44 Odbitki in pričeske za moške z debelimi lasmi

Oglejte si te najboljše odbitke za moške z debelimi lasmi.

Vsi si želijo gostejše lase, toda ko jih imaš, moraš vedeti, kaj z njimi narediti.

Debeli lasje so lahko grobi ali valoviti, kar otežuje nadzor. Pravilen kroj in slog odpravita te težave, hkrati pa kar najbolje izkoristite goste lase.

Ena od prednosti gostih las je veliko las za delo. To pomeni veliko volumna in las, ki jih lahko oblikujete na kakršen koli način.

Vsaka moška pričeska se lahko obnese za debele lase od klasičnih stranskih delov do trendovskih teksturiranih pridelkov. Za ta tip las so enostavni tudi špičasti slogi in lasje ne puščajo pred očmi.

Moški odbitki za debele lase za kratke, srednje in dolge lase

V redu, poglejmo teh 20 super kul moških odbitkov in pričesk za debele lase.

1. Kotna resica + Drop Fade

odbitki za moške z debelimi lasmi

Conor Taaffe

Ta kul slog vključuje priljubljen teksturiran pridelek z nagnjenimi šiškami in zbledelostjo, ki se spusti navzdol. Rezultat je brezšivni lok las, če ga gledamo s profila, in svež slog povsod.

2. Textured Crop + Bald Fade

Melissa Toft Hair

Še en način nošenja pridelka – ta različica ima tupo obrobje, ki se nosi naravnost čez čelo.

3. Glavnik čez zbledi

Alessio Bolognesi

Frizura z bledečo pričesko je eden tistih elegantnih videzov, ki pa jih je enostavno nositi. Strani in hrbet so razrezani v visoko zbledelo, tako da ostane le še srednje dolga dlaka na vrhu. Nekaj ​​izdelka prebodite skozi lase in ga s prsti povlecite na eno stran za ta teksturiran slog ali glavnik za bolj poliran zaključek.

4. Faux Hawk Fade

Francis Herrera

Druga prednost debelih las je, da jih je mogoče oblikovati z veliko višine. Ta širok umetni jastreb z visoko bleščanjem dramatično nasprotuje polnim lasem na vrhu in kratkih straneh.

5. Neredna tekstura

Alvaro Vargas Roso

Neredni slogi so spet v trendu s teksturo. Rezanje in oblikovanje se dobro obnese pri debelih laseh, zlasti z naravnim valom.

6. Teksturiran Quiff

Brian Muñoz Antía

Glasnost quiffa je tako laskava in ob obrabi neurejena, tako enostavna za oblikovanje.

7. Spikes + Mid Fade

Ta srednja frizura dvigne naravno linijo las in pusti veliko teže na vrhu.

8. Heavy Crop

Hayden Cassidy lasje

Težki pridelek je mogoče stilizirati navzdol v robove spredaj ali navzgor v ta špičasti quiff.

9. Stranski del Pomp + Fade

Antonio Mateo

Ta kul videz združuje višino pompadourja s stranskim delom in zbledi.

10. Kratka frizura za valovite lase

Whitney VerMeer

Ta kul kratka frizura za valovite lase zahteva nizko vzdrževanje, hkrati pa pušča veliko teksture. Lahko je oblikovan v tem slogu ali bolj poliran, kot je Justin Timberlake.

11. Teksturiran pridelek

MENSPIRE Moška podoba & Nega

Kratek pridelek je odlična izbira za debele lase, ki pušča veliko teže na vrhu v slojih, ki jih je enostavno oblikovati.

12. Konusna frizura

Fraser Milligan

Trend zoženja vrača klasične moške pričeske, kot je ta kratka, z valovito teksturo na vrhu in kančkom stranskega dela.

13. Pometite nazaj

Andrew Hair Hair

Druga retro moška pričeska, ki se je močno vrnila, je pometanje nazaj. To je daljši, bolj ohlapen bratranec gladkega hrbta, ki lase potegne nazaj z volumnom, teksturo in mat površino.

14. Dolge vrhunske pričeske

lou_barber_123

Če imate odrasle lase do srednje dolge ali daljše, ta dolga pričeska ohrani večino te rasti z elegantnim in čistim rezom.

15. Spiky Cut za grobe lase

Andrew Hair Hair

Nekateri lasje se želijo le držati naravnost navzgor. Ta šiljasta frizura deluje s to težnjo in združuje lase, ki štrlijo zadaj, s špičastim oblikovanjem spredaj.

