32 fotografij idej za mavrične lase, ki jih je treba upoštevati za leto 2021

Mavrični lasje so lasje, ki so obarvani z odtenki prave mavrice. Mavrične barve pogosto vključujejo mešanico rdeče, oranžne, rumene, zelene, modre, indigo in vijolične, kar je sedem barv, ki sestavljajo mavrico. Te modne barve ustvarjajo drzno, a lepo pričesko.

Vsi divjajo po mavričnih barvah las, zato sem sestavil nekaj najbolj ustvarjalnih in priljubljenih!

Ne glede na to, ali greste krepko in živo ali mehko in subtilno, uporabite kredo za lase ali škatlo za barvanje, ta barvni trend je najbolj kul način za lase, ki so resnično edinstveni za vas.

Nasveti in stvari, ki jih je treba upoštevati:

  • Te barve lahko hitro zbledijo. Zato vlagajte v vrhunski šampon za ohranjanje barve in si lase umivajte manj pogosto.
  • Če imate temne lase, bo za osvetlitev las najprej potrebno malo beljenja. Tako nastane popolno blond platno, ki ga vaš kolorist potrebuje, da pokaže barve. To lahko zahteva več sestankov.
  • Poskusiti se boste osredotočiti na to, da bodo lasje po tem še bolj vlažni. Vlagajte v dobro maroško olje in lase negujte s kokosovim oljem, ki jim daje tudi lep in zdrav videz.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te priljubljene fotografije mavričnih las.

Mavrični odtenki na ostrih kratkih laseh

Mavrični odtenki na ostrih kratkih lasehInstagram @taranicolestylez

Kaj je drznejše od ostre kratke frizure z drznimi, mavričnimi črtami? Bodite certificirani obračalnik s tem mavričnim trendom, ki zagotovo daje prednost najpogumnejšim dušam.

Edinstvene mavrične korenine

Edinstvene mavrične korenineInstagram @boho.blonde.perth

Edinstvene mavrične korenine so zabaven način, da se blondinka še bolj zabava. Ker lasje rastejo od korenin, pričakujte, da boste svojega stilistka obiskali vsaj vsake 4 tedne, da ne bo izpostavljena naravna barva in da bodo mavrične korenine videti v obliki vrha.

Holografski mavrični lasje

Holografski mavrični lasjeInstagram @guy_tang

Holografski mavrični lasje so edinstveni, vznemirljivi in ​​bi lahko popestrili vsako glavo v prostoru. Z zelo natančnim postopkom nanašanja za ustvarjanje holografsko obarvanih las pričakujte, da boste s svojim stilistom porabili več ur, če ne celo več sej, da izpopolnite holografski videz.

Dip-Dye Rainbow

Mavrična barva las Dip-dyeInstagram @misfithairco

Div-dye mavrični lasje so enostaven način, da blondinka spremeni svoj videz. Več barv, nameščenih po spodnjem delu las, privlačijo oči in jih po potrebi lahko tudi skrijete s punđo ali čopkom. Barvanje samo na konicah las je verjetno najboljši način za ohranitev celovitosti las.

Zabavne barvne mavrične barve na temnih laseh

Zabavne barvne mavrične barve na temnih lasehInstagram @sharebyrabbit

Markantne mavrične barve so natančno tisto, kar potrebujejo črni lasje pepela. Tako barvani mavrični lasje so vedno vznemirljivi!

Živahne mavrične odtenke

živahni odtenki mavriceInstagram @jennifer_schropp

Drzni, živahni odtenki mavrice, zaradi katerih je vredno opraviti vse delo na salonskem stolu.

Svetla mavrica za lase do ramen

Svetla mavrica za lase do ramenInstagram @ziabyrd

Harmonija barv v teh mavričnih ključavnicah vas nežno spomni, da samorogi dejansko obstajajo! Ti kratki lasje s svetlejšimi mavričnimi toni so – nedvomno – lepi in ljubki!

Simpatičen pisani mavrični peekaboo

Simpatičen pisani mavrični peekabooInstagram @michelle.zapanta

To mavrično peekaboo je ustvarila lastnica salona in frizerka Michelle Zapanta iz Cypress, CA.

“Če ste na delovnem mestu, ki se namršči živahnih barv, vam bo ta mavrični videz pomagal skriti z naravno barvo na zgornjem delu las,” pravi Zapanta. “Potem, ko ga boste pripravljeni pokazati, ga lahko povežete v čop, da pokažete dvobarvno vibracijo.”

