Blond Short Hair 2013

Leta 2013, kratki odbitki so priljubljeni v barvah svetlih las. Ti kratki odbitki so videti bolj privlačni, privlačni in lepi z odtenki blond las. Barva las lahko spremeni videz odbitkov in jih naredi privlačnejše in drugačne od drugih. Tu je nekaj priljubljenih stilov blond kratkih odbitkov. Morate jih opazovati, morda vam bodo v pomoč pri prenosu novega in trendovskega videza.

Super kratki odbitki videti drugače in elegantno z odtenki blond las.

Super kratki blond lasje

Kimberly Wyatt je znana zvezdnica in tudi zelo lepa dama. Letos, da bi izgledala drugače, seksi in privlačno, nosi novo elegantno kratko frizuro s svetlejšim tonom blond barve las.

Najboljša blond barva za kratke lase

Kratki odbitki videti drugače z rjavkastim odtenkom las in z odtenki blond barve las. Poglejte spodnjo sliko, ta dama izgleda privlačno v tej blond kratki frizuri.

Slike kratkih rjavih las z blond odtenki

Kimberly Caldwell: Ta znana zvezdnica v svojem novem videzu las izgleda neverjetno in privlačno. Letos nosi kratko frizuro s svetlejšim odtenkom blond barve las.

Kratki blond lasje slavnih 2013

Kodrasti lasje ali kodraste pričeske izgledajo privlačno in neverjetno z odtenki blond las.

Kratka blond blond pričeska

Poglejte spodnjo sliko, edinstvene in neverjetne blond odtenke s kratkimi in trendovskimi odbitki.

Blond kratki lasje 2013-1

Tu je še en primer čudovite kratke frizure z odtenkom blond las.

Blond kratki lasje 2013-2

Ta edinstvena in trendovska blond kratka frizura izgleda neverjetno in nosi jo znana osebnost.

Blond kratki lasje 2013-3

Neurejeni in grobi odbitki ali pričeske izgledajo neverjetno privlačno in trendovsko z odtenki blond las.

Blond kratki lasje 2013-4

Ta gospa je imela zelo preprosto in enostavno in kratko frizuro, ki je trendna letošnja frizura. Toda njena frizura izgleda drugače in neverjetno zaradi trendovske svetlobe blond barve las.

Blond kratki lasje 2013-5

Še en lep primer neurejene grobe in kratke frizure, ki je pobarvana v svetlejšem odtenku blond barve las.

Blond kratki lasje 2013-6

Azijska dekleta prav tako radi nosijo trendovske kratke odbitke z odtenki blond las, da so videti privlačno in neverjetno.

Blond kratki lasje 2013-7

Ti lahki, kratki in preprosti kratki blond odtenki izgledajo trendovsko in elegantno. Te odbitke je tudi enostavno rokovati in jih nositi kjer koli. Tudi ti odbitki so glede na ta poletja dobri.

Blond kratki lasje 2013-8

Ta gospa na spodnji sliki je imela neverjetno in zelo trendovsko kratko frizuro. Njena frizura je zaradi te blond barve las videti neverjetno. Najlažji ton blond barve las izgleda neverjetno in lepo.

Blond kratki lasje 2013-9

Ta neurejena, valovita in prekratka frizura izgleda neverjetno in trendovsko s tem zlato rjavim odtenkom blond. Ta barva las je neverjetna in edinstvena, prav tako pa naredi vaše lase bolj privlačne in elegantne.

Blond kratki lasje 2013-10

Na spodnji sliki je imela ta dama zelo privlačno, enostavno, preprosto in kratko frizuro. Lase je obarvala tudi v svetlejšo blond barvo las, ki je videti glamurozno in privlačno. Nadalje je nosila tudi grdo in grobo pričesko s to kratko neverjetno blond pričesko.

Blond kratki lasje 2013-11

About the author