Svetlo do temno zelene barve las – 20 idej za ogled (fotografije)

Zeleni lasje so modna, elementarna barva las, ki vas bo povsod navdušila. Od živahnih smaragdov do rokerskih neonov do listnatih pastelov je trend zelenih las prevzel vir znanih osebnosti, kot sta Kim K in Dua Lipa, in navdušuje koloriste, ki ustvarjajo podobne barvne kreacije.

Zeleno barvilo za lase se vbrizga v svetle, osvetljene, ombre in druge tehnike barvanja. Ne pomislite na barvo trave, ko pomislite na zeleno barvo las, ko je na voljo toliko odtenkov. Barve za lase so bistvenega pomena za ustvarjanje te zelene barve las in profesionalni barvalec lahko pomaga tistim, ki niso prepričani o barvah za lase DIY za tako edinstveno barvo.

Je brezhibna barva, ki obljublja čarobnost in pozornost, zahteva pa tudi veliko ljubezni in vzdrževanja. Za začetek morate imeti dobro in enakomerno beljene lase, da povečate absorpcijo barvila. Umivanje pramenov s hladno vodo in uporaba šamponov in balzamov, ki ne puščajo barve, prav tako pripomorejo k podaljšanju te travnato zelene dobrote.

Za vzdrževanje nerodne grive lahko traja veliko truda, vendar so rezultati osupljivi in ​​vedno vredni!

Pred naslednjim sestankom si oglejte te fotografije in se razkažite z eno od teh priljubljenih zelenih barv za lase!

Olivno zeleni lasje

Olivno zelena barva lasInstagram @unme_salon

Ti olivno zeleni lasje so v vsakem pogledu nekonvencionalni zeleni odtenek. Oljčna barva las prinaša sijaj las in je presenetljivo živahna in hladna.

Neonske zelene korenine à la Billie Eilish

Neonske zelene korenine a la Billie EilishInstagram @hoshiyuta

Neonsko zelene korenine à la Billie Eilish so pričeska za tiste, ki so drzni in drzni. Ta trend je sestavljen iz belilo-blond korenin in črnih las z neonskim direktnim barvilom. To tehniko je treba preizkusiti le, če so lasje v dobrem stanju in niso bili barvani vsaj 4-6 mesecev. Ohranite barvo in celovitost las z Olaplexom št. 4, 5 in 8.

Zelena poltrajna barva las

Pol trajna zelena barva lasInstagram @islandbreezehair_bygio

Zelena poltrajna barva las je nujna, da popestrite svoje fantazijske sanje o laseh. Za najboljše rezultate poskrbite, da bodo vaši lasje dvignjeni na raven 9+. Poskusite Arctic Fox, da dosežete to senco. Korenina, ki se stopi do svetlejše zelene barve na koncih, ji daje večjo dimenzijo in bo trajala nekaj tednov, preden začne bledeti in jo je treba ponovno dotakniti.

Blondinka v Green Ombre

Blondinka do zelenega ombrejaInstagram @daisymayhair

Od blond do zelenega ombrea je super zabavna barva. Odlično deluje tudi z naravno svetlimi ali naravno temnimi lasmi. Dokler greste k usposobljenemu stilistu, ki dobro obvlada belilo za dviganje, lahko to barvo dosežete v 1-2 sejah. Bolj verjetno je, da je to poltrajna barva, ki bo v enem mesecu zbledela in potrebuje osvežitev zelene barve. Ali skočite na drugo barvo, kot je modra!

Neonski zeleni lasje

Neonski zeleni lasjeInstagram @ririfergharv

Sparklin ‘, pop rockin’ barva, ki vas popelje nazaj v prihodnost! Svetlo pastelno zelena je osvežujoč stari travnati odtenek.

Temno zelena barva las

Temno zelena barva lasInstagram @jonahrunswithscissors

Ta temno zelena barva las je drzna, ostra in modna. Ustvaril ga je stilist in kolorist Jonah Crescencio iz Covine, CA.

“Poskrbite, da bodo 4-6 tedenski vzdrževalni posegi dobro ustrezali vašemu urniku, da bo barva las dobro ohranjena in živahna,” pravi Crescencio. “Ne umivajte se vsak dan (največ 2-3 pranja na teden) s hladnejšo vodo s šamponi in balzami brez sulfatov, da zelena barva ne zbledi.”