“Nazadnje lahko lase kodraš, da dobiš barvni učinek,” dodaja. »To je odlično tudi za živahne začetnike las, saj se ujema z vsemi vrstami las in oblikami obraza, zato se lahko vedno drznete. Je tudi lažje vzdrževanje, saj je samo pod lasmi. “

Moonstone Rainbow Barva las

mavrična barva las mesečev kamenKayla Boyer / Instagram

To čudovito mavrično barvo mesečevega kamna je ustvarila stilistka Kayla Boyer iz Minneapolisa, MN. »Zdi se, da je bel, toda ko premikate kamen v različnih smereh, se barva pojavi in ​​odraža. To sem pri svoji stranki oživel s srebrnim videzom, ki odlikuje čudovite mavrične sortimente, «pravi Boyer.

Izdelki, ki jih priporoča Boyer, so šampon za zaščito barv in balzam, ki ne vsebuje sulfatov in parabenov. Zaščita pred toploto bo tudi podaljšala življenjsko dobo te barve.

“Verjamem, da če imaš zaupanje, lahko potegneš katero koli barvo. Vedite le, da je ljudem s svetlejšimi lasmi lažje doseči najboljše rezultate, «dodaja.

Vedno obiščite svojega stilistka vsaj štiri tedne po sestanku, da zagotovite najboljšo nego vaše barve. Vzdrževanje je pomembno za vas, najpomembneje pa je, da vam stilist daje najlepšo barvo las.

Tropski sončni zahod s kodrastimi mavričnimi nasveti

Tropski sončni zahod s kodrastimi mavričnimi nasvetiInstagram @wanttogetcut

“Ta videz bi opisala kot tropski mavrični zahod,” pravi mlajša stilistka Danae DesJardins iz Winnipega v Kanadi.

“Moji najboljši nasveti za ponovno ustvarjanje tega videza so, da si vzamete čas in ločite vsak odsek, tako da se nobena od spodnjih barv ne dotika drug drugega, in da se operete v najhladnejši vodi, ki jo lahko obvlada vaša stranka,” pojasnjuje DesJardins. “Z živahnimi snovmi je zelo pomembno, da nasičite, zato raje uporabite več izdelkov in prenasičite kot premalo. Pri oblikovanju uporabljajte nizke temperature in tudi toplotno zaščito. “

Nadaljuje: »Če želite ohraniti to barvo, se umijte v čim hladnejši vodi in svojim strankam razložite, da dobite skupaj sedem pranj. Od vas je odvisno, ali jih želite porabiti v enem tednu ali v naslednjih sedmih tednih! “

Pri oblikovanju dajte mavričnim konicam nekaj kodrov, da poudarijo vse odtenke.

Globoko vijolična senčna korenina z mavričnimi črtami

Globoko vijolična senčna korenina z mavričnimi črtamiInstagram @hairbycorinacorinaa

“To je globoko vijolična senčna korenina, v kateri se izmenjujejo mavrične barve. Najljubša stvar pri tem videzu je kontrast različnih barv in njihov odsev, ko lasje izpadajo, «pravi frizerka Corina Dempsey iz Austina, TX.

“Ta mavrična pričeska je odlična za žensko, ki je pripravljena za tako drzno barvo,” dodaja. »Moj najljubši način za oblikovanje tega so zabavni valovi na plaži. Lasem doda telo in omogoča, da vse barve popijejo! «

Kandirani mavrični hologram s skritim podrezom

Kandirani mavrični hologram s skritim podrezomInstagram @elijah.cordova

“Ti kratki mavrični lasje so bili navdihnjeni s toni sladkarij in gibanjem hologramov,” pravi stilistka Elijah Cordova iz Fort Collinsa, CO. “Zaradi zlitja naravnih in mavričnih barv, skupaj z njihovo postavitvijo, so ti lasje na vsak način drugačni vleče se. Nekaj ​​mojih najljubših dodatnih podrobnosti o tej barvi zabave je, da skriva večbarvno podrezovanje in popolnoma sveti pod črno svetlobo, «pojasnjuje.

Za barvo je Cordova uporabila Kenra Neons, Pravana Neons in Joicovo zbirko konfetov.

