2013 Bob Hair Styles

Ker je bob frizure so bile izumljene, vsaka ženska, ki je želela biti v trendu, se je odločila za tovrstno rezanje. Resnica je, da je takšna kratka frizura to prinaša številne prednosti, na primer dejstvo, da so vaši lasje videti dolgi, čeprav so kratki, in dejstvo, da lahko ves čas uživate v veliki količini. Če ste pripravljeni na prijetno spremembo brez dramatičnih posledic, potem zagotovo lahko pogledate skozi najbolj vroči bob frizuri za katere so glasovali najlepši rezi v letu 2013. Težko je izbrati vrsto boba, s katerim boste najbolje izgledali. Vseeno pa pomislite na dolžino las, če želite imeti kakšno šiško, če želite imeti lase lahko vedno kodrane ali jih pustite naravnost in če jih želite podrezati. Tako si lahko predstavljate, kako bo na vas videti. Torej poglejte in izberite najboljša frizura bob!

Kratek Bob Cut

To je preprost videz, ki je lahko kot nalašč za ženske, ki se ne želijo ukvarjati s preveč oblikovanjem in so še vedno videti zelo dobro vsakič, ko gredo iz hiše. Izberite to frizuro bob, če želite čeden slog!

Kratek Bob Cut

Bob in bangs slog

Kratki lasje, šiška česan na eni strani in svetel ton kože na modelu je nekaj, kar gre zelo dobro skupaj. Če nameravate reči: “Ne vem, zakaj vsi moški obrnejo glavo, potem pojdite!

Bob in bangs slog

Long Bob Style

Če se ne želite počutiti, kot da so vaši lasje prekratki in še vedno uživate v nagajivosti, ki jo bob pričeska lahko ustvari z vašimi lasmi, se odločite za to daljšo različico boba, ki bo videti dobro vsak dan.

Long Bob Style

Kratek fantovski Bob

Če pa res ne uživate v dolgih laseh, se lahko odločite za krajšo različico bob videza, tako da ostanejo samo zgornji lasje daljši, preostali pa kratki. Tako ga lahko še vedno oblikujete in uživate v kratkih laseh!

Kratek fantovski Bob

Srednji Bob z dolgim ​​pramenom

Sprednji pramen las je na tej sliki daljši, kjer se nam predstavi bolj izviren pristop k striženju bob. Čeprav je bob večinoma srednje dolg, izgleda daljši pramen čudovito!

Srednji Bob z dolgim ​​pramenom

Daljši Bob s kratkimi šiškami

Biti in se počutiti seksi sta dve različni stvari. Lahko bi bili seksi, vendar se ne počutite tako, vendar je občutek seksi veliko lažji, če imate takšno frizuro, zaradi katere se pogledate v vsa ogledala, ki jih vidite.

Daljši Bob s kratkimi šiškami

Srednje valovita frizura Bob

Če imate valovite lase, boste porabili veliko več časa za oblikovanje las. No, če izberete bob srednje dolžine, imate vse možnosti, da vam sploh ne bo treba porabiti časa za oblikovanje las.

Srednje valovita frizura Bob

Eleganten Bob slog

To je tip boba, ki nikoli ne bo šel iz mode. Morda vas bo spomnilo na starejše čase, ko so ljudje porabili ure, da so se pripravili na cel dan. Videti dobro bi morala biti vaša prednostna naloga ves čas!

Eleganten Bob slog

Kratek svetlobni Bob

Svetla barva in poredne šiške naredijo to pričesko zelo izvirno in čudovito videti. Če ne veste zagotovo, kako si ostrižite lase, da boste vsak dan videti dobro, izberite to kratek bob.

Če želite, da so vaši lasje na sredini, na primer krajši na eni strani in daljši na drugi, potem lahko izberete to frizuro. Uživajte v kodrih in ravnih laseh, medtem ko ste lepi vsakič, ko greste mimo ogledala!

Kratek asimetrični Bob

Srednje preprost Bob

Če nimate časa za umivanje las, pa se vseeno želite prepričati, da bodo videti dobro, izberite to srednjo in preprosto frizuro bob. Ujemajte se z velikimi sončnimi očali in pripravljeni ste na nov in odličen dan!

Srednje preprost Bob

Kratek bob s stilom daljših šišk

To je vrsta boba, ki bi jo morda želeli imeti v trenutku, ko ste se odločili, da bo preprosto. To pomeni, da je to najboljša frizura za ženske, ki ne marajo spreminjanja ali oblikovanja las ves čas drugače.

Kratek bob s stilom daljših šišk

Kratko zadaj in dolgo spredaj

Ta slog bob je zelo prijeten za ženske, ki želijo imeti veliko možnosti pri oblikovanju las na različne načine, odvisno od razpoloženja. Danes lahko imate kodrasto in naravnost jutri!

Kratko zadaj in dolgo spredaj

Kratek rdeči Bob

Če ste tip, ki želi narediti močan vtis na vse, ki jih srečate, se raje odločite za to rdečo kratko zadaj in dlje spredaj. Tudi ves čas boste uživali v veliki glasnosti!

Kratek rdeči Bob

Neurejen kratek Bob

Zagotovo, platinaste barve ima svojo vlogo, toda če imate tako kratkega boba z le nekaj prameni dlje spredaj, boste videti kot upornik. Prav tako bo vrsta frizure očitno pojedla čudovite lastnosti vašega obraza.

Neurejen kratek Bob

Srednje do dolgo lep Bob

Lahko bi rekli, da je to popoln bob. S temi čudovitimi poudarki in skoraj popolno linijo boba ste lahko prepričani, da bodo vsi občudovali vaš novi videz še nekaj tednov!

Srednje do dolgo lep Bob

About the author