Limeto zeleni lasje

Limeto zeleni lasjeInstagram @daniellesblends

Vidite lahko, kako se globlje zelenje zlije v električno, označevalno zeleno senco. “Ta barva je bila ustvarjena z barvno linijo Pulp Riot, ki spreminja igro. Nekaj ​​res neverjetnega v svetlem, neonsko zelenem je, da je vsekakor zamašek. Izjava o zelenjavi je vsekakor izvirna in edinstvena, «pojasnjuje lastnica salona in stilistka Danielle Gorewitz iz Mooresvillea, NC.

Za žensko, ki si želi žive barve, zlasti neonske ali zelene (ali oboje), Gorewitz pravi, da se morate povezati s stilistom, ki vas bo izobraževal. “Ustrezna nega in izdelki na domu so ključnega pomena pri postopku izginotja v živo.”

Nekaj ​​kot neonsko zelena je vsekakor primerno za dojenčke z robom. To je barva, ki pritegne pozornost. Ta apno zelena barva las se lahko pokrije naprej ali pa se postavi kot “peek-a-boo” poudarki za samo zabavno barvo.

Gozdna zelena barva las

Gozdna zelena barva lasInstagram @vancouvhair

Ta barva je gozdno zelena in jo je ustvarila mojstrska stilistka Amanda Vieira iz Vancouvera, BC.

»Pomislite na goste zimzelene rastline globoko v gozdu na severozahodu Pacifika proti hladnemu odsevu zime. To je zabava domišljije/živih barv, ne da bi se pri tem trudili, “pravi Vieira.

Ko želi ohraniti fantazijske barve, kot je zelena, Vieira pravi, da se v prvih tednih ali dveh izogibajte pretiranemu oblikovanju toplote in se umijte s hladno vodo. »Topla/vroča voda odpre obnohtno kožico las in odstrani barvo. Poleg tega bo vsak sulfatni šampon odstranil barvo. “

Zaradi logistike postopka beljenja in poznejšega popravljanja korenin bi morale biti ženske, ki želijo takšne fantazijske barve, pripravljene priti vsakih 5-7 tednov.

“Žive barve izgledajo najbolje v prvih treh tednih, odvisno od tega, kako pogosto si umivate lase,” dodaja. “Lahko pa ostane svež dlje, če si las ne umivate prepogosto, umivate s hladno vodo in uporabljate izdelke brez sulfatov in barvila po meri.”

Vijolična in zelena barva las Balayage

Vijolična in zelena barva las BalayageInstagram @giannadoll13

To ustvarjanje je pavovo barvilo, ki ga je ročno izdelala ustvarjalna koloristka Gianna Lidgett iz Bakersfielda, CA.

“Najbolj kul pri tem balayageu je, da je kot nalašč za temnejše lase,” pravi Lidgett. “Pri rezanju dolgih slojev v lase daje barvi premik in vam omogoča, da vidite vrhove vzponov in padcev.”

Lidgett vas spodbuja, da sprejmete bledenje. »Barve Pulp Riota zbledijo v skladu s tonom in postanejo bolj pastelna različica samega sebe. To je lasje potovanje, da uživate v vožnji. Kot vedno vas bodo pravi šampon in balzam ter hladna voda vedno popeljali dlje. “

Zeleni lasje morske deklice

Zeleni lasje morske dekliceInstagram @thehairpriestess

Te kodraste zelene lase morske deklice je s Pulp Riot ustvarila barvna specialistka Justine Louise iz Leominsterja, MA.

“S Pulp Riot kot barvo je bila paleta popolnoma prilagojena z uporabo 8 različnih barv, pri čemer je bil kontrast med bogato zelenico in električnimi neonskimi prizmami za uravnoteženje in gibanje las,” pravi Louise.

“Za ženske, ki so pripravljene vlagati ne le v začetne storitve, ampak tudi v ustrezne izdelke za nego doma, to zelenje ne bo razočaralo,” pojasnjuje. “Med pranjem uporabljajte Bangkokov šampon za zaščito barv Pulp Riot, balzam za Tokio in suhi šampon v Berlinu. Sedem tednov kasneje, pri dveh pranjih na teden, ta lepotica še vedno pretresa barvno živahnost. “

“Tako pogosto slišim:” Rad bi se zabaval v barvanih laseh, preprosto jih nisem mogel odtrgati, “toda mavrični lasje so za vsakogar. Obstajajo ženske, starejše od 60 let, s srebrnimi ali sivimi lasmi, ki prosijo za samoroge in morske deklice, “dodaja.

Če razmišljate o zeleni barvi las, vendar oklevate, prosite svojega stilistka, da vas prične z nekaterimi skritimi ali peekaboo ploščami. Ohranjanje naravne barvne korenine s talino, balayage ali ombre je tudi odličen način, da se olajšate z nekonvencionalnimi.

