20 blond kratkih pričesk 2013

Leta 2013, kratke pričeske so v trendu. Kratke pričeske so videti bolj trendovske in moderne v primerjavi z dolgimi ali srednjimi pričeskami. Ženske in dekleta s svetlimi lasmi iščejo tudi nekaj seksi kratkih pričesk 2013, ki jih lahko preizkusijo na svojih laseh. Tukaj je galerija lepih blond kratkih las 2013, za katere se lahko letos odločite, da bodo videti seksi in osupljive.

Ženske in dekleta z blond lasmi izgleda osupljivo v kratkih bob pričeskah. Čeprav je to klasična pričeska, pa vseeno naredi ženske vroče.

Blond kratke bob pričeske

Podrezana frizura je trendovska pričeska leta 2013. Preizkusilo jo je veliko žensk in deklet in vse izgledajo kul v tej trendovski moderni pričeski.

Kratke trendovske blond pričeske

Pixie pričeska je kul pričeska. Uveden je bil, da bi ženskam in dekletom dal kul trendovski videz. Če imate blond lase, morate poskusiti to seksi pričesko.

Blond kratki pixie odbitki

Če želite poskusiti nekaj novega in edinstvenega, potem pixie in bob pričeske, morate preizkusiti večplastno pričesko. To je drugačna pričeska, zaradi katere boste videti funky, cool in moderno. Poleg vsega tega ustreza vsem vrstam obraza.

Blond kratke slojevite pričeske

Tu so slike nekaterih deklet s svetlimi lasmi. Na svojih blond laseh so preizkusili nekaj funky pričesk in v njih izgledajo kul.

Pričeske za dekleta s kratkimi blond lasmi

Ta seksi pričeska vam bo dala res kul in trendovski videz. Najbolje je za blond ravne lase.

Res kratke blond pričeske

Kratke pričeske so preizkusile tudi številne zvezdnice s svetlimi lasmi. V svojem novem videzu izgledajo osupljivo in glamurozno.

Znane osebnosti s kratkimi blond lasmi

Kratka pričeska z dolgimi stranskimi šiškami izgleda seksi. Iz šišk vedno izgledaš srčkano. Torej, ne glede na vaš obraz ali pričesko, lahko na njih poskusite šiške, da bodo videti trendovsko.

Kul kratke blond pričeske

Večplastna pričeska s kratkimi stranskimi šiškami je ljubka pri dekletih.

Simpatične kratke blond pričeske 2013

Mlada dekleta lahko leta 2013 poskusijo tudi s pixie pričesko, da bodo videti trendovsko in moderno.

Dekleta s kratkimi blond lasmi

20 blond kratkih pričesk 2013

20 blond kratkih pričesk 2013-1

20 blond kratkih pričesk 2013-2

20 blond kratkih pričesk 2013-3

20 blond kratkih pričesk 2013-4

20 blond kratkih pričesk 2013-5

20 blond kratkih pričesk 2013-6

20 blond kratkih pričesk 2013-7

20 blond kratkih pričesk 2013-8

Blond kratke pričeske 2013

About the author