21 sodobnih večplastnih odbitkov za ženske, starejše od 50 let, ki si vzamejo leta

Večplastni odbitki za ženske nad 50 let so kratki kosi, ki jih je enostavno nositi in upravljati. Oblika, ki jo ustvarijo, daje lasem teksturo, volumen in gibanje, ki jih potrebuje. Čeprav deluje na kateri koli vrsti las in teksturi, je ta bob kot nalašč za tanke pramene, ki jim dajejo polnost.

Lastnik salona in stilist iz Kanade, Tammie Axworthy, z veseljem deli nekaj znanja o tem rezu. Po mnenju Axworthyja morate nekaj stilov vprašati pri svojem stilistu:

(1) Kakšna je najboljša dolžina za obliko mojega obraza?

(2) Kaj moram danes vzeti domov, da ohranim ta slog?

(3) Kako bodo plasti vplivale na mojo dnevno rutino?

Ne glede na to, ali jih želite nositi ravne ali valovite, boste za oblikovanje las še vedno potrebovali vroče orodje. Torej, Axworthy priporoča toplotno zaščito.

Dodaja, da bo »končanje procesa sušenja z veliko okroglo krtačo naredilo konce gladke. To bo tudi ohranilo slog veliko dlje. “

Axworthy ima dodaten namig za dame s krajšimi lasmi, ki želijo doseči večplastni bob. “Nadaljujte z rezanjem hrbtne strani in odstranjevanjem teže, medtem ko stranice rastejo navzdol.” Axworthy ženskam, ki radi nosijo hlače, priporoča striženje.

Tako kot Taraji P. Henson, Regina Hall in Regina King-lahko ste tudi A-lister, ki pretresa tako osupljiv trend las.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije večplastnih odbitkov za ženske nad 50 let!

Večplastni lob za sol in poper lase

Večplastni dolgi bob kroj za ženske s soljo in popromInstagram @kelly.o.doherty

Če imate večplastni las za sol in poper, lahko resnično pokažete osupljive elemente vaših večtonskih las. Lasje s soljo in poprom so lahko presenetljivi, če so prikazani s plastjo, ki s svojim oblikovanim gibanjem nasprotuje različnim globinam teme in lahkotnosti v laseh.

Večplastni dolgi bob za ženske, starejše od 50 let

Večplastni dolgi bob za ženske, starejše od 50 letInstagram @ka_espacobeleza

Večplastni dolgi bob za ženske, starejše od 50 let, je idealne dolžine za povečanje polnosti in dodajanje odbojnosti vašim lasem. Bob do ramen v trenutku dvigne lase in da konzervativnejši mladosten videz, medtem ko plasti dodajo lažji občutek lasem za nekaj potrebne dimenzije.

Večplastni Bob z šiškami za okrogle obraze

Večplastni bob s šiškami za okrogle obrazeInstagram @courtneytreyvaud_hairartist

Večplastni bob s šiškami za okrogle obraze je odličen s plastmi in tankimi konci na dnu. Lažji kosičasti konci mehčajo obraz, plasti pa dvignejo, da podaljšajo obraz. Odlična možnost za finejše teksture las. Nosite naravnost s kremo za teksturo na koncih ali jo upognite, da dodate nekaj elegantnega sasa.

Večplastni Bob za starejše ženske s kodrastimi lasmi

Večplastni bob za starejše ženske s kodrastimi lasmiInstagram @rosiecurl

Večplastni bob za starejše ženske s kodrastimi lasmi je lepa možnost, ki vam daje vse telo in manj napora. Slog, ki je lahko enostaven za pranje ali preprosto razpršen na majhnem ognju, da se ohladi. Večplastni kodrasti bobi so odlični za ovalne, srčaste in diamantne oblike obraza.

Shaggy Layered Bob za ženske nad 50 let

Košasti večplastni bob za ženske nad 50 letInstagram @jackmartincolorist

Preizkusite kosmat večplastni bob za ženske, starejše od 50 let, da v svoje lase privabite pometanje. Rožnato večplastna oblika omogoča, da se lasje premikajo s tokom, ter vrača obliko in slog nazaj do širine ličnic in lasem daje bolj mladosten občutek. Sušenje z veliko okroglo krtačo bo vašim plastem dalo največji dvig.

