Najdeno: 33 najlepših načinov za temne lase s svetlimi plavušami

Temni lasje z blond odtenki so kombinacija barv za lase, ki imajo posvetljene kose ali trakove las, kar posledično prinaša tone globine in razsežnosti. Z osvetlitvijo je mogoče narediti veliko metod-glazura, drobljenje, polna glava, delni, tradicionalni poudarki in balayage, ki je tehnika ročnega slikanja, ki ima za posledico naravno barvanje!

Namigi blondink, ki jih poljubi sonce, lahko vaše pramene spremenijo v polnejšo in živahnejšo različico, kar je zelo dosegljivo ne glede na barvo kože. Pomembno je upoštevati, koliko ste pripravljeni vložiti v vzdrževanje.

Z balayageom boste dobili mehke, brezhibne poudarke in olajšali vzdrževanje odrastka, medtem ko se boste za bolj izrazit prehod odtenkov morda morali pogosto popravljati in obiskati salon. Maske za lase in izdelki za vlaženje so nujni, saj posvetlitev temnih pramenov poškoduje lase.

Zato si pred naslednjim sestankom za lase oglejte te priljubljene fotografije temnih las z blondinkami.

Temni kratki lasje z vrhunskimi jagodnimi blondinkami

temni kratki lasje z jagodno blond odtenkiInstagram @jesshunt.hair

Čas je, da svoje temne kratke lase popestrite z jagodnimi blondinkami! Rezultat, ki ga doseže kombinacija, ima ultra-elegantno in ženstveno vibracijo. Korenine so temnejše, kar omogoča, da blond odtenek popije še svetleje, kar daje lasem več roba in razsežnosti.

Globoki kostanjevi lasje z blondnimi poudarki

Globoki kostanjevi lasje z blondnimi poudarkiInstagram @hairbyaline

Globoki kostanjevi lasje z blondnimi poudarki so popoln odtenek, če želite svojemu celotnemu videzu dodati dodatno plast topline. Blondinki trakovi ob bogati kostanjevi podlagi bodo dali drzno izjavo. Idealen je za vsak ten kože.

Kodrasti srednje rjavi lasje z blondinkami

Kodrasti srednje rjavi lasje z blond odtenkiInstagram @nicollelovescurls

Kodrasti srednje rjavi lasje z blond odtenki izboljšajo videz vašega kodra in lahko dodajo polnost bolj finim kodrom. Svetlolaski odtenki ustvarijo senčni učinek s srednje rjavimi odtenki, ki izboljšajo videz kodrastega videza in dajejo pramenom neskončen volumen.

Bež poudarki na temnih laseh

Bež poudarki na temnih lasehInstagram @yukihairstylist

Bež poudarki na temnih laseh najbolje delujejo na stopnjah 3-6 z ustvarjanjem mehke mešanice v blond odtenkih, ki ne bo videti preveč svetla ali siva. Odlično za zaposlene profesionalce in zaposlene mame, ki si želijo preprostega odtenka las. Barva las, ki ne potrebuje vzdrževanja, je dosežena tako, da je potrebno vsakih 6 mesecev le dotakniti korenino.

Rjavolaska do blond las ombre

Rjavolaska do blond las ombreInstagram @beautystylistjalva

Ombre za rjavolaske do blond las je varnejši način, da poskusite blondinko z uporabo ustreznih tehnik. Vprašajte svojega stilista za svetlejše blond kose na koncih, pri tem pa pustite dimenzijo na vrhu. Za boj proti medeninam poskusite med obiski salona Oligo pro-Blue ali vijoličen šampon.

Temno zlato rjavi lasje s karamelnimi poudarki

Temno zlato rjavi lasje s karamelnimi odtenkiInstagram @hairmeroar

Temno zlato rjavi lasje s karamelnimi odtenki so odlična izbira. Če ostanete z nekaj nivoji barve z osnovo in poudarki, ustvarite čudovit mehak loo, ki izgleda bolj naravno. Preprost balayage ali foilyage bo ustvaril brezhibno mešanico. Poskrbite, da bodo lasje preveč dvignjeni, potrebujete nekaj toplote, da ustvarite čudovito karamelo, lase pa prihrani tudi stres. Odlično za stopnjo barve las 3-6.

