23 najbolj priljubljenih ženskih idej za barvanje las s soljo in poprom

Podredite se staranju tako, da ga sprejmete, namesto da bi šli proti temu. Trendi lasje s soljo in poprom so brezhibna mešanica črnih in sivih tonov s sledovi bele barve. Omogoča vašim lasem, da razkrijejo svojo metamorfozo in ponuja odličen način, da pokažete svojo polnoletnost.

Lasje s soljo in poprom so eden najbolj zaželenih odtenkov za ženske, vendar se njegovo vzdrževanje razlikuje. Samantha Peters, frizerka iz Sunshine Coast, BC, razkriva mit o tem odtenku. “Včasih ženske ne razumejo, da bo ta barva potrebovala več vzdrževanja, kot so mislile,” pravi.

Peters pojasnjuje, kako je vse odvisno od ženske barve las. “Če ima že naravno sol in poper lase, to morda ne zahteva velikega vzdrževanja,” pravi. “Če ima naravno temnejše lase brez odtenkov soli in popra, bo to morda zahtevalo več vzdrževanja.”

Potrpežljivost je po mnenju Peters pomembna sestavina pri doseganju tega odtenka. Vključuje tesen stik s svojim stilistom, pogoste obiske salona in kakovostne izdelke za lase.

Kar zadeva izdelke, sta Petersova najljubša izdelka za nego las za ženske s soljo in poprom las Redken’s Color Extend Graydiant šampon, ker odstrani medeninaste tone in okrepi lase, ter Joico’s Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam tone in doda volumen.

Pred naslednjim sestankom za barvanje las si oglejte te priljubljene fotografije najboljših idej za barvanje las s soljo in poprom.

Naravna sol in poper las

Naravna sol in poper za laseInstagram @beautiful_by_natalie

Če želite, da so vaši lasje naravnega izgleda, razmislite o naravnih laseh s soljo in poprom. Če dodate barvo las platinastim poudarkom in bogatim nizkim osvetlitvam, boste takoj dodali svetlost! Ta odtenek je kot nalašč za ženske, ki se želijo zliti s svojimi naravnimi sivinami.

Sol in poper v barvi

Sol in poper v barviInstagram @anna.arms.hair

Prosite za barvo soli in popra, če želite živo barvo, ki dopolnjuje vašo naravno barvo las. To je bolj vzdrževanje kot popolna seja, taljenje barv pomaga ohraniti vašo prejšnjo nego (balayage, foliranje itd.), Hkrati pa objema pravo barvo vaših las.

Rjavolaske s soljo in poprom

Rjavolaske s soljo in popromInstagram @pat_ricciuti

Rjavolaske s soljo in poprom poudarjajo trdne rjave lase. Bogati rjavi lasje z naravnimi srebrnimi črtami so subtilen način objemanja sive, medtem ko ostajate rjavolaska. Odtenke las s soljo in poprom lahko preverite tako, da lase potegnete stran od obraza in se pogledate v ogledalo, da odsevate, kako svetlejše barve ustrezajo vašemu tonu kože.

Slani in poperni lasje za ženske nad 60 let

Slani in poperni lasje za ženske nad 60 letInstagram @pat_ricciuti

Soljeno in poprano barvo las za ženske, starejše od 60 let, je mogoče narediti na smešen in sodoben način. 60-letne ženske naj razmislijo o tem, da bi poskusile zabavno, razburljivo pixie striženje, tako da bi sprejele svojo naravno barvo las. Omogoča vam mladosten videz, hkrati pa nosite trendovsko frizuro, ki ne potrebuje vzdrževanja.

Siva barva las s temnimi črtami

Siva barva las s temnimi črtamiInstagram @jens_going_gray.zy

Siva barva las s temnimi črtami bo vaše lase izstopala iz množice. Krepki odtenki soli in popra so super funky in prinašajo individualnost in kontrast vaši barvi las. Prinesite bele in srebrne proge okoli obraza, da poudarite obraz in zmehčate temno rjave ali črne odtenke las.

Temna sol in poper las

Temna sol in poper lasInstagram @hue_and_snip

Lasje temne soli in popra so polni dimenzij in izgledajo odlično za vse tone kože. Temnejši lasje pri sivenju pridobivajo globlje srebrne in rjave tone kot beli, kar pomaga ženskam s temno poltjo.

