26 neverjetnih načinov, kako peščeno rjave lase osvežiti svoje dolgočasne pramene

Peščeno rjavi lasje so svetlo rjave barve las, ki so mešanica rjave in blond barve. Še ena navdihujoča različica bronde, ta hladen in nevtralen rjav odtenek se je razstrelil v letošnje top lestvice barv!

Ne pozabite se o vzdrževanju pogovoriti s svojim barvalom las ali stilistom! Frizer Mel Jaramillo iz Toronta v Kanadi pravi: »Vaša barva bo zbledela in vaši lasje bodo medeninasti. Vsakih 6-8 tednov osvežite svojo barvo s tonikom, da bo trajal dlje. ”

Jaramillo priporoča izdelke L’Oreal Professional, ki so barvno varni in vlažilni. Povedala nam je, da je tovrstni izdelek vaše najboljše orožje proti poškodovanim, dolgočasnim in razbarvanim lasem.

Pred naslednjim imenovanjem barve las si oglejte te trendovske fotografije idej za peščeno rjavo barvo las!

Sandy Burgundy Brown do Black Ombre

Sandy Burgundy Brown do Black OmbreInstagram @številka_76

Peščeno bordo rjavi do črni ombre lasje so kot klasičen trend z malo začimb. Namigi rdečkastega odtenka dajejo temnim pramenom osebnost. Ombre daje ključavnicam malo svetilnosti, vendar na bolj močan način.

Peščeno rjavi blond lasje

Peščeno rjavi blond lasjeInstagram @dvcolour

Peščeno rjavi blond lasje so subtilen način za drzno izjavo! Bogate, temne korenine se lepo prelijejo v mehke, poljubljene konce. Plažni valovi osvetljujejo svetline osvetljenih temnih senc, toda ravno ta odtenek las je odlična možnost, da poskusite. Opazite svetlejše kose, ki uokvirjajo obraz za dodatno barvno pop!

Peščeno bež rjava s temnimi koreninami

Peščeno bež rjava s temnimi koreninamiInstagram @xhairby.ciara

Peščeno bež rjava s temnimi koreninami dopolnjuje ženske z naravno temno podlago in toplejšimi toni kože. Ohranjanje podlage temne bo pripomoglo k temu, da bo ta barva poprskala, tako da bo dala kontrast svetlejšim koncem. To ga razlikuje od tradicionalnih vrhuncev. Pomislite, koliko obiskov v salonu bi potrebovali, da bi dosegli ta odtenek. Ključno je, da se s stilistom temeljito posvetujete o možnostih in pričakovanjih.

Sandy Brown Babylights

Peščeno rjave otroške lučiInstagram @eme_be_hair

Peščeno rjave otroške luči dajejo tvojim pramenom subtilen pridih barve. To je dobra izbira za ženske, ki raje vzdržujejo nizko vzdrževanje. Prav tako je dobra izbira za ženske, ki si prvič obarvajo lase. Babylights razpršijo razmejitveno črto, zato je odraščanje brezhibno in izgleda naravno. Prosite svojega frizerja, naj pobarva vaše lase bližje naravnemu odtenku las za razkošen, subtilen zaključek.

Peščena srednje rjava barva las za kodraste lase

Peščeni srednje rjavi lasje za kodraste laseInstagram @gabiwithcurls

Peščena srednje rjava barva las za kodraste lase daje kanček svetlobe z rjavo globino na dnu. To je odtenek za ženske s predhodno poudarjenimi lasmi in lasmi na naravni ravni 5/6. To je tudi odtenek, ki ga lahko izberete, če želite lase poudariti ali nekoliko ublažiti barvo. Enkrat na teden uporabite globoko negovalno masko, da zadržite vlago.

Peščeno rjava naravna barva

Naravna peščeno rjava barva lasInstagram @glamhairbyamie

Peščeno rjava naravna barva je čudovit goli ton, ki komplimentira svetlejše tone kože. Ta odtenek zlato rjave barve je dosegljiv na naravni ravni 7 in višje, zato ne zgrabite preveč rdeče. Obstaja tanka črta med toplim zlatim tonom in preveč medeninastim videzom. Upoštevajte to, ko se odločite, ali vam bo ta odtenek ustrezal.

Peščeno rjava s poudarki karamele

Peščeno rjava z odtenki karameleInstagram @t.lv_hairdressers

Peščeno rjava z odtenki karamele ustvarja lase tople tone in globino. Karamelni poudarki so idealen odtenek za ženske z naravno temnejšimi lasmi, saj težijo, da v lase vlečejo več toplote. Prav tako je kot nalašč za ženske, ki iščejo manj pepelnega, hladnega tona. Karamelni poudarki v kombinaciji s peščeno rjavo ustvarjajo brezhibno rast.

