Srebrno blond lasje – kako do te trendovske barve za leto 2021

Srebrno-blond lasje so hibridna barva las, ki združuje bledo blond s srebrnimi odtenki. Podobno kot platinasto blondinka, je srebrn/pepelnati ton ponavadi temnejši in hladnejšega tona, platina pa se drži svetle bele barve. Srebrni lasje ustvarijo kovinsko barvo las, ki se sveti.

Očitno je osvetljena osnovna barva nujna, če želite doseči popolno bleščečo srebrno blond grivo. Redni obisk pri vašem koloristu za popravke korenin je prav tako potreben, da se vaše korenine ne pokažejo, najboljši prijatelji z dobrim vijoličnim šamponom pa bodo vaše platinaste sanje ohranili pri življenju in dolgotrajne. Kakšen boljši način za vstop v svet blondink kot s to ledeno avantgardno barvo las?

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte naše priljubljene slike trenda srebrno-blond barv za lase.

Platinasta srebrno-blondinka Balayage

Platinum Silver Blonde BalayageInstagram @danielleodhair

Platinasta srebrno-blond barva nikoli ne uspe ustvariti modnega trenda las. Njegova trdna srebrna barva ima hladnejši ton, zaradi česar je idealna za dolge, plažne valove. Da bi dosegli to lepoto, je treba pravilno izvesti popoln balayage, taljenje korenin in babylights.

Srebrna blondinka z rožnatimi toni

Srebrna blondinka z rožnatimi toniInstagram @tmi.mirkkalappalainen

Srebrno-blondinka z rožnatimi toni je popolna mešanica toplega in hladnega, hkrati pa ustvarja biserno podoben zaključek. Lahko predhodno tonirate z vijoličnim šamponom, nato pa lasam dodate precej topel biserni toner. To barvo boste morali vzdrževati največ vsakih 4-6 tednov, da boste videti sveže. Izgleda lepo s svetlejšimi toni kože in ga je najlažje vzdrževati z naravno podlago 7+.

Bela srebrna blond odtenek za ženske nad 60 let

Bela srebrna blond odtenek za ženske nad 60 letInstagram @thehendrixhairexperience

Belo srebro je osupljiv blond odtenek, še posebej za ženske, starejše od 60 let. Če niste 100 -odstotno sivi in ​​so vaši lasje temni, bodite bolj dramatični s svetlimi srebrnimi toni.

Srebrno-blond ombre

Srebrno blond ombreInstagram @dianaduran1515

Raziščite dve barvi v eni s temnejšo srebrno-blond ombre barvo, še posebej, če imate dolge, dolge lase. Stilistka Diana je dan rešila tako, da je blondinkastim ključavnicam dodala globoko srebro. Ohranjanje temnih korenin lahko to barvo rahlo ne potrebuje vzdrževanja. Preizkusite ta trend in začinimo vašo naravno barvo las!

Temno srebrno-blond barva za lase

Temno srebrna blond barva za laseInstagram @hairbydreaaaaa

Temno srebrna blondinka naredi sijočo sivo-platinasto barvo las. Ponuja pepelnast ton, ki laska nevtralni koži. Oblikovanje las s toploto lahko naredi barvo dolgočasno, zato vedno uporabite toplotno zaščito in ohranila bo sijaj.

Srebrna Balayage

Srebrna BalayageInstagram @pracowniahairstylistno

Srebrna balajaža na dolgih, valovitih laseh? Oh, to je estetsko! Gibanje dodaja sijaj, teksturo in razsežnost srebrni barvi teh las. Idealen je za tanke lase!

Če pa so tresi debelejši kot običajno, prosite za temnejše korenine na srednjih dolžinah in koncih, da ustvarite globino in razbijete debelino ključavnic.

Temno blond s srebrnimi poudarki

Temno blond s srebrnimi poudarkiInstagram @beautybyjordyy

Dobite učinek bledeče barve las s platinastimi odtenki na globoko blond laseh. Kolorist Jordan je s to nizko vzdrževalno kombinacijo barv naredil neverjetno delo. Toni ustvarijo umazano svetlo blond lase s svojim toplim odtenkom, ki poleti izgleda zelo lepo.

Srebrni poudarki na blond laseh

Srebrni poudarki na blond lasehInstagram @herostyle2003

Srebrni odtenki na blond laseh dodajo kremastost videzu. Bolj kot so srebrni poudarki, bolj naravni se izkažejo. Večini žensk to zagotovo uspe. To je lepa alternativa za ženske, ki želijo prvič eksperimentirati z blond lasmi.

Srebrno-blondinka s temnimi koreninami

Srebrna blondinka s temnimi koreninamiInstagram @hairbydarcy

Ta bleda srebrno-blondinka s temnimi koreninami je hladen, siv, srebrnast ton s temno koreninsko madežem. Ustvarila ga je terapevtka za lase Darcy Carpentier iz San Pedra, CA.