Povratni ombre iz soli in popra

Povratni ombre iz soli in popraInstagram @silver_me_at_63

Povratni ombre iz soli in popra je zelo priljubljena barva las. Ko objemate sivino in rastejo, je najbolje, da svojim lasem omogočite to naravno, da se izognete beljenju in poškodovanju las. Bodite pozorni na redno striženje las s soljo in poprom, da bo griva videti in se počutila najbolje. Za boj proti medeninastim tonom so potrebni modri ali vijolični šamponi.

Sol in poper las z nizko vsebnostjo vzdrževanja

Frizura s soljo in poprom, ki ne potrebuje vzdrževanjaInstagram @silver_is_sexy

Lasje s soljo in poprom, ki ne zahtevajo vzdrževanja, vam dajo svež zrak. Najboljši način za pospešitev procesa rasti obarvanih las, da razkrijete svojo naravno sivino, je, da naredite “big chop” in seksi naredite super seksi krajše, kot pixie. Nihanje naravne barve las s poprom vam bo okrepilo zaupanje in vas osvobodilo mesečnih sestankov pri korenskih opravilih.

Dimenzijska sol in poper las

Dimenzionalni lasje s soljo in popromInstagram @elizasanta15

Dimenzionalni lasje s soljo in poprom dopolnjujejo vse tone kože s svojimi hladnimi, slano sivimi podtoni. Vaš frizer bo uporabil vrsto barve za lase, imenovano toner. Pomagal vam bo, da boste dobili hladne odtenke, hkrati pa vaši lasje ne bodo videti medeninasti. Toniranje se izvaja vsaka 2-4 mesece, da ohranite živahnost las s soljo.

Sol in poper s črnimi podtoni

Sol in poper s pričesko s črnimi podtoniInstagram @kelly.o.doherty

Sol in poper s črnimi podtoni dajejo čudovit kontrast in globino vaši barvi las. Prosite svojega stilistka, naj vam ustvari “denar” v laseh, tako da posvetli in tonira plasti uokvirjanja obraza, pri tem pa pusti globino. Objemanje pramenov soli in popra je osvobajajoče in osvobajajoče.

Rjavi lasje s srebrnimi prameni

Rjavi lasje s srebrnimi prameniInstagram @dianemguy

Rjavi lasje s srebrnimi prameni dodajo svetlost in življenje vsem rjavkastim pramenom. Naravne barve las, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so besne, zato objemite svoje sive in pustite, da svetijo skozi vaše dolge lase. Ko razmišljate o pričeskah za lase s soljo in poprom, se odločite za daljšo dolžino striženja z več plastmi, ki uokvirjajo obraz, da poudarite svoje sive odtenke.

Srebrna barva za srednje dolge lase

Srebrna barva las za srednje dolge laseInstagram @graytfullyme_2021

Srebrna barva las za srednje dolge lase je v trendu in zelo malo vzdrževanja. Lasje iz soli in popra imajo sive proge, ki se svetijo z globokim, temnim trakom, ki se pojavi. Frizura do ramen z veliko plastmi olajša oblikovanje in omogoča pričesko »speri in pojdi«.

Barva popra in soli za kratke lase

Barva popra in soli za kratke laseInstagram @cathieshooter

Barva popra in soli za kratke lase ustvarja zabaven način vključevanja sivih las v teksturiran slog. Ideje o barvi las s soljo in poprom, skupaj z dimenzijskimi odbitki soli in popra so odlična kombinacija za raziskovanje. Koščene barve popra in soli, združene z več plastmi, dopolnjujejo celoten slog.

Sol in poper Barva las

Sol in poper barva lasInstagram @gratefulandgray

Barva las s soljo in poprom je naraven način mešanja vaših sivih las. Sivi in ​​solni sivi lasje naravno rastejo v majhnih kosih in imajo običajno različne sivine po tvoji dlaki. Barve soli in popra v laseh ponavljajo ta naravni vzorec, ki ustvarja brezhibno naravno barvo. Izogibajte se klorirani vodi, saj na laseh pusti zelene ostanke.

Lahka sol in poper las

Lahki lasje s soljo in popromInstagram @erikamarie72

Svetli lasje in poper so kot nalašč za ženske s svetlimi očmi in svetlejšimi odtenki kože. Polepšal bo celoten videz. Uporaba vijoličnega šampona je učinkovitejša pri svetlih odtenkih las.

