Najboljši Pixie kosi za blond lase

Drage dame, danes smo se odločili, da vam pokažemo nekaj navdihujočih slik, ki so moderne in lepe za nošenje v vsakem letnem času in s katero koli obleko. Ne glede na to, kakšen okus imate, imamo za modne dame, kot ste vi, veliko možnosti. Če so vaši lasje blond in želite preizkusiti pixie rez, vendar niste prepričani, katero možnost izbrati, naj vam predstavimo nekaj elegantnih idej. Zbrali smo skupaj Pixie kosi za blond lase zato poglejte spodnjo galerijo in se navdihnite.

Pixie kosi so neverjetne, čudovite, seksi, lepe in zelo enostavne za vzdrževanje. Poleg tega, če ste zaposlena ženska, potem ni boljše pričeske kot pixie kroj. Neurejena blondinka pixie Undercut je še ena odlična rešitev za sodobne ženske. Če želite umivanje in nošenje pričesk, potem je ta razkuštrana pričeska tisto, kar potrebujete. To vam bo ustrezalo in se počutili kul. Pustite nerezano ob straneh in na zatilju, da dosežete brezhiben videz.

Spiky Pixie Cut:

Prav tako je odlična rešitev, zato jo lahko preizkusite in uživate v pričeski. Ta slog bo s podrezovanjem tudi povečal učinek vaših plasti. Puhasto blond pričeska z pod britjem vam lahko tudi ustreza. Če ste samozavestna ženska, vam lahko ta puhasti pixie kroj z obritimi stranicami podari zabaven in domiseln slog. Dodajte tudi nekaj barv, da poudarite svoje plasti in dobite nov slog. Zdaj si oglejte spodnje fotografije in izberite eno od njih za naslednjo drzen slog.

1. Kratka blond pixie kosa za tanke lase

Ostra asimetrična frizura z večplastnimi stranskimi šiškami je še ena elegantna možnost, ki lahko uokviri vaš obraz in poudari oči. Ta rez lahko še posebej nanesete na svoje fine ravne lase.

Kratke blondinke Pixie Cots

2. Obrit Pixie Blonde Cut

Še en lep blond pixie slog. Tokrat pa vidite ambiciozno kratko frizuro. Posebej pogumne mlade dame imajo lahko raje postrižene kratke blond lase

Pixie blond pričeske

3. Kratka blond piksi frizura

Neredne plasti, odlična ideja za kratek frizura. Še posebej, če iščete videz las na postelji, vam bo ta model pixie zelo ustrezal!

Kratki odbitki blondinke Pixie

4. Platinum Blondinka Pixie

Kratek platinasto blond pixie kroj je med najbolj priljubljenimi možnostmi. Ta slog bo vnesel prepotrebno dozo hladnosti in vaš videz bo postal zelo eleganten.

Platinum Blonde Pixie Cut

5. Kratka blondinka Pixie 2019

Kratka blondinka Pixie

6. Klin Pixie

Klin Pixie blond lasje

7. Fade pričeska za ženske

Fade Pixie blond lasje

8. Fine Pixie

Pixie Blonde Fine Hair-8

9. Kratek Pixie Cut

Kratki Pixie blond lasje

10. Pixie s kratko stranjo

Kratke stranske Pixie blond lasje

11. Kul pričeska

Cool Pixie blond lasje

12. Blondinka Pixie za črne ženske

Črne ženske Pixie blond lasje

13. Nasekana blondinka Pixie

Pixie blond lasje-13

14. Beli blond lasje

Pixie blond lasje-14

15. Platinum Pixie

Pixie blond lasje-15

16. Fine ravni lasje

Pixie blond lasje-16

17. Kratki črni lasje Pixie Cut Blonde

Pixie blond lasje-17

18. Pixie Cut z šiškami

Pixie blond lasje-18

19. Dolga blondinka Pixie

Pixie blond lasje-19

20. Večplastni slog Pixie Style

Pixie blond lasje-20

Če iščete drugačen slog od odbitkov blond pixie tukaj, si lahko ogledate druge ideje za kratke blond pričeske tukaj.

About the author