Blond kratke pričeske 2013

Na kaj najprej pomislite, ko pomislite ženske s svetlimi lasmi? No, zdijo se nedolžni in lepi in zdi se, da jih je treba zaščititi. Resnica je taka blond lasje je privlačna, zato, če imate to barvo, potem poiščite odbitke, zaradi katerih boste videti še bolj ljubki. To pomeni, da morate imeti predstavo o tem, kako naj izgledajo vaši lasje. V nasprotnem primeru lahko vedno brskate po najrazličnejših slikah in vidite, katera bi vam bolj ustrezala. Zdaj, če ste neodločeni glede vrste frizure, za katero se želite odločiti, je prava stvar, da se odločite za eno, ki je nekoliko daljša, tako da si lahko vsak dan oblikujete lase na različne načine. Če želite nekaj bolj dramatičnega, se lahko vedno odločite za izjemno kratka frizura. Konec koncev so vaši lasje in vaša izbira, zato izberite popolno prileganje!

Blondinka Bob Style

Eden izmed najbolj priljubljena frizura je bob zaradi dejstva, da je enostaven za oblikovanje in da vam ni treba preživeti ur pred ogledalom. Samo poravnajte ga ali ga malo zvijte in videti boste čudovito!

Blondinka Bob Style

Dramatični kratki lasje

Če ste iskali frizuro, zaradi katere bodo vsi obrnili glavo, ko greste mimo na ulici, potem je ta prava. Lasje imajo lahko ob straneh res kratke, na vrhu pa daljše lase.

Dramatični kratki lasje

Simpatičen kratek Bob Cut

Če želite videti srčkano, vendar se ne želite ukvarjati s pretiranim oblikovanjem las vsak dan, se odločite za kratek bob. Izgledali boste fantastično, ne da bi se morali spoprijeti z vsemi težavami, kako ga popraviti.

Simpatičen kratek Bob Cut

Poudarja lase

Ko se želite spremeniti in imeti bolj skrivnostno privlačnost, si morate striči na kratko in pustiti, da bodo vaše šiške na eni strani daljše. Nato spredaj oblikujte vse lase, da boste imeli veliko in veliko volumna!

Poudarki barve kratkih las

Simpatičen valovit Bob Cut

Če želite izkoristiti kratke, lepe lase in šiške, se lahko odločite za valovit bob, ki ga lahko oblikujete tako, da boste vsak dan videti fantastično. Zato se obrnite na svojega stilista!

Simpatičen valovit Bob Cut

Blond Ravni večplastni lasje

Če želite videti čudovito in mlado, vam bo krajša frizura zagotovo pomagala doseči cilj. Poskrbite, da boste imeli nekaj zanimivih šišk, ki vam lahko za močnejši učinek nekoliko pokrijejo obraz!

Blond Ravni večplastni lasje

Lepi blond lasje

Ker so šiške nekoliko daljše in zvite, preostali lasje pa krajši, je učinek precej neverjeten. Zaradi te čudovite frizure boste zagotovo imeli svetleč obraz in vam je ni treba oblikovati!

Lepi blond lasje

Kratek blond kroj

Na tej sliki lahko vidite, da je šiška daljša in da se preostanek las potegne nazaj. Verjetno ima kratek bob, preostali lasje pa so preprosto oblikovani tako, da so šiške edini dolgi del!

Kratek blond kroj

Koničasti lasje

Ko se odločite za bolj razburljiv videz, ga boste zagotovo naredili. Če želite izgledati seksi, je to zagotovo prava izbira za vas.

Koničasti lasje

Kodrasti kratki lasje

Čeprav so vaši lasje res kratki, jih lahko skrajšate, da bodo lasje začeli videti kodrasti. Tako boste imeli zanimiv videz in vaše lase bo enostavno oblikovati in vzdrževati.

Kodrasti kratki lasje

Napet Blondinka Bob

To je verjetno eden izmed najbolj zanimivih bob odbitkov, ki jih boste kdaj videli zaradi dejstva, da je bil odrezan tako, da sledi spiralni liniji in naredi celoten videz dih. To je zagotovo in oster videz!

Napet Blondinka Bob

Asimetrični blond lasje

Čeprav zaradi tega določenega bob videza vaši lasje izgledajo veliko dlje, kot so v resnici, boste imeli prednosti kratkih las zaradi dejstva, da so konice las napolnjene. Torej, uživajte v svojem fantastičnem videzu!

Asimetrični blond lasje

Kratki fantovski lasje

Če se želite prepričati, da bodo imeli ljudje mnenje o vaši osebnosti, preden se bodo imeli priložnost pogovoriti z vami, se raje odločite za ta fantovski in pikantni videz, zaradi katerega boste videti super!

Kratki fantovski lasje

Zelo kratek Bob

To je res kratka različica boba in ima številne prednosti, na primer dejstvo, da vam ga ni treba preveč oblikovati in da bo vedno videti več kot srčkan. Zato vas kličem stilist!

Zelo kratek Bob

Kratkoplastni blond lasje

Čim krajši je šiška in več plasti ima vaš bob, bolj fantastično in zanimivo bo videti. Ali poskušate narediti obraz svetleč? Potem bi se morali takoj odločiti za ta napolnjeni bob!

Kratkoplastni blond lasje

About the author