Ombre iz soli in popra

Ombre iz soli in popraInstagram @mypathtosilver

Ombre iz soli in popra je odličen način, da sivim lasem dodate kontrastne barve, ne da bi skrbeli za visoko vzdrževanje. Naravna barva las kot osnova in izrazita barva, mešana na koncih, bosta korenini omogočila nemoteno rast. Ne pozabite, da lahko večplastna frizura vpliva na postavitev barve in da bi se en odsek verjetno bolje obnesel s tem odtenkom.

Oglejte si več odtenkov srebrnega ombreja.

Zelo lahka sol in poper za ženske nad 70 let

Zelo svetla barva soli in popra za ženske nad 70 letInstagram @annekewesterbos

Zelo svetla barva las s soljo in poprom za ženske nad 70 let je laskava. Ponuja mladosten sijaj starejšim. Svetel odtenek ne bo spral kože, temnejši ton pa bo lasem dal nekaj gibanja. To je enostaven način, da lasje izgledajo polnejše, saj več barv dodaja volumen in globino vašim pramenom.

Sol in poper las z nizko svetlobo

Lasje s soljo in poprom z nizko svetloboInstagram @hair.by.mariaelena

Lasje s soljo in poprom z nizko svetlobo so odličen odtenek za dodajanje globine sivim lasem. Temnejše sive barve bodo naredile svetlejše kose. Spodaj razmislite o subtilni osvetlitvi, da bo korenina bolj mehka.

Siva barva las s svetlimi črtami

Siva barva las s svetlimi črtamiInstagram @orriginalhairstudio

Siva barva las s svetlimi črtami je lep način za dodajanje naravne svetlosti in gibanja. Toni soli in popra se medsebojno dopolnjujejo in lahko ustvarijo bolj teksturiran slog. Če želite doseči to barvo, ne pozabite povedati svojemu stilistu, da želite, da so poudarki videti sivi s sivimi odtenki in imajo podoben ton kot svetlo blondinki.

Barva soli in popra za ženske nad 30 let

Barva soli in popra za ženske nad 30 letInstagram @girl_goes_sparkle

Barva soli in popra za ženske nad 30 let je odlična izbira za ohladitev tonov kože in ustvarjanje naravnega, a drznega videza. Upoštevajte, da če lasje niso naravno svetli ali že sive, lahko za dosego tega videza traja več kot en barvni sestanek.

Ženske v tridesetih letih imajo to barvo koristi, saj se bo med tem, ko štrlijo ven, zlila v nove sive. Prav tako bi lahko zahtevalo pogosto vzdrževanje, odvisno od tega, kako temni ali svetli so bili vaši lasje pred tem. Svetlejši lasje bodo zahtevali manj vzdrževanja.

Naravno sol in poper za ženske nad 50 let

Naravno sol in poper za lase nad 50 letInstagram @kmello86

Naravno sol in poper las za ženske, starejše od 50 let, nudi mladosten pridih vašim pramenom. Tako kot se spremeni barva las, se spremeni tudi ton kože. Hladnejši odtenki v sivinah lahko petdesetletnim ženskam polepšajo polt. Za zaščito las pred soljo in poprom boste potrebovali škrlatni šampon za zaščito las pred izpostavljenostjo soncu, kopičenju mineralov ali izdelkov ter celo trde vode.

Niste prepričani, če želite sol in poper za lase? Oglejte si te ideje za barvanje las za ženske nad 50 let.

Poudarki soli in popra na temnejših laseh

Odtenki soli in popra na pričeski za temnejše laseInstagram @jackmartincolorist

Razmislite o poudarkih soli in popra na temnejših laseh, če imate pri ponovni rasti sive lase, ki jih želite zmešati. Če se želite odločiti, ali vam bo ta videz ustrezal, prosite svojega stilistka za nasvet! Mešanica soli & poper bo vašim lasem dodal globino in razsežnost.

Sol in poper za ženske nad 40 let

Frizura s soljo in poprom za ženske nad 40 letInstagram @greytransitionproject

Sol in poper za ženske, starejše od 40 let, so trenutno v trendu. Ženske, stare 40 let, objemajo svoje srebrne ključavnice in to je osupljivo! Čas je, da se naučite ljubiti svoje naravne ključavnice, namesto da se borite z njimi, zato se takoj odločite za pričeske s soljo in poprom!

About the author