16. High Fade Haircut

MENSPIRE Moška podoba & Nega

Ta visoka zbledelost skrajša stranice in hrbet, na vrhu pa pusti večplastno dolžino. Lasje so najdaljši vzdolž čela in jih je mogoče oblikovati v ta teksturiran quiff ali v pravi pomp.

17. Odpadna frizura

Lou škarje

Kotna kapljica zbledi ustvarja izrez v obliki črke V, ki dobro deluje z gosto in grdo teksturo na vrhu.

18. Kratka valovita frizura + zbledi

Alan Beak

To strokovno bledenje pušča dovolj oddaljenosti okoli krošnje, da lasje ne štrlijo.

19. Pričeska s stranskim delom

Robin Hart

Ta kul slog stranskih delov je klasičen gladek hrbet z veliko teksture.

20. Kratki lasje + tempelj zbledijo

Dan Perri

Buzz frizura ni edina rešitev za goste lase. Ta kul rez je obrit, a lasje na vrhu ostanejo daljši, s temno temno bledo in kratkimi lasmi ob straneh.

21. Kul srednja pričeska za debele lase

Debeli srednje do dolgi lasje na vrhu

Postrižen Morris Motley

To je zelo kul pričeska, ki jo lahko dobite, če imate srednje dolge debele lase. Če so vaši lasje kratki, jih razrastite na vrhu in spredaj obrobite (šiška).

Da bi dobili ta videz, posušite lase, dokler niso rahlo vlažni. Majhno količino močnejše pomade enakomerno vnesite v lase in uporabite glavnik s širokimi zobmi.

22. Srednja moška frizura za debele lase

Najboljše pričeske za moške z debelimi lasmi

Postrižen Anthony Giannotti

To je trenutno zelo priljubljena moška frizura. Srednje bledenje s srednje dolgimi lasmi na vrhu. Za oblikovanje uporabite sušilec za lase. To vam bo dalo dodaten volumen in telo. Počistite lase nazaj in tudi na obe strani. Ponovi. Med uporabo sušilnika za lase še naprej ščetkajte. Ko se posuši, uporabite srednje obstojno pomado z mat površino, da bodo lasje na mestu in oblikovane spredaj nazaj.

23. Kul frizura za debele valovite lase

Debela valovita pričeska za moške

Postrižen Uradni brivski klub

To je kul videz srednje dolge quiff pričeske s super čisto kožo, ki zbledi. Uporabite sušilec za lase, da valovitim lasem dodate nekaj volumna, in uporabite majhno količino pomade za srednje držanje, da valovi ostanejo na mestu.

24. Kul dolga pričeska za fante z debelimi lasmi

Dolgi debeli lasje na vrhu in visoko zbledijo

Frizura Agusa Barberja

Če želite, da vam lasje zrastejo in se odločite za dolgo pričesko, je to kul možnost. Odlikuje ga visoko bledenje kože, čista oblika okoli linije las in dobra dolžina las na vrhu. To je precej podrezano, saj so lasje na straneh skoraj enake dolžine in zbledijo zelo zelo kratko. S čopičem lase sušite na stran. Ko se posuši, lahko uporabite dotik srednje zadrževalne pomade, da ostane na mestu.

25. Moška pričeska za debele lase z zarezanimi hrbti

Moška frizura z dolgimi valovitimi debelimi lasmi

Postrižen Wormatron

To je odlična frizura in pričeska za fante z debelimi valovitimi lasmi. Podobno kot pri zadnji frizuri gre za visoko bledenje kože skoraj enake dolžine od ušes do višje ob straneh, vendar ta rez na splošno ne kaže toliko kože. Za stilsko sušenje, da dobite to noro grdo volumen in videz. Lase na strani ločite, da ustvarite ta del. Uporabite izdelek, da ostane na mestu.

26. Pompadour pričeska za debele lase + izpadanje las

Pompadour pričeska za debele lase za moške

Postrižen Zainal

Zelo čista pompadour pričeska za moške. Brivec se je osredotočil na vse te debele lase na vrhu s plešavostjo. Za oblikovanje uporabite sušilec za lase in si lase umijte navzgor in nazaj ter ob straneh. Uporabite srednje do močnejšo pomado, da ta pompadour ostane na mestu. Odličen super gladek videz.

