Najboljše frizure Boba 2013

Kot vsi vemo, so letos zelo kratki odbitki in pričeske bolj v trendu pri dekletih. Ti kratki odbitki so priljubljeni pri trendovskih, priljubljenih in neverjetnih pričeskah. Letos je zelo kratka frizura bob v trendu tudi s trendovskimi in edinstvenimi pričeskami ter s trendovskimi barvnimi toni las. Spodaj je nekaj najboljših in trendovskih primerov frizure bob. Morate jih pogledati, morda vam bodo v pomoč pri nošenju novi lasje poglejte letos.

Kratka Bob pričeska

Tu je najboljši primer kratke bob frizure in pričeske z izravnanimi lasmi. Ta frizura bob je daljša od spredaj in nekoliko kratka od zadnje strani glave.

Kratka Bob pričeska

Priljubljena Bob Blonde barva las

Tako kot leta 2013, kratki bob odbitki so v trendu z edinstvenimi in trendovskimi pričeskami. Večina deklet nosi edinstven videz las bob, ki nosi svetlejše in temnejše odtenke blond barve las. Letos je blond barva las v trendu s trendovskimi in edinstvenimi pričeskami.

Priljubljena Bob Blonde barva las

Pogled od zadaj na striženje Boba

Na spodnji sliki je prikazan pogled na bob pričesko od zadaj. Bob frizura je od pogleda od zadaj nekoliko krajša, od spredaj pa daljša. Mešajte svetlejše in temnejše odtenke blond odtenkov las tudi najbolje s kratkimi in trendovskimi odbitki bob.

Pogled od zadaj na striženje Boba

Neurejene Bob pričeske

Kratki bob odbitki z neurejenimi pričeskami izgledajo neverjetno in trendovsko. Temnejši odtenek las, kot je čisto črna, dobro izgleda tudi pri kratki neurejeni frizuri bob.

Neurejene Bob pričeske

Priljubljena frizura Bob

Tukaj je še en neverjeten in priljubljen videz frizure bob, ki ga nosi to mlado dekle. Nosi preprosto bob frizuro z izravnanimi lasmi in tudi s svetlejšim odtenkom blondinke.

Priljubljena frizura Bob

Subtilno zložen Bob

Subtle Stacked Bob je še en neverjeten in edinstven videz bob frizure z mešanico svetlejših in temnejših tonov blond barve las.

Subtilno zložen Bob

Kratki odtenki blond za dekleta

Frizuro Bob zlahka nosijo mlada in trendovska dekleta. Radi nosijo preprosto, enostavno in kratko frizuro bob z edinstvenimi in privlačnimi pričeskami.

Kratki blond lasje za dekleta

Znane osebnosti z Bobovo frizuro

To privlačno in neverjetno frizuro bob nosijo tudi znane in najbolj modne hollywoodske zvezdnice. Beyonce lahko letos nosi edinstveno in sodobno pričesko s čudovito in privlačno frizuro bob. V trendovski kratki frizuri bob izgleda neverjetno in elegantno.

Znane osebnosti z Bobovo frizuro

Preproste Bob pričeske

Še ena lepa enostavna in enostavna bob pričeska nosi ta gospa. Nosila je preprosto bob pričesko z nekoliko grdo in grobo pričesko.

Preproste Bob pričeske

Bob Frizura z blondinkami

Sleeki so vedno videti preveč modni in lepi. Bob frizura z elegantno s izgleda tudi neverjetno in trendovsko. To dekle na spodnji sliki je nosilo kratko bob frizuro z zravnanimi lasmi in tudi s svetlejšimi blond rokavi.

Bob Frizura z blondinkami

Bočni odbitki s strani

S stranskega pogleda kratka frizura bob izgleda tudi trendovsko in edinstveno. Frizura Bob je prav tako zelo kratka po dolžini.

Bočni odbitki s strani

Grobe in umazane Bob pričeske

Preveč neurejen in grob videz kratke dolge frizure je tudi v trendu. Svetlejši odtenek blondinke izgleda odlično z neurejenimi in grobimi kratkimi bob pričeskami.

Grobe in umazane Bob pričeske

Frizura pod kotom Bob

Kotna frizura bob je še en zelo trendovski slog frizure bob. Dekleta gledajo lepa in ljubka v kosi bob. Frizura bob pod kotom izgleda privlačno ali popolno na kodrastih laseh.

Frizura pod kotom Bob

Posh Spice Bob frizuro

Elegantna bob frizura z začimbami je najbolj priljubljen in trenden videz frizure bob. Nosi se le z odmrlimi ravnimi lasmi. Mešani toni barve las prav tako izgledajo odlično s to kratko pričesko.

Posh Spice Bob frizuro

Neverjetna pričeska Boba

Še en priljubljen primer neverjetne frizure bob je naveden spodaj. To dekle izgleda lepo v trendovski frizuri bob. Njeni poravnani lasje s svetlejšimi in temnejšimi toni črne in blond barve las izgledajo odlično in elegantno.

Neverjetna pričeska Boba

Bob pričeske za dekleta

Kotna frizura bob se nosi tudi z rahlo poravnanimi lasmi. Ta dekleta nosijo bob frizuro pod kotom s svetlimi poravnanimi lasmi in tudi z mešanico svetlejših in temnejših tonov blond barva las tone.

Bob pričeske za dekleta

About the author