Svetlo pepelni blond lasje: Kako izgleda + 19 trendovskih primerov

Svetlo pepelnati blond lasje so svetlejši odtenek blond pramenov s hladnimi, sivkastimi podtoni. Ta pepelasto blond odtenek je super trenden, prilagodljiv in izgleda čudovito v skoraj vseh naravnih odtenkih!

Od temno pepelaste blondinke do tega svetlejšega, hladnejšega odtenka je naložba. Frizer iz Kanade Pamela Adam končni nasvet je, da “uživate v potovanju”. Vsakdo ima v osnovi topel pigment in traja nekaj sej, da dosežete, kako svetlobo želite.

Pravilno vzdrževanje je prav tako bistveno, pravi Adam. Adam svetuje, da vsake 3-4 tedne opravite sejo toniranja. To mora ohraniti integriteto vaših las in preprečiti, da bi blond barva postala medeninasta.

Vijolični šampon je najboljši za barvno obdelane pramene, izdelek pa je najbolje uporabiti enkrat na teden. Adam opozarja na nekaj žensk, ki pretiravajo. Ko se to zgodi, stilist težje dvigne ali posvetli pramene.

Od čednih platinastih barv do umazanih svetlih sem vas pokril. Izberite sijoč videz in obarvajte ključavnice zdaj! Ena od teh slik najbolj priljubljenih odtenkov svetlo pepelastih blond las vam bo najbolj ustrezala.

Svetlo srebrna pepelna blondinka

svetlo srebrni pepelni blond lasjeInstagram @freshsarasota

Lahko ste princesa, medtem ko zibate to barvo las, navdihnjeno z Elso, s temnimi koreninami. Ta svetlo srebrna pepelna blondinka je še stokrat osupljiva z obsežnimi valovi. Če imate čudovit porjavel ten kože, to pomeni le, da ste rojeni s to preobrazbo.

Svetlo pepelna blondinka na beljenih laseh

Svetlo pepelna blondinka na beljenih lasehInstagram @crhairdressing

Lahko poudarite, kako svetla je vaša blondinka, če jo ujemate s senčnimi koreninami. Ta svetla pepelasta blondinka na beljenih laseh, nekaj centimetrov mimo ramen, je bolj vpadljiva z mehkimi valovi.

Svetlo pepelna blondinka na kratkih laseh

Svetlo pepelna blondinka na kratkih lasehInstagram @itgirlhairsalon

Kdo ne more biti obseden s to srebrno grivo, ki se topi pri koreninah? Ta svetla pepelasta blondinka na kratkih laseh ponuja globino in poudarek ter ustvarja razsežnost. Valovi dopolnjujejo edinstveno barvo in na koncu tvorijo gibanje na ključavnicah.

Popolnoma na medeninastih laseh

svetlo pepela blondinka na medeninastih lasehInstagram @stephanielutrot

Pridobivanje nezaželenega toplega zaključka po barvanju ključavnic je lahko tudi prikrit blagoslov. Tukaj je svetlo pepelasto blond barva, kot nalašč za medeninaste lase. Njegov hladnejši ton dobro deluje s temnimi koreninami in krepi vaš srednji dolg rez.

Najboljše za oranžne lase

svetlo pepelasto blondinka na oranžnih lasehInstagram @hairbylisainc

Kdo je za dimenzijo, ki jo navdihuje sončni zahod? Ta mojstrovina ponuja svetlo pepelasto blond svetlobo, ki najbolje izgleda na oranžnih laseh. To je najboljši videz za večplastni kroj, kjer dolžina presega ramena.

Svetlo pepelna blondinka in vijolična

svetlo pepelasto blond in vijolični lasjeInstagram @shellylovesbighair

To je zabavno in bolj naravnano nastopanje z običajno blondinko! Zlitje svetlo pepelnate blond barve las in vijoličnih tonov bo vašo ustvarjalnost pustilo izven območja udobja. Debeli lasje, ostriženi v srednji dolžini, ob strani pa poševne šiške, omamljajo z mehkimi valovi.

Svetlo rjava + pepel blondinka Poudarki

svetlo rjavi lasje s pepelasto blond odtenkiInstagram @_alyssadoeshair

“Kombinacija tradicionalnih in pripravljenih [poudarkov] za mešan pogled na lasišče.” Ta elegantni svetlo pepelnati blond odtenek je dragulj, ki ga je ustvarila stilistka Alyssa Benedict iz salona Bellezza Avanti. Svetlo rjavi lasje s pepelasto blond odtenki, ki ustrezajo dolgemu striženju in popolnim valovom!

Laska za ženske Morena

svetlo pepelkasti blond lasje za ženskeInstagram @iskenderakkus

Z gotovostjo se to zdi laskavo za več žensk! Svetlo pepelnati blond lasje izražajo topel od sonca poljuben odtenek, ki dopolnjuje valove na plaži. Nič ni bolj polirano od tega trenda, ko ga s pasom spustite do grive do bokov.

Odlično na temno blond laseh

svetlo pepelasta blondinka na temno blond lasehInstagram @stephwalshstyling

Za svežo in svetlo preobrazbo pojdite na svetlo pepelasto blond odtenek, ki je odličen na naravno temno blond laseh. Ravnemu kroju srednje dolžine doda pristni glam. To je tudi vrhunska barva, ki laska vaši svetlo koži.