27. Kratka teksturirana debela pričeska + nizko plešavost

Teksturirana frizura za debele lase in nizko plešavost

Postrižen Javi frizer

Spet ustvarja nekaj kul videti mojstrovin. Ta videz odlikuje nizka plešavost, nepovezana brada in napredna teksturirana melodija. Odlična možnost za fante, ki imajo radi kratke lase. Posušite in nato enakomerno vtrite nekaj pomade v lase od zadaj naprej, da odkrijete gibanje teksturiranih las.

28. Klasična kratka frizura za moške z debelimi valovitimi lasmi

Klasična kratka moška frizura za goste lase

Postrižen Andy pristno

Andy Authentic je eden resničnih mojstrov pri ustvarjanju neverjetnih sodobnih klasičnih moških odbitkov. Če želite ohraniti kratke lase, se odločite za tako brezčasno frizuro. Idealno za fante z debelimi valovitimi lasmi. Nikoli ne bo šlo iz mode in bo vedno videti dobro. Ta frizura ima visoko bledenje kože in se odlično zlije s kratkimi lasmi na vrhu. Osušite ali posušite z brisačo in uporabite majhno količino pomade, da razkrijete naravne valove in tok. Super delo Andy!

29. Dolgi debeli lasje na vrhu + kratke strani

Dolgi debeli lasje na vrhu in kratke stranice

Postrižen Dean Marshall Braid

Zelo divji daljši lasje (na vrhu) iščejo goste lase. Strani so skrajšane, vendar ne do kože. Če želite, da ti lasje stojijo na vrhu, jih posušite s čopičem v vseh smereh. Uporabite pomado s srednjim zadrževanjem, da ostane na svojem mestu.

30. Srednje do dolge pričeske za moške z debelimi lasmi

Moška srednja dolga koničasta pričeska za goste lase

Vir Sam Wines

Če iščete klasičen videz in se vsem podjetjem izogibajte strižnikov in pojdite na klasičen rez škarje. Srednje dolgi lasje ob straneh so lepo vmešani v daljše lase na vrhu, ki so zalizani nazaj.

31. Kratka frizura za moške z debelimi lasmi

Kratka frizura za debele lase in srednje bledenje

Postrižen Javi frizer

Želite, da bodo vaši lasje zelo kratki? To je neverjetno kratka moška frizura za debele lase. Ima čisto obliko, nepovezano brado in visoko bledenje kože. Lasje na vrhu so lepi in kratki ter teksturirani za moderno striženje. Zelo kul. Za oblikovanje posušite z brisačo, nato pa preprosto delajte v lahki do srednje trdni pomadi, da oživite teksture.

32. Pričeska za moške z debelimi lasmi + srednjim bledenjem + stranskim delom

Visoko bledenje in debeli lasje na vrhu

Postrižen Frizerji iz pletenic

Če želite, da so vaši lasje srednje dolgi in dolgi, je to odličen videz. Ima srednje bledenje, dolgo obrobje (šiška), zelo fin trdi del, lasje na vrhu pa so počesani na stran. Zelo kul.

33. Kratka moška frizura za debele kodraste lase

Moška pričeska za debele kodraste lase

Postrižen Melissa Toft

Ukrotite svoje debele kodraste lase s kratko moško frizuro. Ta videz odlikuje plešavost in kratke teksture na vrhu. Za ohranjanje las na mestu uporabite srednjo do močno držite pomado.

34. Klasična moška frizura za debele lase

Klasična moška frizura za goste lase

Postrižen Pat Regan

Pat Regan je še en mojster pri izdelavi super elegantnih sodobnih klasičnih moških odbitkov. Če imate goste valovite lase, je to preprosta, a zelo dobra možnost, ki bo vedno videti odlično. Na straneh prikazuje lepo čisto nizko do srednje bledenje, nepovezano brado in kratke lase na vrhu. Lepota te kratke frizure je v tem, da jo je enostavno oblikovati. Preprosto posušite z brisačo ali posušite s sušilcem za lase in nanesite majhno količino srednje zadržane pomade enakomerno v lase od spredaj nazaj.

35. Visoko zbledelo + debeli teksturirani lasje

officialbarberclub_and visoko zbledeli debeli teksturirani lasje

Postrižen Velentinhorta

Za fante z valovitimi ali kodrastimi debelimi lasmi je visoko bledenje eno najboljših odbitkov. S kratkimi stranmi, medtem ko zgornji del ostane dolg, je lase enostavno upravljati in oblikovati.

