20 najnovejših in popolnih slogov lob

Če iščete nov videz, je lahko frizura odlična izbira. Lob kroj ustreza vsem vrstam obraza in

vrste las. Nekaj ​​preprostih metod oblikovanja vam bo pomagalo ustvariti tudi lep videz. Ni presenetljivo, da je frizura lob tako trendna tudi med zvezdniki. To je slog, ki se ga nikoli ne naveličate. Lob lahko nosite bodisi kodraste, ravne ali grde. Obstaja veliko možnosti za enostavno in hitro oblikovanje las, odvisno od vašega tipa las. V spodnji galeriji najdete 20 najnovejših in popolnih variacij slogov lobov.

1- Slogi lob

Zdi se, da je ta dolg, lepo oblikovan, raven bob brez napora eleganten. Blondinka poudarja obraz in naredi slog trendovski in laskavi. Za gladek in gladek rezultat lahko uporabite nekaj krem ​​za oblikovanje.

Slogi lob

Vir

2- Enostavni temni lasje

Ta črna barvna frizura je popolna izbira za vsakodnevno uporabo. Ta rez lahko brez težav oblikujete tako, da po laseh počesate in nanesete nekaj teksturirajočega pršila ter na koncu dodate volumen. Rezultat bo naraven in dramatičen Lob frizura

Vir

3- Simpatična blond barva za lase

Ta srčkan barvni izrez lahko oblikujete z velikim sodom za kodranje, ohlapno zavijte in ne zavijte koncev. Ta čudovita blond barva je tudi med najnovejšimi trendi barvanja. Pokažite svoje valove in nov slog lob.

Lob lasje

Vir

4- Valovito obrnjen Bob rez

Zaradi teh svetlo svetlih blond las boste zasijali kjer koli. Naravni videz balayage v tem slogu izgleda popolnoma osupljivo. Za oblikovanje lahko lase napihnete na glavo in dodate nekaj teksturirane kreme in končali ste. Ta slog je idealen za dekleta, ki imajo radi tudi neurejen videz.

Najboljše striženje las

Vir

5- Natrgana večplastna pričeska Bob

Za svež videz lahko izberete to nastrgano blond lase. Na srečo je ta kroj zdaj v trendu in eleganten. Lahki balayaji popestrijo rjavolaske dele in lase dodajo razsežnosti. Nekaj ​​volumna bo pokazalo slog, ohlapni videz pa poskrbijo tudi ohlapni kodri. S prsti si raztresete lase s prsti. Rezultat bo pritegnil pozornost na vašo čisto lepoto.

Slogi lob

Vir

6-

Lob frizura

Vir

7-

Lob lasje

Vir

8-

Najboljši odbitki las

Vir

9-

Nove Lob pričeske

Vir

10-

Slogi lob

Vir

11-

Lob lasje

Vir

12-

Lob frizura

Vir

13-

Nove Lob pričeske

Vir

14-

Slogi lob

Vir

15-

Lob lasje

Vir

16-

Lob frizura

Vir

17-

Najboljše striženje las

Vir

18-

Slogi lob

Vir

19-

Lob frizura

Vir

20-

Lob lasje

Vir

About the author