Z platinastimi poudarki

svetlo pepela blondinka s platinastimi odtenkiInstagram @kutzwithkat

S pepelnatimi platinastimi blondinkami se bodo vaše dolge ključavnice močno svetile. Naredite nekaj valov na plaži in ne bo vam žal, če imate na laseh dodatno sproščeno vzdušje. Temne korenine ustvarjajo zamegljen prehod, zaradi česar je še bolj privlačen.

Svetlo pepelasto blond ombre

Svetlo pepelnasto blond ombreInstagram @aerysalon_diana

Preveč težko je, da se ne zaljubite v to svetlo pepelasto blond ombre! Če se ujema z valovi, ta barva v hipu izravna vaše prirojene temne pramene. Končajte s svojimi starimi in tipičnimi srednje dolgimi lasmi in čas je, da z balayageom dodate pepelnato bež ton.

Zelo lahka pepelna blondinka

zelo lahki pepelnati blond lasjeInstagram @beks.does.hair

Odločite se za to zelo svetlo pepelasto blondinko, če ste prepričani, da se boste razmetali z ledenimi in hladnimi vibracijami. Tehnika Balayage naredi barvo brezhibno na tankih, srednje dolgih laseh. Zato, če imate take ključavnice, se raje začnite spremeniti v blondinko.

Ekstra lahka pepelna blondinka

ekstra lahki pepelnati blond lasjeInstagram @planethairsinzig

Ne morete samo sovražiti, da je ta dodatna svetlo pepelasto blond barva na vaših dolgih valovitih pramenih. Njegova bež barva je tako klasična in bo laskala vašemu svetlejšemu odtenku kože. Zaljubite se v to z minimalno možnostjo oblikovanja in v tem trendu boste čudoviti kot zvezda.

Svetlo pepelnato rjava na blond laseh

Svetlo pepelnato rjava na blond lasehInstagram @innhair

Ustvarjanje razsežnosti na pepelnatih, hladno obarvanih blond ključavnicah je vedno najboljše! Imate svetlejšo barvo las, ne da bi jih morali nositi tako dolgočasno in navadno. Balayage poudarki in babylight so stvari, ki jih ne smete zamuditi, če se odločite za ta videz. Izravnajte to svetlo pepelnato rjavo barvo na blond lase z dodajanjem valov!

Osupljivo na črnih laseh

svetlo pepelasto blondinka na črnih lasehInstagram @hair_by_demireff

Ubijte svetlo pepelasto blondinko, ki se na črnih laseh zdi osupljiva. Zdi se, da ti srednje dolgi valoviti lasje skrivajo dragulj, ki sije pod sončno svetlobo. Z denarjem boš totalna bomba.

Svetla zlato pepelna blondinka

svetlo zlati pepel blond lasjeInstagram @salonstudioseastcobb

Ta svetlo zlato pepelasta blondinka na ravnih, srednje dolgih laseh je za umreti! Prefinjeni prameni medene in sončnične blondinke se ležerno zlijejo, da dosežejo to barvo. Zahvaljujoč balayageu, saj sta tako vrhunska kot otroška svetila skupaj dragocena.

Idealno za rjave lase

svetlo pepelasto blondinka na rjavih lasehInstagram @surbi.ahuja

Vanilijeva blondinka s senčnimi koreninami je idealna za rjave lase in to je vsekakor treba poskusiti! Mere okoli krošnje so vidne, medtem ko barva postane tako svetla, ko doseže konice las. Z minimalno teksturo in valovi boste ta trend nosili.

Svetlo pepelasto blondinka na temnih laseh

Svetlo pepelasto blondinka na temnih lasehInstagram @savannartistry

Vedno je nekaj nagajivega pri svetlo pepelasto blondinki na temnih laseh. Ročno pobarvane proge hladnega odtenka na dolgih pramenih povzročijo tako osupljiv rob. Zaradi teh pepela se boste bolj kot kdaj koli prej zaljubili v svoje valovite rjavolaske!

Po besedah ​​frizerke, Savanne Grewe iz Macomba, MI, če razmišljate o hladnem tonu s temno podlago, se zavedajte korakov do tja. “Balayage je bolj ekološki in običajno ne uporablja folij za inkubacijo osvetljevalnika. Lasje se ne dvignejo toliko, kar pomeni, da bodo izpostavljeni topli toni, “pravi Grewe.

Svetlo pepelna blondinka + temno rjava

svetlo pepela blondinka na temno rjavih lasehInstagram @hair_by_starlyn

Želite popestriti temne ključavnice? Kakšen popoln čas, ker tukaj je svetlo pepelna blondinka temno rjave barve za navdih. Ponuja veliko dimenzij, ki dobro delujejo na dolgih pramenih z naravno teksturo. Dodajte več valov na dnu za veliko bolj eleganten zaključek.

Če želite dobiti to barvo, bi morali imeti deviške lase ali naravno črne lase, v skladu s frizerko, zvezda Dimalanta iz Manile, PH.

“Za barvanje las morate uporabiti vijolični šampon in balzam, da ne postanejo medeninasti,” pravi Dimalanta. Zaradi postopka beljenja jim las ne smete ponovno zlepiti.

About the author