Slojevit, kratek Bob za 50-letne ženske

Večplastni kratki bob za 50-letne ženskeInstagram @rusticbalayage

Odločitev za večplastni, kratki bob za 50-letne ženske je odličen način za zgostitev las, ki se bodo morda počutile bolj fine. Krajši bobi omogočajo, da so vaši fini lasje videti bolj polni, še posebej z dodajanjem nekaj graduiranih plasti, ki ustvarjajo iluzijo debelejše osnovne črte. Zgornjemu sloju z 1 -palčnim curlingom dodajte nekaj ohlapnih valov za hitro oblikovanje.

Večplastni Bob za ženske 50 Plus

Večplastna frizura bob za ženske 50 plusInstagram @tgcutzup

Večplastni bob za ženske 50 plus doda gibanje in moč dviganja vaših las. Dodatno pometanje, ki ga sloji dajo lasem, zmehča celoten videz boba in vbrizga volumen. Poskusite dodati nekaj plasti, ki tečejo na sprednjo stran obraza, da dobite višino.

Srednje dolg bob s plastmi za ženske z očali

Srednje dolg bob s plastmi za starejše ženske z očaliInstagram @from_my_porch_swing

Poskusite srednje dolg bob s plastmi za ženske z očali, da dobite pometanje. Srednjeplastna dolžina las doda zamah, ki sedi tik pod rameni, kar lase odrine od okvirjev in poudari vaš slog.

Večplastni Pixie Bob za ženske v petdesetih letih

Večplastni pixie bob za pričeske žensk pri petdesetih letihInstagram @silvananeveshair

Odločite se za večplastni pixie bob za petdesetletnice, ki imajo zaobljeno obliko obraza. Mešanica boba in piksija omogoča, da dolžina ostane okoli obraza, vendar daje vso glasnost in pometanje.

Pernat kosmat Bob za starejše ženske

Pernat kosmat bob za starejše ženske z večplastnimi lasmiInstagram @cabelosfhabioribeiro

Pernat kosmat bob za starejše ženske vam lepo dvigne obraz. Krajše plasti spodaj zadaj pripomorejo k dvigovanju las in po celotni plasti, da dajo telo in teksturo. Uporabite okroglo krtačo ali kodralnik, da potegnete navzgor in končate s srednjim do močnim lakom za lase, ki zadrži slog.

Bob Cut s plastmi za starejše ženske z debelimi lasmi

Bob odrezan s plastmi za starejše ženske z debelimi lasmiInstagram @ronnaleeann

Bob, izrezan s plastmi za petdesetletne ženske z debelimi lasmi, najbolje izgleda v kombinaciji z nekaj valovi s palico na kroni glave. Prosite svojega stilistka, naj odstrani težo s škarjami za redčenje ali ravno britvico, da odstrani večino las iz las. To bo pomagalo ustvariti mehkejši pogled na krajšo dolžino in potegniti konce navzgor za teksturo kosa.

Bob s plastmi za ženske nad petdeset

Bob s plastmi za ženske nad petdesetInstagram @jikaiahstylist

Bob s plastmi za ženske, starejše od petdeset let, je lahko mladosten in še vedno eleganten. Vprašajte svojega stilista za francoskega Boba, ki zadene tik pod ličnice in kronske plasti, da vam dvigne telo. Dodajte nekaj kratkih kosov obrezanih šišk, da odprete obraz, in bonus funkcijo, da skrijete vse črte čela.

Kosmat slojevit bob z zavesami

Košasti večplastni bob z zavesami za ženske nad petdeset letInstagram @eleanorigby_tm

Rahlo plast boba z zavesami je prava izbira za vse teksture in debelino las. Odvisno od vaše oblike obraza in značilnosti, ki jih želite predstaviti, prosite svojega stilistka, da se obnese okoli teh lastnosti, da bi jih naredile bolj izrazite. Nekaj ​​značilnosti, ki jih lahko poudarite, so lahko oči z zavesami nad ali pod očmi ali pa nekoliko skrajšate dolžino, da odstranite te ličnice. Kvadratne in okrogle oblike lahko gredo pod lica ali pod brado, da zmehčajo obraz.

Večplastni zloženi Bob za ženske 50+

Večplastni zloženi bob za ženske 50+Instagram @dreamhairstudio103

Večplastni zloženi bob za ženske 50+ vam lahko podari daljšo kratko pričesko, ki vabi telo in obliko las. Preveč usmerjene plasti na hrbtni strani ustvarijo kup, kratke plastne stranice pa ga res združijo. Vsakih 4-6 tednov iščete vzdrževanje, da ohranite to obliko. Naravno pranje in obrabo ali sušenje s sušilcem za lase z dnevno okroglo krtačo za enostavno dnevno oblikovanje.

