20 elegantnih in najbolj slojevitih odbitkov Bob

Apatične sloge mahajo številni obiskovalci glavnih ulic slavnih. Dandanes morajo vsi izgledati novi, osveženi in kot da bi bili samo iz razkošnega umika.

Čeljustni dotiki in krajši obrezani rezi imajo glavne položaje kot najlepši bob. Ti vroči, kul razcepljeni ali resasti robovi, zabavna asimetrija in osupljive teksture. Najbolj trendovski slojevito striženje boba danes pogosto vključujejo osupljive funkcije ali ombre.

1. Najboljša večplastna frizura Bob

Stanje vznemirjenosti bob izgleda gladko in vroče ravni lasje, zlasti ob upoštevanju dejstva, da je območje čiščenja dvignjeno. Z vključitvijo zlomljenih plasti naredite ostro teksturo, ki bo obrazne obraze izboljšala.

Najboljše večplastne frizure Bob

Vir

2. Pogled s sloja Bob Hair Haircut

Dolgo časa so bili bobi običajno oblikovani z globoko zavitimi zapirali. Če želite doseči ta videz, segrejte likalnik za ravnanje na približno 300 do 350 ° Fahrenheita. Na tej točki lase rahlo zapeljite od korena ali srednje gredi, odvisno od teksture las. Ko dosežete končno obdelavo, začnite rahlo preusmerjati likalnik iz navpičnega v raven položaj, pri čemer naredite temeljni zasuk.

Večplastna frizura Bob

3. Kratkoplastna frizura Bob

Obrezovalnik po dolžini z vključenim krajšim kotom plasti ustvarja dodatno zanimiv in obsežen slog. Popolnoma si zasluži napredno barvo, podobno svetlo bakreni ali izbrani jagodni blondinki.

Kratkoplastni odbitki Bob

Teksturiran bob videti neverjetno tanek in srednje debeli lasje. Debeli ravni ali kodrasti lasje z bob krojem se lahko usedejo v trikotno obliko, ki ni videti privlačna. Popolnoma teksturirani zaključki in velika plast nas rešujejo strahovitega trikotnika. Dostojna alternativa, ki jo ljubijo številne sodobne ženske, je graduiran ali zložen bob s krajšimi zloženimi plastmi na drsniku in daljšimi prameni spredaj. OK, čas je za slike!

4. Večplastna frizura Bob za debele blond lase

Večplastni odbitki za debele lase

5. Srednjeplastna Wacy Bob frizura

Srednjeplastni odbitki Bob

6. Večplastni Bob in Šiška

Večplastni odbitki in šiške Bob-6

7. Slog kratkih slojev

Slojeviti odbitki Bob-7

8. Diplomski sloji na Long Bobu

Maturantski večplastni odbitki-8

9. Kratka srednja frizura s slojevitim slogom

Večplastna srednja bob frizura-9

10. Choppy Ends Bob Style

Nasekani večplastni odbitki-10

11.

Slojeviti odbitki Bob-11

12.

Slojeviti odbitki Bob-12

13.

Slojeviti odbitki Bob-13

14.

Slojeviti odbitki Bob-14

15.

Slojeviti odbitki Bob-15

16.

Slojeviti odbitki Bob-16

17.

Slojeviti odbitki Bob-17

18.

Slojeviti odbitki Bob-18

19.

Slojeviti odbitki Bob-19

20.

Slojeviti odbitki Bob-20

About the author