Ideje za dolge lase za moške

Današnje pričeske za moške z dolgimi lasmi so se pojavile že od smešnega škrtavega čopka. Vsi ti kul videzi predstavljajo najnovejše trende las, samo z daljšimi lasmi.

Od pramenov do brade, pometanih nazaj do res dolgih las s podrezano, so ti sveži slogi hladni in čisti.

Oglejte si te slike za ideje za dolge lase za moške, ki presegajo moško punčo, čeprav jih imamo tudi mi.

1. Dolgo pometanje nazaj

moški z dolgimi lasmi so se pometali nazaj

Voodoo Hair Lounge

Prirezane pričeske so še vedno odličen slog. Pometanje nazaj naredi točno to, kar pravi, in lase pometa z nekaj volumna in teksture. Oblikujte ga tako, da skozi izdelek vtrite mat izdelek in lase s prsti potisnete nazaj s krone.

2. Cool Long Surfer Hair

dolgi deskarski lasje

Amy Huson

Messier teksturiranih stilov je letos ogromno in to velja tudi za daljše lase. Ta deskar je mogoče oblikovati, ne da bi prišel na plažo. Skrivnost je solni razpršilec, da s črpalko steklenice dobite to definicijo in volumen.

3. Curly High Top Fade

moški z dolgimi kodrastimi lasmi

Raven

Hi-top fade je ena izmed najbolj priljubljenih dolgih pričesk za črne moške. Poleg klasičnih stilov z ravnim vrhom je curlier videti super, še posebej s srednjim plešavostjo.

4. Razkuhani dolgi lasje + konus

ideje za dolge lase za moške

Andrew Hair Hair

S kančkom vpliva iz 90. let je ta kroj in slog najnovejši videz. Lasje so dolgi s konusom ob straneh. Slog je dovolj neurejen, večinoma zapuščen, a na eni strani je obrobje. Pridobite videz s sušenjem las in zaključkom z ADH suho za teksturo in držite.

5. Bob Hair pričeska po dolžini brade

daljše pričeske za moške

Lasje Tom Baxter

Medtem ko je stranski del kul frizura za moške, so ti daljši videzi bolj elegantni brez prekinitve dela. Namesto tega se lasje obračajo nazaj, kjer bi bil del.

6. Afro pričeske

Nomadski brivec LDN

Drugi način nošenja moških dolgih črnih las je afro. Ta sodobna različica ima bolj gobasto obliko kot klasični zaobljeni profil.

7. Undercut + Samurai Bun + Drop Fade

kul moški z dolgimi lasmi

Romov brivec

Trend moških žemljic je še vedno močan, saj je to enostaven in privlačen način nošenja dolgih moških las. Ta kul različica ima dolge lase na vrhu in kapljice na straneh. Majhna samurajska žemlja razkriva značilno obliko zbledelosti. S sprednje strani so lasje ohlapno potegnjeni nazaj za nekaj volumna.

8. Dolgi zarezani lasje

moška frizura z dolgim ​​zadnjico

Nomadski brivec LDN

Zarezan hrbet je eden najbolj kul in najbolj čistih načinov nošenja dolgih las za moške. Preprosto je tudi oblikovati, samo skozi lase razčistite izdelek, ki ustreza vašemu tipu las, in jih oblikujte s prsti.

9. Dolgi lasje + polna brada

dolgi lasje in brada

Mark Marrero

Če vam lahko zrastejo dolgi lasje in polna brada, pojdite. Hitro zbledelo pri bočnicah doda čisto rez.

10. Pričeska za moške z dolgimi valovitimi lasmi

Simon Harvey

Isti zarezani hrbet in razkuštrani slogi, ki delajo ravne lase po dolžini brade, so videti tudi z valovi. Lasje ne puščajte na obrazu in ne puščajte se pred valovitim volumnom.

11. Dolgi lasje + visoko bledenje

Anthony Giannotti

Nerezano ali visoko bledenje je odličen način, da lasje ostanejo dolgi, hkrati pa skrajšate čas sušenja in oblikovanja. Sproščeni slog pihanja nazaj dobro deluje s tem striženjem, lase pa lahko nosite tudi na eno stran.

12. Teksturirano + razkuhano

Alan Beak

Trend teksture deluje za vse dolžine las, od kratkih do dolgih. Dolgi lasje tega tipa z okraski segajo od nizkih do prefinjenih.

13. Kombinirane pričeske za dolge lase

Modutch

Kombinirano bledenje se iz konservativnega kalupa izloči, če je oblikovano z daljšimi lasmi. Gre za ustvarjanje vala na eno stran z veliko glasnosti.

14. Dolgi lasje + nizko bledenje

Nick Pelletti

Lepa stvar pri zbledelih odbitkih je, da jih lahko dodamo kateri koli moški pričeski. Ta svež slog združuje nizko bledenje z res dolgimi lasmi, oblečenimi na eno stran, da poudari obrito tempelj.

15. Low Fade + Man Bun

Shane Cronin

Tukaj je še en pogled na nizko bledenje, ki se nosi z dolgimi lasmi. Izgleda čisto ostriženo, ko so lasje obrabljeni ali ko se popolnoma razkrijejo v slogu moške punčke.

16. High Fade + Man Bun

moška punčka z dolgimi lasmi

Adam C..

Brian Redard  s to klasično kombinacijo visokega zbledenja in moške pundže preprečuje lase.

17. Zbledelost stranskih žil + konus vratu

Joe Cartmel

Koničast rob ustvarja elegantne in čiste rezane robove, ki so opazni, ko so dolgi lasje obrabljeni navzgor ali navzdol.

18. Kako oblikovati dolge lase za moške

meghdad.vip

Medtem ko mnogi fantje nosijo lase navzdol ali jih spustijo v moško punčo, obstaja veliko različnih načinov, kako moške dolge lase. Čop lahko nosite visoko, nizko navzdol ali na sredini. Moško punčko lahko oblikujete z vso ali samo s polovico. Ko se lasje obrabijo, jih je mogoče oblikovati nazaj ali jih nositi z določenim delom.

19. Punčka Low Man za dolge lase

Spizoiky

Na moški pecivu je veliko subtilnih različic. Ta neurejen videz, ki se nosi, potegne lase navzdol in nekaj pramenov razpusti okoli obraza. Moška punčka je grdo zvit las, nekje vmes med pull-through metodo in klasično zvito punčo.

20. Dolgi lasje z delom

REDEF

Očitno so dolgi lasje in deli skupaj s poletnimi šali. Osrednji del je bolj klasičnega ali retro videza, medtem ko je stranski del modernejši in laska za večino oblik obraza.

21. Dolgi lasje + podrezani

podrezani dolgi lasje

staygold31

Podrezane pričeske so še posebej dramatične, ko razkrijejo črnilo, čeprav imata ta drzen kroj in slog sama po sebi veliko drame.

22. Pomp Mohawk za dolge lase

Spizoiky

Ta ultra kul slog za dolge lase pretvori mohawk frizuro v pompozni slog.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author