Pixie Bob s plastmi za sivolaske

Pixie bob s sloji za sivolaskeInstagram @hairby.sara.k

Pixie bob s plastmi za sivolaske je preprost način, da ostanete elegantni in drzni. Nasekan teksturiran pridelek je odličen za vse teksture, če pa je res debel, prosite za podrezovanje, ki bo odstranilo večino od spodaj. Kratke plasti na vrhu pomagajo dodati teksturo in telo, ohranjanje dolžine okoli okcipitalne kosti pa pomaga zaokrožiti obliko hrbta in ji dati ženstven videz.

Kratek asimetrični Bob za starejše ženske s tankimi lasmi

Kratek asimetrični bob za starejše ženske z lepimi lasmiInstagram @hairbyolivia_adamson

Kratek asimetrični bob je zelo oster videz za dame s finimi lasmi. Asimetrični bob je neenakomeren z eno stranjo daljšo od druge, ustreza vsem tipom las skupaj z oblikami obraza.

Bob za ženske nad 50 let z večplastnimi, tankimi lasmi

Bob pričeska za ženske nad 50 let z večplastnimi, tankimi lasmiInstagram @hairxaya

Zaljubite bob za ženske nad 50 let z večplastnimi, tankimi lasmi za enostaven način doseganja največje glasnosti. Aya Allathqani iz Teksasa je frizerka, ki stoji za tem navdihom za lase.

»Za rahlo nagnjen videz smo uporabili diplomsko tehniko. Prav tako ima zelo rahlo nelojalno obrezovanje za ostri slog pri nošenju, «pravi Allathqani.

Pri oblikovanju vas Allathqani spodbuja, da ga zmešate z nekaj pene ali zgladite s kremo za pihanje.

Obrnjeni bob dolžine do brade s plastmi

Obrnjen bob dolžine do brade s plastmi za petdesetletne ženskeInstagram @krystalrosehair

Obrnjen bob s plastmi do brade deluje za dame s finimi do srednje debelimi lasmi. Ustvaril ga je Krystal Ergang iz Kanade – njegova dolžina je kot nalašč za kvadratni obraz, ki zmehča njegovo obliko.

Strokovnjak za fine lase Ergang deli nekaj nasvetov, kako ustvariti tako teksturiran bob. Pravi: »Obod postavite z rahlim kotom spredaj. Dodajte nekaj okroglih plasti. Nato teksturirajte plasti, da jih zmehčate in ustvarite mešan videz z veliko gibanja. “

Njen najboljši namig? Med rezanjem zadnjice bodite vedno prepričani, da je brada spuščena.

Kratki kotni Bob s pričesko Layers

Kratki kotni bob s slojno pričeskoInstagram @in_the_kut16

Kratki kotni bob s slojno pričesko je enostaven za jazz in je idealen za vsako obliko obraza. Stilistka iz Kalifornije Jaclynn Evaro jo je ustvarila za ženske vseh starosti, predvsem pa za ženske, starejše od 50 let.

Evaro razlaga, kako lahko takšen bob ustreza vsem oblikam obraza, tako da mu prilagodi kot. “Na primer, če menite, da je vaš obraz preveč okrogel in niste pripravljeni na skrajšanje, pustite nekaj dolžine spredaj.”

Valoviti večplastni Bob za zrele ženske

Valovit bob za zrele ženskeInstagram @curlfactor

Popoln valovit večplastni bob za zrele ženske je razrezan v zabaven slog brez napora. Tukaj je primer, ki ga je ustvarila Christin Brown, specialistka za kodre iz Kalifornije.

Brown deli, kako reže valovito: »Pred pranjem sem ga posušila, da vidim, kakšen bo moj rezultat. Po striženju, pranju, kondicioniranju in oblikovanju las razpršim lase, da vidim njihovo pravo obliko. “

Natrgan in večplastni Bob za starejše dame

Natrgan in večplastni bob za starejše dameInstagram @chrismaddox_hair

Za starejše dame, starejše od 50 let, ustvarite razburljiv in večplastni bob, ki bo navdušil zabaven in funky slog. Stilist Chris Maddox iz Greenvillea, SC pravi, da ta izrez prinaša naravno valovno ali kodrasto teksturo.

Maddox je z britvico ustvaril splošno neurejeno vibracijo. Pojasnjuje: “Britvica v vsakem odseku reže veliko variacij, kar posledično daje bolj zračen in razbarvan zaključek.”

Ta frizura je odlična za sušenje na zraku ali razpršitev pri oblikovanju.

About the author

Adblock
detector