20 najnovejših kratkih blond pričesk

Blond barva las je priljubljena in v trendih v letu 2013. Vsi svetlejši in temnejši odtenki blond barve las izgledajo najbolje in trendovsko s kratkimi odbitki. Tukaj je nekaj priljubljenih kratkih trendovskih kratkih pričesk z lepimi in drugačnimi odtenki blond barve las.

Deklica na spodnji sliki je imela zelo srčkano kratko frizuro s svetlejšim odtenkom blond barve las. Ima edinstveno grdo in grobo frizuro na debelih laseh, ki izgleda neverjetno in elegantno.

Blond pričeske za kratke lase

Še ena elegantna in ljubka kratka frizura z edinstvenim odtenkom blond barve las, prikazana na tej sliki, ki izgleda neverjetno in trendovsko.

Slike kratkih blond odbitkov

Večina znanih zvezdnikov nosi kratke in trendovske odbitke z edinstvenimi odtenki blond barve las, ki so v letu 2013 izgledali lepo in elegantno. Ta zvezdnica je imela zelo srčkano kratko frizuro z odmrlimi ravnimi lasmi in s srčkanim svetlejšim odtenkom blond barve las.

Kratke blond pričeske slavnih 2013

Kratke blond pričeske so tudi enostavne za rokovanje in primerne za poletje, kjer jih lahko nosite kamor koli.

Kratka blond poletna pričeska

Še en čudovit najlažji ton blond barve las izgleda neverjetno in trendovsko s to valovito, grobo in grdo kratko frizuro.

Kratke trendovske blond pričeske

Na tej sliki je v letu 2013 priljubljen še en nov blond odtenek in izgleda čudovito s kratkimi pričeskami.

Nove kratke blond pričeske 2013

Asimetrična frizura bob je najnovejša in trendovska frizura leta 2013 med modnimi in elegantnimi damami. Izgleda bolj edinstveno in trendovsko z odtenkom blond barve las.

Blond asimetrični bob lasje

Črte blond barve las z mrtvimi ravnimi kratkimi odbitki izgledajo neverjetno in ljubko. Deklica na tej sliki je imela zelo ljubko, preprosto in enostavno kratko frizuro s svetlo blond barvo las.

Kratke blond proge pričeske

Tanki lasje prav tako izgledajo neverjetno in elegantno s kratkimi odbitki in s svetlejšim odtenkom blond barve las. Svetlejši odtenki blond barve vedno dajejo dekletom srčkan videz.

Kratke blond pričeske za tanke lase

Najnovejše kratke blond pričeske

Najnovejše kratke blond pričeske-1

Najnovejše kratke blond pričeske-2

Najnovejše kratke blond pričeske-3

Najnovejše kratke blond pričeske-4

Najnovejše kratke blond pričeske-5

Najnovejše kratke blond pričeske-6

Najnovejše kratke blond pričeske-7

Najnovejše kratke blond pričeske-9

Najnovejše kratke blond pričeske-10

Najnovejše kratke blond pričeske-11

About the author