14 najlepših idej stranskih čopkov za leto 2021, ki jih morate videti!

Letos je povsod viden dolg stranski čop. Z vzletno -pristajalnih stez tedna mode v New Yorku, na porokah slavnih in da ne omenjam vseh hollywoodskih rdečih preprog in nagrad.

So čudovit način za bolj formalno nošenje las, ne da bi bili videti preveč napeti. So super seksi, ker imajo veliko možnosti gibanja in oblikovanja.

Zavit stranski konjski rep

Ideja za zavite stranske lase v čopInstagram @hbsrevolution

Naredite preprost stranski čop še nekaj posebnega z nekaj ohlapnimi valovi in ​​preprostim ovojem, da skrijete elastiko.

Nizozemski konjski rep iz pletenice

Stranski čop iz nizozemske pleteniceZasluge / Ashley Robertson

Dodatek nizozemske pletenice spremeni vsakdanji stranski poni v ženski slog, ki je vreden vašega naslednjega glam dogodka.

Modni poni spredaj

Kredit / Getty Images

S priklicem v preteklost in dodatkom sodobne teksture je super trendno, da svojega stranskega ponija dvignete navzgor za bolj eleganten, moden pogled naprej.

Uradni stranski konjski rep Ashley Tisdale

To je bolj konzervativen stranski čop, ki je mehak in seksi. To je popoln stranski poni za vsako priložnost.

Ashley Tisdale z dolgim ​​stranskim repom

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Lase boste nato želeli nastaviti z vročimi valji ali z likalnikom. To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in elegantnih valov v poniju.

Odrežite zgornji in sprednji del las, od zadnjega dela las s sponkami. Hrbtna stran, lak za lase in zravnajte stranice in zgornji del las po hrbtni strani za bolj mehek volumen.

Nežno povlecite vse lase nazaj in se odmaknite na stran v mehkega ponija. Nato lahko s pramenom las prekrijete vse vrste las, ki ste jih morda uporabili za zavarovanje las.

To lahko storite tako, da vzamete lase in jih ovijete okoli podnožja ponija, kot da bi bil trak, nato pa jih pritrdite z zatiči.

Končajte s klasičnim lakom za lase za super oprijem in nekaj posnetkov sijaja v spreju in pojdite.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijajni zaključni sprej, Spray de Mode ali klasični lak za lase

Najboljši lasje Vrsta:

Ta stranski poni izgleda in deluje najbolje z lepšimi lasmi. Pomaga, če so lasje nekoliko valoviti ali malo bolj na ravni strani.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las s sredstvi za oblikovanje podlage. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler vam ni všeč. To je kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. In potem lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Stranski konjski rep, navdihnjen z jasminom

Ta slog me spominja na Disneyjevo princeso, tako je mehak, a dramatičen in lep. Ta pometen pol poni, ki popolnoma pade čez ramo na eno stran.

Dolgi kodrasti lasje s stranskim repom

Kako oblikovati:

Če so lasje naravno kodrasti, po mokrih položite kremasto kremo po celotni dolžini in bodisi razpršite ali pustite, da se lasje posušijo na zraku, potem ko jih s prstom zvijete v obliko, v kateri bi želeli, da se posuši. Če so lasje ravni, vzemite ¾ -palčni kodralnik in zavihajte celotno glavo in ne počistite kodre.

Lase poškropite z lakom za lase in sijajem za zadrževanje in sijaj. Odločite se, na katero ramo jo boste nosili in jo potisnite na tisto stran. Lase zvijemo v mehki stranski čop. Nato zavarujte z zatiči, ki segajo od dna vaše linije las navzgor.

Ko jih začnete vstavljati, da pritrdijo lase, jih lahko potisnete na želeno stran. Vzemite zatiče in jih zaklenite tako, da jih naredite v obliki x, kjer se spodnja črta las premika navzgor do vrha čop.

Za varno držanje se prepričajte, da so zatiči prečkani. Končajte z lakom za lase za sijaj in držite.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s, Curl Crème, Styling Crème, Gloss Spray Shine in Spray de Mode lak za lase

Najboljša vrsta las:

Ta čudovit slog najbolje izgleda z debelimi naravno kodrastimi lasmi.

