12 najboljših dolgih pričesk za ovalne obraze leta 2021

Tukaj je nekaj lepih in dolgih pričesk za ovalne obraze. Vsi ti slogi zmanjšujejo ovalno obliko obraza, hkrati pa poudarjajo oči, lica in ustnice. Oglejte si našo zbirko krojev in stilov za ovalne oblike obraza.

Eleganten konjski rep za ovalne obraze

eleganten čop za ženske z ovalnim obrazomInstagram @imkaylaphillips

Najboljši eleganten čop za ovalne obraze je nizek. Ponuja privlačen slog, ki ustreza skoraj popolnim značilnostim ovalne oblike obraza. Če želite ponovno ustvariti ponija, je bolje, če so lasje ravne ali zglajene.

Beachy Waves za dolge lase in ovalni obraz

Beachy Waves za dolge lase in ovalni obrazInstagram @bel_pipsqueekinsaigon

Ti plažni valovi za dolge lase in ovalne obraze so božanski! Ta valovit kroj v kombinaciji z ovalno frizuro, ki ponuja sloje, olajša oblikovanje z teksturo in volumnom. Dodane šiške zmehčajo ovalno obliko obraza, zato se odločite, če imate enako lastnost. Tako blond kovrčaste in valovite lase je treba poskusiti!

Popolne zavese za ovalne oblike obraza

dolgi lasje z zavesami za ovalne oblike obrazaInstagram @hairbyhanvancity

Popolne šiške za zavese obstajajo, še posebej, če jih kombinirate z dolgim ​​slojem frizure. Kombinacija dolgih kotnih šišk in zelo dolgih las ohranja živahnost v sedemdesetih! Ta dolga pričeska s plastmi in šiškami zavese laska ovalno obliko obraza.

Dolg zgornji vozel s sredinskim delom za ovalni obraz

dolgi lasje z vrhomInstagram @sophiamiacova

Pokažite vsem, da ste oblikovalka trendov, tako da zibate te dolge, raztresene valove, potegnjene v grdo vrh z rahlim sredinskim delom. Dolgi odbitki za ovalne obraze, kot je ta, so super trendovski in elegantni!

Dolga dlaka s seksi stranskimi šiškami

dolgi lasje s stranskimi šiškiInstagram @melanie.s.stylist

Dolga dlaka s seksi stranskimi šiškami je optimalna za dame, ki si želijo spremembe! Kombinacija dolgih slojevitih svilnatih las in seksi stranskih robov ponuja bolj strukturiran zaključek. Dodajanje valov bo zagotovo izboljšalo tudi gibanje. Ta dolga frizura dopolnjuje ovalni obraz.

Šestdeseta sodobna šenga s šiškami za tanke lase

šestdeseta sodobna šenga s šiškami za tanke laseInstagram @mullettuude

To je šestdeseta moderna šiška s šiškami za tanke lase. To je idealen kroj za izvajanje gibanja in teksture lepih, elegantnih in ravnih las. Sloji za uokvirjanje frizure dodajo iluzijo dimenzije. Šiška tik pred obrvmi skrajša ovalno obliko obraza.

Dolgi lasje s stransko pometano šiško za ovalne obraze

dolga pričeska s stransko pometano šiškoInstagram @natalieannehair

Razgibajte te dolge lase s stransko poševnimi šiškami, če hrepenite po kroju, ki ponuja vsestranskost. Ta dolg večplastni rez ima dolgo obrobljeno obrobje, ki skrajša obliko ovalnega obraza. Plasti mehčajo obraz in poudarjajo področje brade. Slog dosežete s sušenjem sušilcev za lase z glavo navzdol. Sicer pa naravno deluje na gostih, valovitih laseh.

Laskajoča kodrasta frizura s srednjim delom

kodrasta frizura s srednjim delomInstagram @anniegoukcurlygirl

Dolga laskava kodrasta frizura s srednjim delom ponuja romantičen slog. Z mehkimi plastmi in kodri se zdijo fini lasje polni življenja. Če imate ovalno obliko obraza in želite, da dolga pričeska pokaže vašo naravno teksturo, se odločite za to.

Enostaven eleganten čevelj za podolgovate obraze

gladek rokav za podolgovate obrazeInstagram @ashleyklepitsch

Z enostavnim, elegantnim robom za podolgovate obraze! Dolgoplastna dlaka z dolgimi, seksi obrobljenimi robovi daje tresom gibanje in telo. Lepota, ki jo ponuja slog, izgleda naravno na tankih do debelih ravnih laseh. Odločite se za ta kroj, če imate laskavo ovalno obliko obraza.

Mehka romantična plast za dolgo obliko obraza

mehke plasti za ženske z dolgo obliko obrazaInstagram @glamourby_melissa

To je mehko romantično plastenje za rezanje dolge oblike obraza. Večplastna frizura in dolg valovit slog poudarjata ovalne poteze obraza. Zvijanje srednje dolžine in izpuščanje koncev je način, ki bo zagotovo ustvaril impozantno gibanje.

Trendovski čevelj za sirene za ženske z ovalnim obrazom

Trendovski čevelj za sirene za ženske z ovalnim obrazomInstagram @timduenashair

Ta trendovska morska deklica ima dolgo frizuro s teksturiranimi stranskimi šiškami. Odtrgan je, da dopolni ovalni obraz. Vsestranskost te blond grive je neverjetna. Valovito ali ravno – če ga poimenujete, boste dobili tisto, kar želite.

Simpatičen večplastni rez z kodri

dolg plastni rez z kodri za ovalno obliko obrazaInstagram @johncastano

To je srčkan večplastni kroj z kodri, ki ga bodo oboževale ženske z ovalnim obrazom! Naravni valovi in ​​kodri se lahko z večplastno frizuro zdijo osupljivi. Ima dolge stranske šiške, ki obrazu dajejo laskavi kot. Dame s kodranimi lasmi bi se morale odločiti za to idejo za svoj naslednji vsakdanji slog!

About the author