Novi kratki odtenki blond

Če razmišljate o spremembi pričeske, ne vzemite škarij, preden dejansko pomislite na splošno sliko. Ena od stvari, ki bi vam morala biti vedno v mislih, je dejstvo, da najboljši odbitki so izbrani šele potem, ko ste videli veliko pričesk in modelov, ki imajo enake lastnosti kot vi. Če imate nekaj časa dolge lase ali pa preprosto preživljate tistih nekaj tednov, ko so vaši lasje nekako vmes, bi bila kratka frizura več kot dobrodošla. Ne samo, da bodo vaši lasje veliko bolj gladki, ampak se boste počutili čudovito. Ne glede na vašo starost je lahko skrajšana slika videti fantastično in vam lahko da učinek, ki ste si ga želeli. Torej, če imate blond lasje, obstaja nekaj odbitkov, ki bodo bolj ustrezali vašemu obrazu in polti. Edino, kar morate storiti, je, da pobrskate po vseh pravih slikah in poiščete popolna pričeska zate!

Srednji kratki rez

To je vrsta kroja, ki bo popolnoma videti pri ženski, ki uživa v šiškah. Vaši lasje so dovolj dolgi, da lahko obdržite šiške naravnost ali na eni strani in jih celo oblikujete na drugačen način, odvisno od vaših želja.

Srednji kratki rez

Kratka pričeska z daljšimi šiškami

Ena najbolj zanimivih stvari blond lasje je dejstvo, da vam omogoča, da se igrate z dolžino in slogom vaših las. To pomeni, da lahko greste dlje in celo svetleje ter še vedno izgledate fantastično.

Kratka pričeska z daljšimi šiškami

Uporniški in umazani lasje

Če želite s svojimi lasmi dati izjavo, se odločite za to frizuro. Vsem boste govorili, da ste “slabo dekle” in da boste storili, kar želite, kadar koli to želite. Torej, uživajte v uporniškem pogledu!

Uporniški in umazani lasje

Kratki lasje z daljšimi šiškami

Način, kako ima šiške na obrazu, skoraj v oči, je videz, ki bi ga morala dobiti vsaka ženska. To je posledica dejstva, da izgleda čudovito in da so šiške dovolj dolge, da jih lahko tako ali drugače oblikujete.

Kratki lasje z daljšimi šiškami

Srednje piksi lasje

Če želite ves čas videti srčkano, potem je to prava frizura za vas. Ne samo, da se boste lahko izognili vsemu, ampak boste obrnili glavo, kamor koli greste, ne da bi se sploh trudili, da bi to zapleteno oblikovali.

Srednje piksi lasje

Kratka platinasta frizura

Daljši kot je šiška, bolj se bodo drugi osredotočali na lepe lastnosti vašega obraza. Resnica je, da je ta frizura več kot popolna za ženske z ovalnim obrazom. Seveda je lahko prava izbira tudi za druge ženske.

Kratka platinasta frizura

Kratek svetlobni Bob

Če ste tip osebe, ki si želi, da bi bila frizura videti elegantno ves čas brez preveč težav, potem je to zagotovo popolna frizura za vas. Dolžina je ravno pravšnja, saj vam je ne bo treba preveč stilizirati.

Kratek svetlobni Bob

Kratek valovit rez

Če imate valoviti lasje, potem morate biti zelo previdni pri vrsti frizure, ki jo izberete. Če ga skrajšate, ga ne boste mogli oblikovati. Zato izberite to frizuro, če želite videti odlično!

Kratek valovit rez

Srednje eleganten videz

Če ne želite biti eden tistih, ki se ure in ure zataknejo pred ogledalom in poskušajo narediti vaše lase lepe, potem izberite ta srednji videz, ki je tudi zelo eleganten in popoln za vse priložnosti.

Srednje eleganten videz

Kratek šiljast rez

Krajši lasje, bolj zanimivo boste videti. Če se ne želite počutiti, da so vaši lasje prekratki, lahko pustite nekaj pramenov dlje, ki jih lahko oblikujete, vendar se vam zdi primerno.

Kratek šiljast rez

Srednji Bob z dolgimi šiškami

Čim daljši bodo udarci, tem bolje vam bo zaradi dejstva, da bo postopek oblikovanja precej olajšal. Poleg tega boste vsakič, ko se pogledate v ogledalo, videti fantastično, ker je to zelo lep kroj.

Srednji Bob z dolgimi šiškami

Videz kodrastih šišk

Kratki lasje na straneh in dolgo kodraste šiške so popolna kombinacija za videz, zaradi katerega vas bodo zagotovo vsi občudovali. S tako kratkimi lasmi se ne more navaditi veliko žensk, vendar je vredno!

Videz kodrastih šišk

Kratek videz Pixie

Če se boste na tak način postrigli, boste ves čas videti izjemno srčkani. Ne samo, da boste lahko uporabili le malo izdelka, da bo vaš videz lep, ampak boste s stylingom končali v manj kot minuti.

Kratek videz Pixie

Videz debelih šišk

Če niste bili blagoslovljeni debeli lasje, potem vam ni treba skrbeti za to. Pravzaprav lahko to frizuro izberete brez preveč težav in vsi bodo občudovali učinek debeline, ki jo bo imela na vaših laseh.

Videz debelih šišk

Kratek in nasičen slog

Na tem videzu je povsod napisana beseda “original”. Če ne želite videti kot vsi drugi, je to za vas res dobra možnost. Tudi konice bodo pritegnile poglede vseh, ki jih srečate med hojo po ulici.

Kratek in nasičen slog

About the author