“Lahko spremenite razmerje med uporabljenimi toplimi in hladnimi toni ali izpustite nekaj svetlih blondinkov,” pravi Cordova. “Vzel sem dodaten čas, da sem ustvaril gladek, hladno toniran balaya in barvno taljenje, preden sem na to barvo nanesel neposredno barvilo. Vzdrževanje te barve je odvisno od vaše nege. Lase si umijte v čim hladnejši vodi s kakovostnimi izdelki! “

Svetli, zemeljski kamni mavrične barve

Svetli, zemeljski kamni mavrične barveInstagram @rainbowrage

Mavrično kombinacijo barv za lase je ustvarila barvna mojstrica Savannah Harris iz Benda, OR.

Harris priporoča šampon brez pene ali lahke pene. »Moji najljubši so DevaCurl, Framesi Color Lover No Suds in novi Kenrin Color Charge šampon, balzam in razpršilni serum. Priporočam tudi suh šampon med umivanji. TIGI Bed Head Rockaholic Dirty Secret je moja najljubša, «ugotavlja.

“Osebno menim, da lahko vsakdo, ki ima zaupanje v svetle barve, to odpravi. Vse je v tem, kako ga pretresite! Ne bojte se preizkusiti barve, za katero se bojite, da ne ustreza vašemu tonu kože, “dodaja. »Umijte si lase čim manj in uporabite hladno vodo, da barve ne zbledijo in se ne ujemajo skupaj. Suhi šampon je vaš najboljši prijatelj! “

Skriti mavrični samorog

Skriti mavrični samorogInstagram @MichaelaAdeleArtistry

“Ti skriti mavrični lasje samorogi so popoln videz za ženske, ki se želijo igrati z živimi barvami, vendar zaradi svojega dela ali drugih razlogov ne morejo iti ven,” pravi stilistka Michaela Adele iz Providence, RI.

“Razen če je vaša stranka platinasto blondinka, jo boste morali posvetliti, da dosežete živahne barve, kot so te. To je še posebej pomembno pri uporabi modre barve. Če se stranka dvigne do rumene blondinke, se bo modra pomešala in ustvarila teal/zeleno namesto želene barve, «pojasnjuje Adele.

Nadaljuje: »Upoštevajte, da uporaba Olaplexa pomeni, da bo vaš razvijalec padel, zato, če uporabljate 40 vol. dejansko bo deloval kot 30 vol. z mešanico Olaplexa. Vedno uporabljam folije za ločevanje vsake barve in jih sperem posamično s hladno vodo, da ne krvavijo drug v drugega. ”

Umivanje teh skritih mavričnih las v hladni vodi ohranja barvo zaklenjeno, vroča voda pa dejansko odpira obnohtno kožico, kar omogoča, da ob vsakem pranju izteče več barve. Zelo pomembno je tudi, s čim si umivate lase. Brez lekarniških šamponov! Preizkusite Keratin Complex Timeless Color Fade Defy šampon in balzam.

»Ne morem dovolj poudariti pomena nakupa šampona in balzama v salonu. Amazon, lekarne in Ulta ne morejo jamčiti za vaš izdelek, “dodaja. “Svojim strankam vedno dajem realno predstavo o tem, kako dolgo bo obstojala njihova barva, in se prepričam, da vedo, da jo je treba vzdrževati vsake tri do štiri tedne v primerjavi s 4-6 tedenskimi popravki za običajno barvo.”

Mavrični lasje za oči

Mavrični lasje za očiInstagram @amylynnhairdesign

»Moja najljubša stvar pri teh dolgih laseh je, da so vse različnih barv, ima vsestranske mavrične odtenke, a kljub temu lepo teče! Nasekajte nekaj pramenov okoli obraza in imeli boste tudi mavrične robove, «pravi lastnica salona in stilistka Amy Lynn iz Lodija, CA.

Hodite samozavestno in z lahkoto odstranite ta videz. Zvijača do takšnih fantazijskih barv je umestitev. Prepričajte se, da so komplementarni toni najbližje obrazu.

“Prisluhnite svojemu stilistu in nasvetom in zvijačam, ki jih podajajo. Uporabite barvno varen šampon in se umijte s hladno vodo, «dodaja.

Svetle barve Melt Rainbow Hair

svetle barve stopijo mavrične laseInstagram @hairbyohheyheather

To svetlo svetlo mavrično barvo je ustvarila stilistka Heather Wilmoth iz Charlotte, NC.

Wilmoth je za roza uporabil Zombie Snott, za modro pa Blood Orchid in Ballistic Blue. Za zeleno je uporabila Pravano in teal je Kenra.