Nasvet: Vedno začnite z zračnim sušenjem ali razprševanjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler se vam ne zdi lepo. To ni natančna znanost, to je kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler vam ni všeč, kako izgledate. In potem lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Stranski čop Chignon

Zaokrožen, težek, geometrijski, tup šiška, ki dramatično uokvirja obraz.

Miley Cyrus z dolgimi lasmi in stranskim repomMiley Cyrus z dolgimi lasmi in stranskim repom

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Lase boste nato želeli nastaviti z vročimi valji ali z likalnikom.

To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in za podlago kodrov, ki jih boste morali narediti iz spodnjega ponija. Odrežite vrh in sprednji del las, tako da je ločeno od sprednjega dela las.

Hrbet, lak za lase in zgladite stranice in vrh las. Nežno povlecite vse lase nazaj in se odmaknite na stran. Zdaj pripnite v nizkega stranskega ponija. Vzemite en centimeter las in ga povlecite okoli kravate za lase, da skrijete kakršno koli lasnico ali zatiče.

Ponija nazaj počesate in vrh čopiča zgladite s čopičem in lakom za lase. Če so lasje preveč spolzki, lahko uporabite malo las v prahu. Nato vzemite polnega ponija, ki je bil česan, nežno zavijte in zavrtite v mehak velik šinjon (žemlja).

Za stabilnost ga pritrdite z zatiči na podnožje ponija in na glavo. Naj se nasloni na eno stran zatilja in pokuka od zadaj. Uporabite več bobby zatičev, vtaknite ohlapne konce in razpršite.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, krema za oblikovanje, pršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, puder za lase in klasični lak za lase ali Spray de Mode

Najboljša vrsta las:

To najbolje deluje z debelimi valovitimi dolgimi lasmi, ki niso grobe.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Če vaši lasje ne držijo kodra, uporabite vroče valje z losjonom za oblikovanje, nato pa jih počešite in spenite. Igrajte se z lasmi, dokler ne izgledajo in ležijo pravilno. Na roke razpršite lak za lase in odstranite vse odlete dlake. To ni natančna znanost, to je skoraj kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. In potem lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Eleganten in seksi stranski konjski rep

Čist, eleganten stranski čop profesionalnega videza.

Dolgi elegantni lasje s stranskimi valovi čop

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Odrežite močan udarec in ga s sušilcem za lase ali likalnikom poravnajte v smeri, ki jo želite položiti.

Lase boste nato želeli nastaviti z vročimi valji ali z likalnikom. To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in elegantnih valov v poniju. Odstranite zgornji in sprednji del las od zadnjega dela las.

Hrbet, lak za lase in zgladite stranice in vrh las. Nežno povlecite vse lase nazaj in se odmaknite na stran v mehkega ponija.

Nato povlecite zgornji del krone navzdol in ga zavrtite okrog in v stranskega ponija, pritrjenega z zatiči in klasičnim lakom za lase, ko se kodri spuščajo po obrazu s hrbta od glave. Tako lepo.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, Spray de Mode ali klasični lak za lase

Najboljša vrsta las:

To se najbolje obnese pri skoraj vseh vrstah las, najlažje pri debelih valovitih laseh.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler vam ni všeč, kako izgledajo. To ni natančna znanost, je skoraj kot ustvarjanje skulpture. Prilagodite, dokler se vam ne zdi lepo. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Stranski konjski rep morske deklice

Mehek seksi stranski čop z nastavljenimi valovi sirene in mehkim robom, ki uokvirja obraz.

Kerry Underwood z dolgim ​​stranskim repom

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Celotno glavo upognite z enim in pol palcem ali nastavite z vročimi valji. Popršite z lakom za lase, vendar ne lomite kodrov.

Povlecite vse lase naravnost nazaj in zvežite ponija tik na dnu mesta, kjer leži vaše uho. Je nekoliko višji od drugih nizkih ponijev.