Temno rjavi lasje z naravnimi poudarki obraza

temno rjavi lasje z naravnimi poudarki obrazaInstagram @romeufelipe

Temno rjavi lasje z naravnimi poudarki obraza, kot je ta, so namenjeni boginjam. Topli blondinki na sprednji strani ponujajo svetlost, in če jih ujemamo z valovi, dodajo mehkobo strukturi obraza. Odločite se za to barvo las, če želite na subtilen način poudariti svojo frizuro.

Blondinka Balayage poudarja temnejše lase

blondinka balayage poudarja na temnejših lasehInstagram @coloredbycaitlin

Brizge blondinke balayage na plaži na temnejših laseh prinašajo veličastno razsežnost. Če želite poudariti svetlo blond proge, so velika možnost veliki valovi na dolgih laseh. Čudovit balayage, kot je ta, se lahko poda k vsaki obleki – brez dvoma!

Dolgi temno rjavi lasje

dolgi temno rjavi lasjeInstagram @coloredbycaitlin

Dolgi temno rjavi lasje bodo skoraj vedno videti prefinjeni. Ti temno ukoreninjeni lasje imajo fino dimenzijo, ki dobro deluje z mehkimi, a polnejšimi valovi. S kombiniranimi odtenki blond in rjavih las ta proces odraščanja ne bo skrbel. In ne pozabite na njegovo dolžino, ki ji daje vsestranskost.

Temni kratki rjavi lasje z blondinkami

temni kratki rjavi lasje z blond odtenkiInstagram @hairbyladysadie

Temni kratki rjavi lasje z blond odtenki dajejo lasem toplo in elegantno razsežnost. To je pixie izrezan s plastmi, ki daje tankim rjavim ključavnicam dodaten volumen in dvig korenin. Ima tudi spodrezovanje, da zmanjša težo debelih pramenov. Skratka, ti srednje rjavo blond lasje imajo stil, ki ustreza ženskam vseh starosti!

Temno pepelnato rjav Bob s poudarki blondinke

temno pepelnato rjav bob z blondinkamiInstagram @hairfairymandy

Pridobite temno pepelnato rjav bob z blondinkami, da pridobite ta eleganten, sodoben rob. Svetlejši prameni so večinoma spredaj, da osvetlijo vaš obraz. Poudarek na temno rjavih laseh ima temne korenine za enostavno obvladovanje. Ali upoštevate ta osupljiv kroj z elegantno dimenzijo? Morda boste želeli dodati valove, da ga povečate.

Temno čokoladno rjava barva las z zlatimi karamelnimi blondinkami

Temno čokoladno rjava barva las z zlatimi karamelnimi blondinkamiInstagram @ashplowman

Temno čokoladno rjava barva las z blond črtami se odlično ujema z zagorelimi toni kože, zato pripravite poletno kožo! Zlata karamelna blondinka na rjavih laseh je videti sladka in sončna hkrati.

Valoviti črni lasje s kul blondinkami

Valoviti črni lasje s kul blondinkamiInstagram @its_ashley.h

Črni lasje z blond odtenki takoj združijo čudeže. To barvanje s platino je bilo brezhibno opravljeno, videti je kot edina izbira za poudarjanje temnih las. Ohlapni valovi so elegantna možnost, da se prepričate, da so ti balayage blondinci poudarjeni.

Blondinka za temne lase

Blondinka za temne laseInstagram @hairstylist.madison

Ni vam treba pretiravati s svetlimi toni, če želite svetlejšo grivo. Svetlolaski odtenki za temne lase se zelo dobro mešajo s šibkimi odtenki. Rezultat? Dodan sijaj in brezhibna dimenzija! Valovi na dolgih pramenih zagotavljajo gibanje in bolj teksturiran zaključek.