Ta preprost rez najbolje izkorišča naravno teksturo las z dodajanjem zadrževanja in volumna z mat izdelkom. Preizkusite izdelek z besednim vlaknom, da dobite kombinacijo definicije kodra in zadržite za te mejne neurejene sloge in gladek videz.

36. Velika frizura Pompadour za debele lase

Moška frizura na dolgih kratkih straneh

Postrižen Lasje Josh Lamonaca

Edini način za izboljšanje vintage pompadourja je povečanje. Večji, tem bolje.

Pogled, ki ga lahko dosežejo le fantje z debelimi lasmi, ta prevelika pompa dobi višino in obstoj zaradi sušenja s fenom in izdelka. Nežen stranski del dodaja kontrastno linijo slogu, ki je povezan z oblinami.

37. Bledenje srednje kože + debeli lasje srednje teksture

ryancullenhair_and skin fade frizura teksturirani lasje na vrhu

Postrižen Ryan Cullen

Za fante z valovitimi ali kodrastimi lasmi je trend teksture namenjen vam. Vse potrebe po laseh so dobro odrezane in dodana definicija vrhunske pomade za lase. Seveda morajo biti stranice zbledele. 

38. Debeli valoviti lasje Undercut + dolge resice

barberstacie_and bledi koža in kodri moška frizura z dolgim ​​obrobjem

Postrižen Frizerka Stacey Notley

Ta izvirna moška pričeska združuje več prejšnjih slik za teksturiranega kodrastega umetnega jastreba s sredino plešavosti. Lahko bi bila najnovejša različica želejevega zvitka, ki prav tako doseže vrhunec v kodrih, ki se nosijo na čelu. Morda ni vsakdanji videz, vendar je vseeno odlično poskusiti.

39. Clean Fade +Textured Colored Lasje

bolinbarber_ in čisti zbledeli in teksturirani barvani lasje

Postrižen Ivan Rodriguez Hernandez

Celoten videz, ki združuje platino in črno, dolge in kratke, zamegljenost in črte, je vaja v kontrastih. Na vrhu so lasje oblečeni v špičastega jastreba s črto na čelu. Zabrisano sredinsko bledenje do kože dvigne izrez za hrustljavo konico.

40. Moška pričeska za debele lase

barber_djirlauw-spiky-moška-frizura-2017

Postrižen Ruben Djirlauw

Ta kratka frizura za fante z debelimi lasmi je popolna, če želite nekaj, kar je enostavno oblikovati in upravljati vsak dan. Teksturirane lase je enostavno oblikovati s pomado s srednjim zadrževanjem. Majhno količino nanesite na lase. Poskrbite, da je izdelek za lase enakomerno razporejen. Naj teksture naredijo svoje. S prsti lase premaknite v želeno smer.

41. Srednje dolga pričeska s suhim rezanjem na hrbtu + visoko bledenje

moška pričeska z debelimi lasmi drewdabarber

Postrižen Drew Da Barber

Klasična moška frizura s sodobnim zaključkom. Odlikuje ga nizka plešavost, lepa in čista oblika (striženje las) in srednje dolgi lasje, oblikovani nazaj v naravnem videzu, ki je videti speljan. Če želite dobiti videz, uporabite sušilec za lase, da pridobite nekaj volumna. Preprosto posušite in posušite lase nazaj. Pred ali po njem lahko uporabite pomado z mat zaključkom.

42. Kratka moška frizura za debele lase + visoko bledenje kože

juliuscaesar-natural-combover-quiff-moška-pričeska

Postrižen Julius Cvesar

Debeli lasje so popolnoma ukročeni z lepo čisto kratko frizuro. Debeli lasje na vrhu so oblikovani v kombinirano mini pompadour pričesko.

43. Crew Cut + High Fade

kieronthebarber-buzzcut

Postrižen Cena za brivca Kierona

Najlažji način za obvladovanje gostih las. Posadka je odrezala. Vse kar morate storiti je, da se zbudite in greste.

44. Moška frizura s kratkimi teksturami za debele lase

shanecronin-textured-crop-frizura-za moške

Postrižen Shane Cronin

Ultra kratka frizura z lepimi teksturami in pol trdim delom za nekaj bleščanja.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author