»Začnem s temnejšo osnovno barvo, za katero menim, da najbolj ustreza barvi kože moje stranke, nato pa zamenjam barve, ki jih topijo. To je zelo prosto barvanje las, «pojasnjuje.

Za ohranitev tega sloga Wilmoth priporoča samo šamponiranje po potrebi (običajno enkrat ali dvakrat na teden) s profesionalnim barvnim šamponom in balzamom brez sulfatov.

Peacock Rainbow

mavrično barvanje las pavInstagram @rebellion.haircraft/

“Ti skriti mavrični toni vsebujejo rožnato pavovo barvo z mešanico težkih folij in rezin na vrhu, ki je tonirano z vaniljevo blondinko,” pojasnjuje stilistka Hayley Garratt iz Velike Britanije.

Za ustvarjanje teh barv je Garratt uporabil Unique 10 Arganovo olje, Color Freeze Schwarzkopfa, Blinding Shine Definer Osma in Indola Shine Spray.

“S skrito mavrico bi bila večina tipov kože v redu, saj naravni toni na vrhu ustrezajo večini tonov kože,” dodaja. “Porcelanasti, oljčni in temnejši toni se še posebej dobro obnesejo. Če pa je vaša polt zelo rožnata, se lahko tej posebni kombinaciji izognete, saj so roza odtenki ob rožnatih tonih kože lahko pretoplo. “

Rainbow Oil Slick na črnih laseh

Rainbow Oil Slick na črnih lasehInstagram / @hairwaytokale

“Te temno mavrične lase opisujem kot oljno madež, ker so jih navdihnile barve v olju, ko sonce zaide,” razlaga frizerka Caitlin S. Strickland.

Za vzdrževanje Strickland priporoča čistilni balzam, kot so čistilni balzami Pureology v hidratiziranem, gladkem ali trdnem stanju. “Nežnost formul pomaga obdržati barvo in ohranja lase zdrave,” ugotavlja.

“Moj največji nasvet za podaljšanje življenjske dobe te barve in sloga je uporaba toplotne zaščite! Toplota iz likalnika ali likalnika bo hitro zbledela, zato je dobro zaščititi pred toploto, kot je Hot Off The Press Paul Mitchell, «dodaja.

Električni mavrični lasje

Električni mavrični lasjeInstagram / @itsnicholehair

To električno mavrično senco je ustvarila frizerka Nichole Cosentino.

“Ko sem ustvarjal ta videz, sem najprej začel s koreninami, nato pa barve po vrsti stopil,” pravi Cosentino. “Roke si obrišite med nanašanjem barv, da jih ne prenesete na naslednjo.”

Vzdrževanje je pri teh barvah tako pomembno, ker so le neposredna barvila. Cosentino priporoča uporabo barvno varnega šampona in balzama ter izpiranje v hladni vodi.

Pastelni mavrični toni vrtnice in lila

Pastelni mavrični toni vrtnice in lilaInstagram / @camouflageandbalayage

“To je mehka pastelna mavrična barva las, ki je bila ustvarjena z uporabo Joico Intensity titana, vrtnice in lila, naslikanega na vrhu balayage,” razlaga frizerka in koloristka Amy McManus iz Fitchburga, MA.

McManus predlaga, da med rednim šamponiranjem uporabljate suh šampon, da preprečite bledenje zaradi pranja. »Izogibajte se toploti, saj še hitreje zbledi pastelne barve. Večina pastelnih barv se bo v manj kot šestih šamponih popolnoma izprala iz las, zato čeprav so zabavne, niso vedno ekonomične, «dodaja.

Hladnejši toni kože bodo najbolje izgledali v teh pastelnih laseh.

Nadaljuje z razlago: »Enkrat na mesec morate obiskati svojega frizerja, da se ta barva osveži. Večina žensk si umiva lase enkrat na teden, da prepreči, da bi se ta barva hitro izprala, da bi tako dobili dolgo življenjsko dobo. “

Popolnoma pobarvana mavrica

Popolnoma pobarvana mavricaInstagram @bescene

Ta dolga mavrična barva las izgleda neverjetno, če je združena s sodobno ščetko z zavesami.

Uporabite nežen barvno varen šampon in Pravanin Silk Degrees Shine Serum za zaščito in sijoč sijaj, da pokažete te žive barve!

