Svetlo zlato rjava barva las: Kako izgleda in 15 trendovskih idej

Svetlo zlato rjavi lasje so svetlejše rjave barve las z odtenki zlatih tonov. Je bogat in sijoč odtenek, ki bo vašim lasem dodal toplino in sijaj.

Frizerka NJ Kelly Mccormick mi je dal vse počitnice na tem sončnem odtenku. Njen nasvet številka ena? »Vedno imejte dimenzijo v laseh, da razbijete barvo. To mu bo dalo nekaj globine, zato se bo med pranjem izkazalo za precej zlato rjavo in ne ravno medeninasto, «pravi.

Kelly je delila tudi nekaj točk za razmislek, preden je dobila barvni sestanek. »Vam bo ton dobro izgledal? Vedite, ali vaš ton kože izgleda bolje s toplimi ali hladnimi toni v laseh. Včasih vidite fotografijo in so vam lasje všeč, ker tej osebi izgleda dobro. Ampak potem ti res ne ustreza. “

Še en njen opomin je, da se jasno pogovorite s svojim stilistom. »Prikaz slik veliko pomaga. Včasih lahko samo povedati barvo svojemu stilistu za vas pomeni nekaj drugega kot za njih. “

Nazadnje sem vprašal o njenem izdelku, ki ga je treba imeti pri roki in ohranjati stvari sveže. »Priporočam modri šampon, da ne pride do oranžnih tonov. Čez nekaj časa se lahko pojavijo medeninasti toni. Modri ​​šampon se ne bo popolnoma znebil toplote, ampak bo nadzoroval medenino do vašega naslednjega obiska, «nam pove.

Ta glam odtenek vam bo zagotovo zagotovil, da v hipu zasijete pod sončno svetlobo! Tukaj so slike svetlo zlato rjavih barv las za vaš naslednji navdih!

Svetlo zlato rjava na naravnih laseh

Svetlo zlato rjava na naravnih lasehInstagram @hairbyminnatervo

Izplačilo je nepremagljivo, če se bogat, topel odtenek združi s polnejšo, dolgotrajno grivo. Ne verjameš? Ta odtenek svetlo zlato rjave barve na naravnih laseh je dokaz. Z mehkimi valovi za brezhibno gibanje je ta videz popolna oblikovalka trendov.

Svetlo zlati rjavi lasje iz mahagonija

Svetlo zlati rjavi lasje iz mahagonijaInstagram @corina_wellaproanz

Svetlo zlati rjavi mahagonijevi lasje so slastne barve, ki se neverjetno dobro ujema z valovi in ​​dolgimi kosi.

Svetlo zlato rjava na beljenih laseh

Svetlo zlato rjava na beljenih lasehInstagram @hairby.kathryn

Ta odtenek svetlo zlato rjave barve na beljenih laseh se zdi eleganten. Njegova toplina tvori dimenzijo, idealno za vaše gladke in ravne pramene. Temna korenina vam medtem omogoča, da svojo naravno barvo las razrastete, da srednjo grivo spremenite v dolgo.

Poudarki karamele

svetlo zlato rjavi lasje s karamelnimi odtenkiInstagram @studionova_etrithair

Karamelni poudarki prinašajo sončen ton v nevtralno rjavih laseh. Veliki, obsežni valovi na vaših dolgih laseh ustvarjajo tok, ki je s to barvo las videti tako mehak.

Kodrasti svetlo zlato rjavi lasje

svetlo zlato rjavi kodrasti lasjeInstagram @gab_barroso

Ta je zlata! Seseknite svoje ključavnice in dosežite srednji rez, da pokažete svojo teksturo. S svojimi svetlimi in toplimi toni vam bodo ti kodrasti svetlo zlato rjavi lasje dali neprecenljiv in živahen slog.

Črna do svetlo zlato rjava Ombre

črni do svetlo zlato rjavi lasje ombreInstagram @eccentric_beautysalon

Tukaj je sladka in subtilna sprememba, s katero si lahko povečate goste in dolge lase! To je črno do svetlo zlato rjav ombre, ki dopolnjuje vaš vsakdanji stil. Ne glede na to, ali gre za šolo, delo ali posebne dogodke, bodo valovi v tej barvi las naredili nekaj vzvišenega.

Svetlo pepelni zlato rjavi lasje

Svetlo pepelni zlato rjavi lasjeInstagram @_unicornhair_

Kdo želi sijoč in mehak videz? Teasylights in babylights ponujajo žareč rob tem svetlo pepelnato zlato rjavim lasem. Oblikujte ga z mehkimi valovi, ki dodajajo gibanje in poudarjajo plasti vaše dolge frizure.