Peščeno rdečkasto rjava za črne tone kože

Peščeno rdečkasto rjava na Black GirlInstagram @iambrandibeauty

Odličen odtenek peščeno rdečkasto rjave barve za črne lase! Barva dodaja dovolj sijaja, ki ustreza vašemu tonu kože. Za iluzijo dodatne globine naj vaši ravni lasje ne bodo daljši od ramen in dodajte stranske šiške. S sijajem za lase obogatite peščeno rjave odtenke in poudarite barvo oči.

Peščeno temno rjava za temne lase

peščeni temno rjavi lasje za temne laseInstagram @beauty.by.madeline.h

Peščena temno rjava barva las in tekoči valovi se odlično ujemajo.

Peščena karamelna rjava s subtilnimi blondinkami

peščena karamelno rjava z blondinkamiInstagram @_rion.an

S svojimi peščenimi karamelno rjavimi odtenki se razkažite s svojimi dolgimi lasmi s sončnim tonom. Svetlolaski poudarki ustvarjajo dimenzijski učinek, ki se odlično poda k elegantnim kodrom.

Peščeni medeno rjavi poudarki

peščeno medeno rjave odtenke na kodrastih lasehInstagram @paigeweir

Vaši dolgi, debeli lasje si zaslužijo sončni sijaj in to vam lahko ta trend ponudi! Peščeni medeno rjavi odtenki vašemu videzu dodajo toplino. Mehke dimenzije in valovi se tudi dobro dopolnjujejo.

Sandy Mousy Brown

Sandy Mousy BrownInstagram @cet.beauty_theindustry

Peščena penasto rjava barva je dodala teksturo bobu do ramen. To se naredi celo z balayageom za osvetlitev in uokvirjanje obraza.

Peščeno čokoladno rjava

Peščeno čokoladno rjavaInstagram @hairbyaline

Peščeno čokoladno rjava barva las je enostavna za upravljanje in ne zahteva veliko dotikov. Valoviti, temni lasje bodo prav tako brez težav zrasli s tem odtenkom.

Peščeni mahagonijev rjavi

Peščeni mahagoni rjaviInstagram @hairbyjackmay

Valovi v teh peščenih rjavih laseh iz mahagonija ustvarjajo gibanje, ki se zdi brez napora. Prav tako je pametno izbrati dolžino, ki presega ramena – ne prekratko in ne predolgo.

Sandy Espresso Brown z lasnimi podaljški

Peščeni rjavi espressoInstagram @brittneyrhodeshair

Dimenzionalna blondinka je norost, ki zagotovo ostaja, vendar jo lahko doživite z rahlim zasukom. Ta odtenek peščene espresso rjave barve poskusite nositi s krepko samozavestjo. Hladen ton blond odtenka je vpadljiv in uokvirja obraz. Z podaljški za lase ali brez njih je končni rezultat dolgih in valovitih pramenov v tej barvi zadovoljiv.

Peščene rjavolaske

Peščene rjavolaskeInstagram @lofthairsalla

Najboljši peščeni rjavolaski lasje izgledajo in se počutijo topli in so naravnega videza na dolgih valovih.

Peščeni pepelni rjavi lasje

Sandy Ash BrownInstagram @kaileahhenschelhair

Ker so lasje s pepelnatimi toni trenutno v trendu, je čas, da se razkažite s to peščeno rjavo barvo las. Spuščeni valovi na laseh srednje dolžine so kot nalašč za poudarjanje svetlejših črt.

Peščena Bronde Balayage z valovitimi konci

Peščena Bronde Balayage z valovitimi konciInstagram @scott.taylor.hair

Dajte svojim dolgim, valovitim pramenom pravi pop blondinke in rjave barve s čajnami sivkami in senčno korenino. Oba odtenka se uravnovešata in ustvarita ta čudovit peščeni bronde balayage.

Peščeno zlato rjava

Peščeno zlato rjavaInstagram @hannaloveshair

Peščena zlato rjava barva las se pojavi s temnejšimi črtami, da vaši srednje dolgi blondinki ustvari toplejši podton. Brezhibna mešanica peščeno rjavih odtenkov je izrazit kos, ki se bo najbolje odrezal na glamuroznih valovih.

Peščeni kostanj rjave barve

Peščeni kostanj rjave barveInstagram @kirstyannehair

Mehka peščena kostanjeva rjava in čudoviti valovi na dolgih pramenih delajo čudeže s polovičnim updo.

Peščeno bakreno rjava

Peščeno bakreno rjavaInstagram @hairbyiira

Poskusite peščeno bakreno rjavo balayažo v kombinaciji z barvno talino in soncem poljubno dimenzijo z mehkimi valovi.