Vrhunci platinaste blondinke na temnejših laseh

Vrhunci platinaste blondinke na temnejših lasehInstagram @alydavishair

Dvojni kontrastni odtenki platinasto blond svetlobe na temnih laseh posnemajo globino in naredijo lase bolj obtežene. Valovi in ​​dolžina tej zasnovi dodajo več dinamike.

Večplastni temni lasje s poudarjenimi blondinkami na soncu

Večplastni temni lasje z osvetljenimi blondinkamiInstagram @kristen.lumiere

Potovanje v salon s temno porjavelimi blondinkami in temnimi lasmi pomeni videti na plaži brez truda ostre sončne svetlobe!

Temno rjavi lasje z blondinkami

Temno rjavi lasje z blondinkamiInstagram @emdoesmyhair

Temno rjavi lasje z zlatimi odtenki so dimenzionalni. Ustvarila ga je frizerka in mojstrska koloristka Emily Alderson iz Winnipega, MB. “Iz zlato blond odtenka lahko vidite svetlobne odtenke, vendar poudarki ne prehitijo bogate rjavolaske baze,” ugotavlja.

Za dimenzijsko barvo Alderson pravi, da ne smete preveč poudariti. »Razsežnost nastane z barvanjem svetlejših kosov, poleg temnejših. Če so vaši lasje že precej svetli, boste morda želeli dodati tudi nekaj luči, da vrnete globino. “

Trendi roza in blondinka na temnih laseh

Trendi roza in blondinka na temnih lasehInstagram @hairbykotay

Več tonov blondinke, roza, vijolične, lila in črne je presenetljivo videti kot umetniško delo. Dodajte dolge valove za maksimalne vibracije punk rocka.

Temni lasje z blondinkami in bordo črtami

Temni lasje z blondinkami in bordo črtamiInstagram @adyalonzo07

Vsem rjavolaskam s frizuro srednje dolžine se zabavajte s temi svetlimi in temnimi poudarki! Rdečkast temni odtenek z blond lučmi je sestavljen iz vsega tega, kar je videti, zato je videti super trendovsko.

Temno rjava podlaga z poudarki rdeče in bakrene blond barve

Temno rjava podlaga z poudarki rdeče in bakrene blond barveInstagram @jessgodlove

Rdeče in bakreno blond svetlo rdeče barve ustvarijo soparno pričesko! S temi odtenki naj popestrijo vaš rožnati podtoni.

Subtilne pepelne blondinke na temno rjavih laseh

Subtilne pepelne blondinke na temno rjavih lasehInstagram @aimme_hastaelultimodetalle

Ti subtilni pepelnati blondinki poudarjajo naravni videz! Videti je, kot da bi ti sonce priletelo na temne lase na vseh pravih mestih!

Blondinka in rdeča svetloba za rjavolaske

Blondinka in rdeča svetloba za rjavolaskeInstagram @ray_of_lightsalon

Naj bodo rjavi lasje vaša glavna griva, hkrati pa označite dve dodatni blond in rdeči barvi. Temni lasje z blond odtenki potisnejo modo do meja!

Medeno blondinka poudarja temno rjave lase

Medeno blondinka poudarja temno rjave laseInstagram @sadieface

Medeno blond poudarki na temno rjavih laseh so idealni za damo, ki si želi dimenzijskih las. Trakovi medenih odtenkov s temnejšimi lasmi ustvarjajo elegantno rjavo barvo las.

Ti medeni blond poudarki na temno rjavih laseh kažejo kontrast tonov. Ustvarila jih je specialistka za barve Sadie Curtin iz Costa Mesa, CA.

“Mehka kombinacija tople rjave barve in svetlo bež blondink poudari kroj,” ugotavlja Curtin.