Če razmišljate o tej blondinki, Carpentier želi, da razumete, da je to zelo vzdrževalna barva. “To je naložba v vaš čas in vaš bančni račun. To je 5-urni sestanek za lase, vsake 2-3 mesece, «ugotavlja.

“Uporaba ustreznih in profesionalnih šamponov, izdelkov za globinsko kondicioniranje in oblikovanje,” pojasnjuje. »Dosledne obloge in globinski negovalni tretmaji. Ta videz ustreza vsem starosti in življenjskemu slogu. Starejše dame, to je odlična barva za mešanje vaših trenutnih naravnih sivih las. “

Platinasta srebrna blondinka

Platinasta srebrna blondinkaInstagram @brushedtoblonde

To je platinasto srebrna blond barva las, ki ima mehak učinek taljenja. Temnejše korenine okrepijo belo-blond odtenek. Odločite se za ta trend, če vas navdihuje ikonična bledo srebrna barva Lady Gaga in se želite igrati z drugačnim odtenkom blondinke.

Ledeno srebro

Ledeno srebroInstagram @jeffreyrobert_

Ledeno srebrno-blond barva las, ki jo je vredno poskusiti! Ta kombinacija svetlo srebrnih in hladnih blond odtenkov ima hladen, zadimljen ton, ki dopolnjuje svetlo in toplo polt kože. Ostro, elegantno in prefinjeno – to deluje na vsako žensko, ne glede na to, za kakšno vzdušje se ji godi.

Mehka srebrno-blondinka

Mehka srebrna blond barva lasInstagram @beautybyashleywalls

“Ta mehka srebrna blondinka je popolna ledena blondinka. Ima dimenzijo, ki mu daje gibanje in kontrast s teksturirano srednjo dolžino frizure, «pravi stilistka Ashley Walls iz Scrantona, PA.

“Če iščete eno od teh idej za srebrno blond lase, vedite, da bo trajalo nekaj časa, vendar bo čas zelo vreden,” pravi Walls. »Odvisno od barve vaših las na začetku bi lahko trajalo več blond sestankov vsakih 6 tednov. Najbolje ga bo zdraviti z vijoličnim šamponom enkrat na teden. Nato preostanek tedna uporabite zelo vlažilni šampon in balzam. “

Walls nadaljuje: »Izdelki so pri blondinkah zelo pomembni, da lahko ohranimo vaše lase čim bolj zdrave. Ko dosežete želeno barvo, bo toner vsakih 4-6 tednov opravil delo, nato pa po potrebi retuširal. Idealen je za ženske, ki se radi pogosto razvajajo na stolu. “

Srebrno-blondinki na temno rjavi podlagi

Srebrno blondinka na temno rjavi podlagiInstagram @kimwasabi

Ti srebrno-blond odtenki na temno rjavi podlagi imajo dimenzijski videz srebrnega dima. Ustvaril jih je frizer Kim Pham iz Newarka, CA.

“To je ena najbolj vzdrževanih barv za lase, kar se tiče blond barve, ker je senca tako občutljiva,” pojasnjuje Pham. “Ta barva je bila dosežena s tehniko draženja foilayage. Tu se vse dimenzije zlijejo z veliko posvetljevalnih koncentratov na spodnji polovici las. “

Temno barvo las je treba nato dvigniti zelo svetlo in odstraniti vse rumene podlage, da jih srebro vzame.

»Najprej boste na stolu stilista preživeli najmanj 8 ur, včasih tudi več, odvisno od zgodovine las. Prav tako morate biti pripravljeni porabiti 500 USD in več za sejo/seje, «ugotavlja.

Pham nadaljuje: »Ker je treba lase dvigniti zelo svetlo, lasje izgubijo svoja naravna hranila in vlago. Zato je treba lase redno negovati z nekakšnim graditeljem vezi ali kolagenom.

Za ohranitev dolgoživosti pastelne barve teh rjavih las na hladnejši srebrni strani je najboljše manj šamponiranja. Uporabite barvno varen šampon. Šamponiranje je priporočljivo enkrat ali dvakrat na teden. Suhi šampon bo vaš najboljši prijatelj.

Srebrno pepelna blondinka

Silver Ash Blond barva lasInstagram @createdby.el

Izberite to srebrno pepelasto blondinko za naslednji cilj las. Ne bo vam žal. Takšne odtenke pepelkaste blondinke lahko odstranite s kratkim bobom ali dolgimi frizurami.

Ko razmišljamo o tem videzu, je zaveza, da naredimo korake, da dobimo želeno barvo. Da bi ohranili pepelnati ton, potrebujete tudi čas in trud, da opravite vse vzdrževanje. Stilisti priporočajo šampon Redken Blondage za zaščito njegovega srebrnega odtenka.