Svetlo zlati kostanjevi rjavi lasje

Svetlo zlati kostanjevi rjavi lasjeInstagram @headspotfalt

Svetlo zlati kostanjevi rjavi lasje imajo globlji odtenek in so polni elegance. Polnost dolge grive in mehki valovi na konicah las bodo s tem odtenkom delovali kot sanje.

Zelo lahki zlato rjavi lasje

Zelo lahki zlato rjavi lasjeInstagram @hairartbyyvonne

Obožujete svoje dolge ključavnice? Raje jim dajte prenovo, da bodo lahko najbolj zasijali. Odstranite zelo svetlo zlato rjave lase, ki ustrezajo vaši elegantni vibri. Obsežni valovi in ​​tekstura izboljšajo stvari, zato jih vključite.

Svetlo zlati bakreni rjavi lasje

Svetlo zlati bakreni rjavi lasjeInstagram @brittneywinklerhair

Če želite subtilno spremembo, poskusite svetlo zlate bakreno rjave lase. Svetlejše proge služijo naravnemu sijaju vašim dolgim, valovitim ključavnicam, ki vam bodo všeč.

Svetlo zlato rjava Balayage

svetlo zlato rjave lase balayageInstagram @sarahnicholehair

Svetlo zlato rjava balayage prinaša čudovit rezultat, ki vašim lasem doda več dimenzij. Za popolno preoblikovanje las ga združite s srednjim rezanjem in valovi.

Svetlo zlato rjava z Blondinimi poudarki

svetlo zlato rjavi lasje z blond odtenkiInstagram @katemontani.hair

Svetlo zlato rjava z blondinkami poudarja svetle tone kože. Popestri obrazne poteze in valovitim dolgim ​​ključavnicam doda značaj.

Svetlo zlato rjavi poudarki na črnih laseh

Svetlo zlato rjavi poudarki na črnih lasehInstagram @beautydufva

Če želite svojim temnim lasem več dimenzije, razmislite o tem, da dodate svetlo zlato rjave poudarke. To je Tanja Dufva iz Helsinkov, FI, naredila za svojo stranko. »Želeli smo se približati zemeljskim barvam. Tehnika balayage je bila izbrana, ker smo želeli obdržati temno barvo okoli njenega obraza, da bi uokvirili njene čudovite obrazne poteze. Topla barva v delih balayage daje to toplino, zato koža ni videti tako bleda, «pravi Dufva.

Še ena prednost tega osupljivega barvnega ustvarjanja? Več glasnosti. Dufva pravi, “če želite svojim lasem več volumna, vam lahko barvna tehnika balayage da drugačno dimenzijo, da bodo lasje videti bolj polne.”

Svetlo zlato rjava na temnih laseh

Svetlo zlato rjava na temnih lasehInstagram @alissathesauce

Pozabite na dolgočasne pramene, saj je tu trend sončnega poljubljanja! Z mehkimi valovi se bodo svetle zlato rjave črte na temnih laseh bolj okrepile. Naj bodo vaši lasje tik nad prsmi, da raziščete različne sloge.

Frizerka Alissa Grossi iz Newport Beacha v Kaliforniji je ustvarila to osupljivo barvo. »Moja najljubša stvar pri tem videzu je vsekakor dimenzija. V svojem delu rad ustvarjam globino, zato se svetloba na laseh odbija drugače, «pravi Grossi.

Upoštevajte, da obdržite nekaj svojih korenin, da ustvarite učinek korenine v senci. Grossi pravi, da “globina pri koreninah omogoča, da naravni lasje rahlo rastejo, kar ohranja to striženje in barvanje nizko vzdrževanje.”

Svetlo zlato rjava na temno rjavih laseh

Svetlo zlato rjava na temno rjavih lasehInstagram @hair_by_ada_

Srednja čokoladno rjava osnovna barva v kombinaciji z medeno blondinko ustvarja osupljiv svetlo zlato rjav odtenek. Ustvarjalka, mojstrska koloristka Mirsada Kuci iz Ridgewooda v New Yorku pravi, da ta barva izgleda odlično na skoraj vseh osnovnih barvah las. Vendar se najprej posvetujte s svojim koloristom. Kuci pravi: “Ena stvar, ki ostaja težavna – med je topel, zato morate preveriti, ali laska vašemu tonu kože.”

About the author