Za vzdrževanje vlagajte v dobre izdelke in toplotno zaščito! Če vsak dan perete perilo, poskusite umiti le dvakrat na teden in zmanjšati toploto na orodjih za oblikovanje. Pomaga tudi pri šamponiranju pri čiščenju lasišča in pusti, da se šampon preprosto spere skozi preostale lase.

Ustvarjalno mavrično obarvani lasje

Ustvarjalno mavrični lasjeInstagram / @hairartistlaurajoy

Te mavrične lase je ustvarila stilistka Laura Joy Naugle iz Centennial, CO.

“Slaba stran mnogih modnih barv/mavričnih las je, da morajo biti lasje posvetljeni v bledo blond,” ugotavlja Naugle. »Vendar je treba to posebno vrsto modne barve dvigniti le na temnolasko. To omogoča mojim strankam z naravno temnejšimi lasmi, da uživajo v modnih barvah brez vse poškodbe preveč obdelanih posvetljenih las. “

Za poustvarjanje tega videza Naugle pojasnjuje: »Vzamem del las okoli strankinega dela in ga obdržim v temni, hladno rjavi ali njihovi naravni barvi. Puščanje dela bolj naravne barve omogoča, da nova rast ni tako razločna. Odsekam manjše trikotne pramene predhodno posvetljenih las in zamenjam vse tri barve. Barvo, ki je najbližje lasišču, pomešam z drugo barvo do polovice lasnega osi. To omogoča, da se barve stopijo skupaj in ustvarijo različne barve na vsakem trikotnem delu las. “

Kovinsko mavrični lasje srednje dolžine

Kovinsko mavrični lasje srednje dolžineInstagram / @marythomaston

To je kovinsko mavrična barva las na srednje dolgih pramenih. Ustvarila ga je zasebna frizerka Mary Thomaston.

“Barve so zelo umirjene s srebrnim zaključkom,” ugotavlja Thomaston. “Za ta videz sem uporabil kovinsko muzo zbirke Joico Intensity.”

Pol pastel, pol mavrica

Pol pastel, pol mavricaInstagram / @elissawolfe

To pastelno in pol mavrico je ustvarila frizerka Elissa Wolfe iz Vancouvera, BC.

Wolfe je tukaj izbral pastelno toplo rumeno in hladno meto, ker ima model zelo bledo kožo s pridihom rožnate barve. “Rumene barve ni enostavno nositi, saj se lahko spopade z vsemi odtenki kože z rumenimi podtoni! Meta pa se lahko ujema z večino tonov kože, saj je hladnega tona. Tudi pri tem svetlejši lasje delujejo, saj morajo biti najprej zelo lahki, da dobijo ta pol -pol videz, «pojasnjuje.

Za ponovni videz Wolfe priporoča, da lase predhodno posvetlite do bledo rumene barve. “Izravnajte rumeno, nato pa nanesite neposredna barvila v izbranih barvah,” dodaja.

Mavrične pletenice

Mavrične pleteniceInstagram / @elyserox00

“Te mavrične pletenice so bile posebna zahteva za barvo mavrice,” pravi lastnica salona in stilistka Elyse Rox iz Schaumburga, IL. »Želela je zeleno vijolično in oranžno. Naredil sem nekaj malo drugačnega in šel z izmeničnimi barvami na lasišču, kjer bom običajno nekoga ukoreninil. “

»Najprej sem ji razsvetlil lase do stopnje 10, nato pa še tretma z Olaplexom. Za to barvo sem uporabil ves Pulp Riot, «pojasnjuje Rox. »Mešal sem pomarančo in za ta videz uporabil tudi marmelado, vodno in žamet. Barvo sem proti koncem zabrisal z jasnimi delci. Olaplex #2 vedno dodam vsem svojim modnim barvam. Pomaga ponovno povezati vezi, da se barva bolje prilepi. “

Mavrični lasje samoroga

Mavrični lasje samorogaInstagram / @hair_by_rebekahf

“Ta videz se imenuje enorogi lasje” ali “lasje sirene in je moj najljubši nov trend mavričnih las,” pravi frizerka in koloristka Rebekah Fiechtner iz Turlocka, CA.

Idealni lasje za te vrste barv so svetlo rjavi do blond lasje. Lase je treba pred nanosom pastelov predhodno posvetliti do bledo blond. To svetlo barvo najbolje odstranijo naravno svetlolaske ženske. Temnejše ženske bodo morda potrebovale več kot eno sejo, da dobijo dovolj svetlobe za pastelne barve.