Sandy Auburn Brown Balayage

Sandy Auburn Brown BalayageInstagram @casroycrofthairandmakeup

Peščeno -kestenjasta rjava balayaga ženskam omogoča, da jo nosijo, ne da bi skrbele za ponovne rasti, peščeno rjav ton pa ima bogato jesensko toplino. Čudovito barvanje las na tej sliki je ustvaril višji stilist Cas Roycroft iz Hamiltona, NZ.

Roycroft obožuje tovrstno kombinacijo barvanja in oblikovanja las – veliki odbojni valovi naredijo barvo balayage izstopajočo tako, da prikažejo globino, poudarke in postavitev barve.

Ko so jo vprašali o ustvarjanju peščeno rjavih pričesk, je pojasnila: »ponavadi barvo dvignem okoli obraza in jo spustim proti hrbtu. Barvo tudi bolj močno položim na konce okoli odseka nad krono in okoli sprednje strani, medtem ko barvo razpršim po spodnjem delu pod krono. To ustvari barvno konturo (ali senco) za ušesi in okoli vratu, hkrati pa posvetli okoli obraza in ramen. “

Svetlo peščeno rjavi lasje

Svetlo peščeno rjavi lasjeInstagram @joselinepaints

Če želite preiti iz svetlega v temno, razmislite o tem svetlo peščeno rjavih laseh. Ustvaril ga je lastnik salona in barvalec las Joseline Vargas iz Pasadene, CA.

“To je bil za ta model na sliki odličen prehod,” ugotavlja Vargas. “Njeni lasje so bili res svetlo blond, ki so rasli, in želela se je počasi vrniti k svoji naravni barvi.”

Vargas je menil, da bi bila ta peščeno rjava barva za lase odličen medij do prej svetlo blondinke, ki jo je imela, in njene naravne rjave barve. Dodaja: “Zaradi občutka vzdrževanja boste morali vsakih 4-6 tednov dotikati njihove lase.”

Peščeno topla rjava

Peščeno topla rjavaInstagram @lindsaypeachbeauty

Peščena topla rjava ne samo, da vam daje soparne in svetlejše ključavnice, ampak jim daje tudi novo življenje! Všeč vam bo, ko se boste morali odpočiti od temno rjavih las.

“To je topla rjava brineta,” pravi frizerka Lindsay Amarel iz Zahodne Jordanije, UT. “Moja najljubša stvar je, kako se peščeno rjavi toni tako lepo zlijejo skupaj.”

Amarel pravi, da bi bila večina žensk dobra kandidatka za ta peščeno rjav odtenek, če so pripravljene skrbeti za svoje lase s profesionalnim izdelkom.

Peščena goba rjava

Peščena goba rjavaInstagram @balayagedbyvanessa

Če imate naravno blond lase, vprašajte svojega kolorista za to gobovo peščeno rjavo barvo las, da se izognete peščeno blond barvi las. Pobarvala ga je specialistka za balayage Vanessa Calder iz Victorvillea, CA. “Ta formula je temno blond ali svetlo rjava z nevtralnimi podtoni,” ugotavlja.

“Moj najljubši del pri tem je, da smo tej lepotici vrnili njeno naravno barvo las, hkrati pa lasje dodali razsežnost in sijaj,” pojasnjuje Calder.

Najboljša stvar pri tej barvi las je, da lahko peščeno blond barvo prilagodimo barvi kože večine žensk. Če imate raje tople tone, je lahko malce bolj zlato, če pa imate raje pepel, pa bolj dimni ton.

Peščena Mocha Brown

Peščena Mocha BrownInstagram @shayfreesebeauty

Imate naravno rjave lase in razmišljate o tem, da bi dodali poudarke? Peščeni rjav odtenek mocha vam lahko da tisto, kar želite, in še več! Zaključek balayage bo naredil dimenzijo na vaših dolgih valovitih ključavnicah.

Barvilka las in lastnica salona Shay Freese iz Nove Mehike pravi: »Ta tehnika vsebuje naravno brezšivno mešanico. Želeli smo peščeno rjav odtenek s sončnim dotikom. Izvedla sem čarobno svetlo barvno tehniko z živahnim osvetljevalcem Alfaparf 9. Nato smo z enakovrednimi deli 6nw+9v+9gi z glossom premazali bleščice, nato pa jih obdelali 7 minut. “

Ta peščeno rjava pričeska je za žensko, ki ne potrebuje vzdrževanja in si želi tudi sončne barve. Freese priporoča dotik v 10-12 tednih, pri čemer naj enkrat na teden vzdržuje domačo rutino prehranjevalne maske Alfaparfa in blond angelskega vijoličnega šampona Kevina Murphyja.

About the author