Svetli in srebrni lasje s pletenicami

Svetli in srebrni lasje s pletenicamiInstagram @himeshair

Svetli in srebrni lasje s pletenicami naredijo zabaven in spogledljiv slog za dolge pramene. Gre za teksturirano polovico, ki jo je izdelala stilistka iz Brookke Himes iz Teksasa.

Svetla barva las je zastojna, še posebej, če se povežete s takšnim slogom. »Lase sem zvila in jih ovila okoli 1-palčnega kodralnika Paul Mitchell. Na dnu sem pustil nekaj centimetrov za bolj plažnato kodranje, «pravi Himes.

Srebrna blondinka Pixie za ženske nad 70 let

Srebrno blond pixie za ženske nad 70 letInstagram @leonarobinsonhairartist

Srebrno-blond pixie za ženske nad 70 let je odličen za večino oblik obraza in zahteva minimalno oblikovanje. Leona Robinson, stilistka iz Nove Zelandije, se ji zdi zelo primerna za zelo fine in celo kodraste lase.

»Pernato podobo na izrezu sem dobil tako, da sem ga prilagodil in ocenil po odsekih. V kroni in na vrhu sem ohranil nekaj dolžine, pri čemer sem odstranil večino na straneh. Zaradi tega je vrh videti polnejši, «pojasnjuje.

Ledeno srebrni Pixie lasje za ženske nad 50 let

Ledene srebrne pixie lase za ženske nad 50 letInstagram @estrellasalonstudio

Ledeno srebrni pixie lasje za ženske nad 50 let so kratke dolžine s sprednjim pometanjem spredaj in kratkimi plastmi. Stilistka iz Arizone Miranda Denman predlaga, da je ta rezina namenjena ženskam z redčenimi lasmi.

»To je bilo ustvarjeno z ravno britvico za skrajšanje in teksturiranje območij, kjer so lasje debelejši. Daljši deli frizure so bili odrezani s škarjami. To je povzročilo tope konce, kjer sem želel ustvariti polnost, «poudarja Denman.

Kratka srebrna blondinka Bob za starejše ženske

Kratek srebrno blond bob za starejše ženskeInstagram @lezliel6

Srebrni kratki blond bob za starejše ženske je klasična frizura, ki omogoča naravne korenine, da zrastejo. Lezlie Alcorn Lust iz Teksasa se nauči koristi takega videza in ji je všeč!

“To je naravno, zato vam ni treba skrbeti za korenine in iti na profesionalno barvo vsake štiri tedne,” pravi Lust. Kar zadeva vzdrževanje, Lust približno dvakrat na mesec uporablja vijolični šampon in balzam.

Srebrno dimna blondinka

Srebrno dimna blondinkaInstagram @kysandra_loove

“Ti srebrno-blond odtenki ustvarjajo svetlo pepelno dimenzijsko blondinko z naravno osnovno barvo. Združuje se z njeno koreninsko pipo, zaradi česar raste nekoliko bolj brezhibno, «razlaga frizerka Kysandra Gomez iz Palm Desert, CA.

“Vsekakor bi jim sporočil, da so ti dolgi srebrni valovi lahko nekoliko zahtevni za vzdrževanje,” pravi Gomez. “Zato je oskrba na domu enako pomembna kot to, kar počnemo v salonu, če ne celo bolj pomembno, zato je uporaba pravega izdelka ključna.”

Gomez priporoča šampon in balzam Olaplex skupaj s tretmajem na domu, da lasje ostanejo hidrirani in zdravi. »Tudi balzam za nego ali zdravljenje. Če se zavežete procesu in ceni tega videza, zagotovo želite vlagati v odlične izdelke, «dodaja.

Srebrno zmrznjena blondinka

srebrni zmrznjeni blond lasjeInstagram @leanne_chadwick_hair

Srebrno zmrznjena blondinka, ki jo je vredno kopirati, če ste ambiciozna blondinka! Doseganje tega tona je proces, vendar ga bo enostavno ohraniti, ko bo rezultat dosežen. Stilisti priporočajo uporabo vijoličnega šampona za ledeno ali srebrno-blond odtenek. Tak izdelek učinkovito odpravlja medeninaste tone.

Kovinsko srebrna in blondinka

Kovinsko srebrna in blond barva lasInstagram @panachehairbychristina

Ti kovinski srebrni in blond lasje imajo hladen koren, ki se ujema z ledeno blond lasmi. Ustvarila ga je frizerka Christina Brannon iz Abingdona.

»Za to barvo smo uporabili belilno sredstvo v prahu Wella Blondor z 20 prostorninami. Babylights so bile dodane po laseh za bolj naraven videz. Za toniranje smo uporabili Guy Tang 10sm in 8sm, da smo mu dali tisto srebrno kovinsko senco, «pojasnjuje Brannon.

Brannon pravi tudi: “Ženske, ki imajo bolj hladen tip kože, lahko to barvo zagotovo pretvorijo bolj kot ženska s toplimi rdečimi toni.”

About the author