Roza in zeleni lasje Balayage

Roza in zeleni lasje BalayageInstagram @melanniemillan

S svojimi sirenami se razkažite z laskavimi valovi na plaži na dolgih in tekočih pramenih. Zagotovo se bodo vsi mermenci potopili v ta videz.

Krepko zeleno dip barvilo

Krepko zeleno dip barviloInstagram @erinscissrhands

To krepko zeleno barvilo je ustvarila lastnica salona in stilistka Erin Holder iz Colorado Springsa, CO. “Odločite se za ostro in živahno barvo, ki pa ne potrebuje niti vzdrževanja. Barvni ombri so zabavne barve, «pravi Holder.

Najbolj kul pri teh črno -zelenih laseh je, da so ostri, a še vedno enostavni za vzdrževanje.

“Balzam za odlaganje barv vam omogoča, da obdržite barvo pod prho,” dodaja, “in bo trajala tako dolgo, kot ga uporabljate! To je nujno za vse žive barve, še posebej za črne lase z zelenimi odtenki. “

Bodite pripravljeni, da obarvate nekaj prevlek za blazine in brisače s katero koli svetlo barvo, vendar je vredno. Podlaga naj bo blizu vaše naravne, da bo odraščanje prizanesljivo. Še posebej, če niste nekdo, ki si zelo pogosto dela lase.

Pastelno zelena senčila za lase

Pastelno zelena senčila za laseInstagram @bree.little

“Ta sveža pastelno zelena barva je neverjetna za rock,” pravi strokovnjakinja za frizuro Bree Little iz Encina, CA. »Zeleni in metini toni spominjajo na pomlad, ko mraz začne izginjati in začnemo videti, kako v naravi raste vse sveže novo življenje. To je čudovit odtenek v hladnih ali toplejših barvah, “dodaja.

Barvni toni mete so mehak način nošenja barve, ki je ljudem pogosto lahko zastrašujoča. Little pravi: »Veliko žensk meni, da jim zeleni odtenki morda ne ustrezajo ali jih dopolnjujejo. Vendar pa večina žensk lahko nosi katero koli barvo – samo ugotovi pravi ton in raven. “

Črno -zeleni ombre lasje

Črno -zeleni ombre lasjeInstagram @hairbyamandabrooke

To je črno -zelena ombre barva las. »Osnovna barva je bila zatemnjena, konci pa posvetljeni. Nato je bila nanešena temno zelena barva za lase, «razlaga frizerka Amanda Campbell iz Sedone, AZ.

“Ta slog je bolj za žensko, ki je v redu z malo vzdrževanja,” pravi Campbell. »Te modne barve lahko obarvajo brisače, rjuhe, oblačila in še več, zlasti ko so mokre. Tudi te barve zelo hitro zbledijo. Uporabite pigmentiran šampon, da bo barva videti super! “

Svetlo zeleni lasje

Svetlo zeleni lasjeInstagram @yeessiie

To je večdimenzionalna zelena barva las. “Način, kako se neonsko zelena pojavlja, proizvaja telo,” razlaga frizerka Yesenia Fredrickson iz Riverside, CA.

“Svetlo zeleni lasje zahtevajo veliko vzdrževanja,” pravi Fredrickson. »Tvoji lasje morajo biti blond, da se na njih narišejo žive barve. Za tiste, ki imajo temnejše lase, so potrebne strele. “

Fredrickson prav tako pravi, da vzdrževanje zelenih las zahteva šampon in balzam za nego barve. “Na primer, Euforin šampon Bodyfying ima živahen barvni kompleks, ki pomaga podaljšati življenjsko dobo barve, zato poskusite!”

Svetlo zelena senčila za lase

Svetlo zelen odtenek lasInstagram @rebecca_inthelab

“Ti svetlo zeleni lasje so bili pripravljeni z balzamom in oljem za lase,” pravi stilistka Rebecca Dorsey iz Baltimora, dr..

“Najprej si lase pred barvnim obiskom pripravite z nego, kot je Olaplex #3,” pravi Dorsey. “Nekaj ​​tednov pred barvanjem naredite več tretmajev, nato pa nadaljujte tedensko.”

Poskusite New Wash za barvane lase. Je zelo nežen do barve las in neguje lasišče in lase. Resno pomaga barvi ostati dlje. Čisti in neguje v enem koraku.

Čeprav videz kliče z lahkoto, nas Dorsey spomni, da je na lasišču potrebno vzdrževanje, posvetlitev pa vsakih 6 tednov. “Barva se bo ob vsakem osvetljevanju osvežila in po potrebi osvežila med obiski.”

