkast ton je živahna električna vijolična, idealna za topel ton kože. Ustvaril ga je frizer in pedagog Guy Tang Lupayy Trujillo iz San Jacinta, CA.

»To ni tvoja navadna vijolična ali sivka. Za ustvarjanje tega edinstvenega vijoličnega odtenka so bile mešane tri barve, «pojasnjuje Trujillo. »Lasje temne sivke se nekoliko vzdržujejo. Uporabite barvno varen šampon in vlažilni balzam, kot so izdelki Guy Tang.

Uporabljajte hladno vodo in čim manj toplote. Uporabite 325 stopinj na vročih orodjih ali nižje. To sta dve najboljši stvari, ki jih lahko naredite za ključavnice.

To barvo las lahko poljubijo vse ženske! To je tako zabavno in resnično se počutiš tako močno! Ta barva je za damo, ki je v redu, če gre v salon vsaj vsaka dva meseca.

Barva dimljene sivke

Barva dimljene sivkeInstagram @daisydoeshair

Nosite barvo dimljene sivke in pustite, da bodo lasje bolj zdravi in ​​bogatejši. Morda bo videti super, toda v tem barvanju las je napaka. Ta sivkin odtenek ni za ženske, ki želijo možnost nizkega vzdrževanja. Prav tako ni za ženske, ki ne želijo vlagati v izdelke za domov.

Balayage iz črne in sivke

Črna in sivkasta barva las BalayageInstagram @lanateam.hair

Črna in sivkina balayaga na dolgih, valovitih laseh? Zagotovo bo naredil edinstven in epski rezultat! S tem trendom se vam ni treba zadovoljiti le z naravno barvo las. Vijolično-črni lasje sivke imajo hladen ton, ki laska svetlo ali bledo polt kože. Kolorista povprašajte za učinek subtilne barvne taline, ki bo izrazil živost vijoličnega odtenka.

Pastelna vijolično-sivkasta barva las

Pastelna vijolično-sivkasta barva lasInstagram @mojkahair

Malo verjetna pastelna barva las sivke, vendar jo je treba poskusiti. Več obiskov v profesionalnem salonu vam lahko prinese popolno dvobarvno sivkino in pastelno vijolično pričesko. Ujemajte se z osupljivimi ličili in ste pripravljeni!

About the author