Dodaja: »Pri izbiri barve za lase je najbolje poiskati barve, ki so blizu vaši naravni barvi in ​​teksturi las. To bo omogočilo veliko lažje vzdrževanje po vrsti. Dodajanje trakov blondinke vam bo pomagalo osvetliti vaš videz brez preveč lahkotnosti. “

Temno bordo lasje z blondinkami

Temno bordo lasje z blondinkamiInstagram @jlucywoods

Morda se zdi, da se tukaj dogaja veliko, a način, kako se blondinka in bordo mešata skupaj, je resnično očarljiv.

Srebrno blond poudarki na zelo temnih laseh

Srebrno blond poudarki na zelo temnih lasehInstagram @ririhair

na zelo temnih laseh ustvarite barvno talino jekla balayage. Frizerka Ria Jade iz Kanade je ustvarila to čudovito senco.

»Kovinskih barv za lase ni enostavno doseči. Še posebej hladnejše odtenke, kot je ta jeklena/siva barva, «pojasnjuje Jade. »Če je sivkasta barva srednja ali temna, morate biti spodaj še zelo svetla blondinka. To vam bo omogočilo, da dosežete to blondinko s tonerjem. Hladnejši osnovni tonerji absorbirajo več svetlobe, niso videti tako svetli in jih je treba nanesti na svetlejše platno. “

Jade meni, da blondinki na temnih laseh niso za vsako žensko. »Če so vaši lasje ogroženi ali če imate zapleteno zgodovino las, se boste tej barvi morda želeli izogniti. Previdne morajo biti tudi ženske, ki so uporabljale barvila za škatle ali se spopadajo z lomom. Ti blondinci niso za ženske, ki iščejo barvo, ki ne potrebuje vzdrževanja, «dodaja.

Pogosto se posvetujte s svojim koloristom za toner, da zagotovite ohranitev želenega odtenka. Vprašajte svojega kolorista/stilista za primerne izdelke za nego doma po opravljeni negi med sejami.

Temno vijolični lasje z blondinkami

Temno vijolični lasje z blondinkamiInstagram @katiegct

Ta asimetrični, podrezani bob na temno vijoličastih laseh z blondinkami je ustvarila frizerka Kate Gallagher iz Old Saybrooka, CT.

“Ta luštna ideja za lase je varljivo nizko vzdrževana,” pravi Gallagher. “Kot pri vseh živahnih, bi pričakoval, da bo vijolična po nekaj tednih začela izginjati, vendar bo učinek temno do blond ombre nekaj časa ostal svež. To stranko ponavadi vidim vsakih 6 do 8 tednov na popravkih. “

Gallagher priporoča ta videz ženskam s temno naravno barvo las in ravno teksturo las za optimalne rezultate in nosljivost. “Priporočam tudi uporabo barvnega zaščitnega šampona, kot je Moroccanoil Color Complete, in za najboljše ohranjanje barve šampon zmerno s hladno vodo,” dodaja.

Srednje dolgi temno rdeči lasje z blond črtami

Srednje dolgi temno rdeči lasje z blond črtamiInstagram @masterpiece_by_meg

Ta elegantni kotni bob s krepko rdečo barvo las in blondinkami. je ustvarila frizerka Meeghan Truss iz Southingtona, CT.

“Temno rdeča poudarja kožo, medtem ko debela blondinka doda nekaj zabave in razsežnosti,” pojasnjuje Truss. “Če imate ravne ali celo rahlo valovite lase, je to lahko način pranja in go s samo malo seruma.”

Temno rjavi lasje s poudarki temno blond barve

Temno rjavi lasje s poudarki temno blond barveInstagram @cris_cobucci

Posvetlite temno rjave lase s temno blond odtenki za elegantno, temnejšo dimenzijo. Ta barva las ne potrebuje vzdrževanja. Blond prameni dodajo kroju dovolj sijaja in teksture. Oblikujte te rjavo blond blond lase z valovi, da dosežete popoln kontrast svetlih in temnih odtenkov.