Ker je pastelne barve, bo zbledela hitreje kot globlji odtenek. Čiščenje samo enkrat na teden ali kadar je nujno potrebno, je idealno, da barva traja dlje. Tudi zmočenje lahko vsakič odstrani drobce barve.

Če so vaši lasje kemično poškodovani ali šibki, se ne odločite za to vrsto barvnega postopka.

“Upoštevajte priporočila stilistke za nego na domu,” dodaja. “Ohranjanje las v najboljšem stanju bo naredilo čudeže za dolgo življenjsko dobo barve in zdravje lasišča in las.”

Jaseno zeleni lasje

Jaseno zeleni lasjeInstagram @j_joli

“Če iščete svež videz, poskusite to pepelnato zeleno barvo las,” pravi frizerka Jase Lee iz Malezije. »Topla barva, kot je rdeča/rumena/oranžna, je običajno dolgočasna, če jo hranite dlje časa. Zato se raje odločite za ombre barvo, kot je ta pepelnato zelena. “

Lee nas opozarja, da vsi ne morejo nositi te pepelnato zelene barve las. »Človek se bo moral nositi, da ne bo bleda, saj je to hladen ton. Brez ličil boš videti bleda in poštena. “

Poleg tega sta serum in maska ​​za lase nujna za ustvarjanje manj zapletov ter za ustvarjanje zdravih in sijočih las. Vzdrževanje: po 72 urah si umijte barvane lase s šamponom in balzamom brez sulfata, zato je bolje uporabiti barvni šampon tudi za barvane lase.

Modra in zelena balajaža

Modra in zelena BalayageInstagram @hairbyhannahgrace

To kratko, večdimenzionalno, modro do zeleno barvo balayage je ročno izdelala kozmetologinja Hannah Rodriguez iz Austina, TX. “Korenine so naravne temno rjave barve in so bile označene, da se stopijo v modrino.”

“Prosite za temno modro, čisto zeleno in rumeno barvo, da dosežete taljenje,” pojasnjuje Rodriguez. »Upoštevajte količino barvne krvavitve, ki se bo pojavila med izpiranjem, zato se na koncih uporablja rumena. Do konca izpiranja in šampona bo rumena postala popolna apno zelena. “

Ta modro-zelena barva las je nekaj, na kar morate paziti, uporabljati ustrezne izdelke in je drago vzdrževanje.

“Ker ti modri in zeleni lasje zahtevajo, da so lasje zelo svetlo blond, je potrebno več storitev beljenja, preden se zelena lahko nadaljuje,” ugotavlja. »Belilo lahko lase naredi krhke, zato se redno strižite, globinsko negujte in uporabite beljakovinske maske doma. Odvisno od tega, kako vaši lasje obdržijo barvo in kako hitro rastejo, se boste morali naročiti na vsakih 6-12 tednov. “

Mint zeleni lasje

Mint Zeleni lasjeInstagram @alexanderscotthair

“To je srebrna barva mete na teksturirani obliki boba, ki deluje na katerem koli tonu kože. Ali vam ni všeč odsev tega ultra lahkega pastelnega tona, «vpraša frizer Alexander Scott iz Seattla, WA.

Pastelni toni so lepi – in minljivi. Scott pravi, da takšna barva zahteva čim bolj svetle blond podtone, “in vsakič, ko sperete šampon, se bo barva las, obarvana v zeleno, spremenila in zbledela. Običajno bo s primernimi izdelki in nego na domu takšna barva trajala 4-6 šamponov, nato pa bodo lasje spet blond. ”

Smaragdno zelena barva las

Zelena smaragdna barva lasInstagram @natblondelle_hair

Te živo žive smaragdno zelene lase je ustvarila oblikovalka frizerka Natalie Reak iz Wake Forest, NC. “To pomeni, da si lahko zrastejo lasje brez skrbi, da bi imeli ostre linije. Razsežnost te barve las je neverjetna, še posebej, če imate šibke luči in korenine, ki so vaša naravna barva, «pravi Reak.

Za ohranitev barvne živahnosti tega smaragdno zelenega Reaka si želite, da se umivate minimalno, “kar pomeni, da se založite s suhim šamponom! Ko se boste morali umiti, uporabite hladno vodo, da bo kožica čim bližje. “

Kar zadeva druge stvari, ki jih morate upoštevati, ko razmišljate o barvanju las v zeleno, si oglejte svojo garderobo in se odločite, ali se boste v teh oblačilih počutili udobno, medtem ko so vaši lasje zeleni. Barvna kombinacija je pomembna.

About the author