Najboljši način, da ohranite in se ne znebite mavrične barve las, je, da se vedno umivate s hladno vodo in šamponom brez sulfatov. Izogibajte se umivanju las vsak dan, če je mogoče. Živahne barve zbledijo hitreje kot naravne, zato Fiechtner priporoča štiri do šest tedenski sestanek s stilistom, da barve ostanejo sveže.

Barvita mavrična sirena las

Barvita mavrična sirena lasInstagram @jessysilvahair

Potopite se globoko pod vodo in vstanite v mavričnih barvah oceana, znanih tudi kot sirena. Ujemajte se z valovi na plaži in zamenjali vas bodo za morsko deklico na kopnem!

Skrita neonska mavrica spodaj

Skrita neonska mavrica spodajInstagram / @taylorrae_hair

»Temu videzu pravim Skrita mavrica. To je mehka mavrica barv pod tančico živahnih koral, «pravi frizerka Taylor Rae iz Denverja, CO.

Raejeva najljubša stvar pri tej barvi je, da lahko dobite različne barvne kombinacije. “Nosite ga naravnost za mehkejši živahen videz ali pa ga postavite v zgornji vozel, da pokažete čudovito neonsko mavrično barvo las,” ugotavlja.

“Da bi ustvarila ta videz, bi lase posvetlila na raven 10, nato pa vrh las razdelila z zvezdnatim vzorcem okoli dela,” pojasnjuje Rae. »Spodnji odseki se vzamejo navpično, začenši pred ušesom in ustvarijo šest odsekov. Pazite, da barve ostanejo ločene, da ne krvavijo skupaj. “

Vivid Rainbow Underlights

Vivid Rainbow UnderlightsInstagram @svlhair

Te mavrične luči je ustvarila mojstrska stilistka Sara Larose iz Southbridgea, MA.

“To je odličen način za ženske, da v svoje življenje vnesejo žive barve brez velike zaveze,” pravi Larose. »Lahko greš subtilno ali drzneje. Če pustite naravno barvo las na vrhu, pokrivate ponovno rast in bledenje, ki se zgodi pri živih barvah. “

Obstaja nešteto možnosti, ki jih lahko ustvarite z mešanjem različnih barv in tako prilagodite videz samo vam. Pri barvanju živih barv je najbolje, če imate naravne lase ali svetlo barvo las. Da bi dosegli te vrste barv, je treba lase najprej posvetliti do bledo blond.

Pretty Rainbow Ombre na dolgih laseh

Pretty Rainbow Ombre na dolgih lasehInstagram @mandaharsche

Kako srečni ste, da imate v laseh vse barve sončnega zahoda? Koloristka Amanda je pri ustvarjanju teh mavričnih ombre las naredila neverjetno delo!

Opalescentni mavrični toni

Opalescentni mavrični toniInstagram / @rebelsandroguesparlour

“Okusni opalescentni toni bodo v enem mesecu zbledeli na hladno platino. Senčna korenina, ki sem ji jo dal, ji bo omogočila, da v naslednjih štirih mesecih raste svoje naravne korenine, «razlaga lastnica salona in frizerka Elizabeth Pederson iz Britanske Kolumbije.

Pederson pravi, da so bili izdelki, uporabljeni za ta videz, Kenra prosojni osvetljevalec, ščitnik veziv Matrix. Kenra Guy Tang 7VM v senčni koren in Pravana in Joico pastelne/žive tone (sivka, neonsko rumena, meta, vrtnica, marelica, modra).

Če že imate obstoječo barvo v laseh, bi ta postopek obravnavali kot korekcijo barve, preden nadaljujete z nanosom pastelnih tonov. Za pastelne odtenke bi bilo idealno, da imate na koži malo oljčnega podtona, sicer lahko bledica v tonaliteti izpere polt osebe.

Dodaja: »Če želite ohraniti takšno barvo, se prepričajte, da si umivate lase le enkrat na teden s šamponom in balzamom za zaščito barve ter hladno vodo. Vsa vroča orodja naj bodo tudi pod 300 stopinjami, sicer lahko neposredno oksidirate neposredno barvo iz las.

Čudoviti mavrični poudarki

Čudoviti mavrični poudarkiInstagram @meganniccollshair

Ugasnjene mavrične barve delujejo tako dobro kot katera koli druga barva las. Nosite ta ponos kamor koli greste!

About the author