Tanki blond poudarki za rjave lase

Tanki blond poudarki za rjave laseInstagram @jaime.laynebeauty

Ta navdih za lase vsebuje tanke blond svetlobe za rjave lase. Ustvaril ga je kozmetolog Jaime Layne iz Kellerja, TX.

»Najlepša stvar pri tem je dimenzija, ki jo ustvarja balayage. Ustvarila je globino v sredini pletenice in poudarila zunanjo pletenico, da se pojavi kot sončnica v nasprotju z vrtnico, «pojasnjuje.

Layne nadaljuje: »Ta barva je zelo vsestranska in jo lahko nosijo vse oblike obraza in odtenki las. Poleg tega je srednje dolg kroj z velikostjo cvetlične pletenice očesu bolj estetsko prijeten. «

Temno rjavi lasje s svetlo blondimi poudarki

Temno rjavi lasje s svetlo blondimi poudarkiInstagram @the_colunga

Te temno rjave lase, začinjene s svetlo blond odtenki, je ustvaril kozmetolog Manuel Colunga iz Kansas Cityja, MO. Pojasnjuje: “Naredil sem” foilayage “s senčno korenino, da bi imela lažje obdobje odraščanja.”

“Kar mi je pri tem videzu res všeč, je, da lahko vidiš vse različne dimenzije las s kodri, nekatere njene prej osvetljene lase pa sem pustil ven, da sem dodal še več razsežnosti,” dodaja. “Pri tem videzu mi je všeč tudi to, da če imaš kodraste ali ravne lase, jih lahko popolnoma pokosiš!”

Rjavi lasje s karamelno blondinimi poudarki in odtenki

Rjavi lasje s karamelno blondinimi poudarki in poudarkiInstagram @mane_ivy

Ti karamelni blondinki in poudarki delujejo čudovito skupaj. Prinašajo tridimenzionalno barvo mehkega videza, idealno za rjavolaske. Ohranite globino na dnu, da bodo lažji kosi poparili. Dosezite to svetlo rjavo barvo las tako, da zaprosite rjavolasko, da ogreje blondinko karamelne balayage. Oblikovanje z valovi lahko bolje poudari tone.

Debele blond svetlobe za rjavolaske

Debele blond svetlobe za rjavolaskeInstagram @kenzidoesmyhair

Vrhunski svetli blondinki se vračajo in izgledajo neverjetno kot kdaj koli prej! Ta trend je odlična alternativa poletnim blondinkam. Okrepite dimenzijo barve las z oblikovanjem pramenov z valovi. Za lahke valove brez napora uporabite kodralnik 1.25 ″.

“Ti debeli blondinki so krepke jesenske barve,” pravi lastnica salona in stilistka Kenzi Thompson iz Owassa, OK.

Ugotavlja: »Prosite svojega stilistka, naj uporabi folijo od hrbta do hrbta, da ustvari drzne in debele poudarke. Uporabljena je bila čokoladno rjava osnovna barva, rdeče-rjava šibka svetloba s poudarki v karamelnih tonih. “

Temnejše blond svetlobe na ravnih temno blond laseh

Temnejše blond svetlobe na ravnih temno blond lasehInstagram @hollysalonmatos_

Te naravne blond lase, pomešane z nekaterimi odtenki v medu, je ustvarila barvna specialistka Holly Conger iz pomladi, TX.

Pojasnjuje: »Všeč mi je pri tem videzu, da sem lahko zmešal njeno prejšnjo barvo z dodajanjem medene svetlobe. Je svetel, a vseeno naravnega videza! “

Ta videz bo odličen za tradicionalne blondinke, ki iščejo subtilno globino in razsežnost. Rez je dolg, s subtilnim okvirjem obraza je odličen za ženske, ki želijo ohraniti dolžino, a vseeno imeti malo finese in gibanja!

About the author