Vzemite pramen las, da prekrijete kakršno koli kravato za lase in ga pritrdite z zatičem. Ročno zgladite in ločite kodre z uporabo laka za lase Spray de Mode in Gloss Spray Shine. Popršite vse po laku za lase in pojdite.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, pršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju in Spray de Mode ali klasični lak za lase

Najboljša vrsta las:

Ta stranski poni izgleda in deluje najbolje z lepšimi lasmi. Pomaga, če so lasje nekoliko valoviti, zato bodo dlje obdržali kodre.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler ne izgledajo in ležijo pravilno. To ni natančna znanost, to je skoraj kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. Ko končate, lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Imp Twist Side Ponytail

Mehki stranski poniji s povijanjem skozi krono, ki se povezuje v rep ponija. Pušča lep dizajn linij in popestri preprost stranski rep ponija. Lepo je in muhasto z majhno količino obrobe obraza.

Dolg in zvit stranski čopDolg in zvit stranski čop

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Lase nastavite z vročimi valji ali kodralnikom.

To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in elegantnih valov v poniju. Odrežite sam vrh in sprednji del las v vzorcu podkve in jih zavežite tako, da so ločeni od spodaj.

Backcomb, lak za lase in gladi stranice las. Vzemite konce las, ki ste jih počesali z vrha glave, in jih zavrtite ali spenite v pol centimetra. Nato ga dodajte v ponija, da ustvari geometrijsko obliko in črto na hrbtni strani glave.

Nežno povlecite vse lase nazaj in se odmaknite na stran v mehkega ponija. Nato lahko uporabite ljubko muhasto kravato za lase ali kos las, da prekrijete katero koli vrsto traku za lase, ki ste ga morda uporabili za zaščito las.

To lahko storite tako, da vzamete lase in jih ovijete okoli podlage ponija, kot da bi bil trak, ki prekrije vse vezi za lase in naredi slog bolj dokončan.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, Ali vse to ali Spray de Mode lak za lase

Najboljša vrsta las:

Ta stranski poni izgleda in deluje najbolje z lepšimi lasmi. Pomaga, če so lasje nekoliko valoviti ali malo bolj na ravni strani.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler vam ni všeč njihov videz, to ni natančna znanost. To je kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite, dokler se vam ne zdi lepo. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Art Deco stranski konjski rep

Zabavna geometrijska pričeska s stranskim vozlom.

Art deco stranski čop za dolge lase

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Odrežite vrh in sprednji del las od zadnjega dela las.

Del las na vaši kroni močno počistite, zgladite s čopičem in zavijte pod ter zabodite v »izboklino« in nato lak za lase. Zgladite robove na stran, tako da bodo ležali gladko.

Zdaj vzemite preostanek las in mehko zasukajte ali uporabite veliko pletenico na vsaki strani glave. Nato se povlecite nazaj in vsak del ob straneh pritrdite na zadnji del glave z zatiči ali kravato za lase.

Na tej točki se morate odločiti, na katero stran naj bo vaš čop. Nežno zasukajte ali spletite del las, ki ste ga pritrdili na zadnji strani in na sredini glave. Vse varno potegnite na stran in trdno pritrdite z lasnico.

Vzemite pramen las srednje širine in ga pokrijte tako, da ga ovijete in pripnete z zatičem. Ponija gladko očistite in preprosto povežite v vozel. Vstavite zatiče za lase, da jih močno pritrdite in lakirate.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble in Bumble’s Styling krema, losjon za oblikovanje, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v razpršilu in lak za lase Spray de Mode ali klasični lak za lase

Najboljša vrsta las:

Ta stranski poni najbolje deluje z zelo dolgimi ravnimi lasmi. Lasje morajo biti precej debeli ali pa boste za ustvarjanje volumna na vrhu morali uporabiti votek ali lasnico.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler ne izgledajo pravilno. To ni natančna znanost, to je skoraj kot ustvarjanje skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Greška boginja stranski umetni konjski rep

Dodajte edinstven zvitek tako, da lase najprej spletete, da dodate edinstven pridih, ki obstaja že stoletja.

Dolgi pleteni lasje s stranskim repom

Kako oblikovati:

Od sprednje črte las vzemite del dlake do enega in pol centimetra in francosko pletenico od ušesa do ušesa. Prepletite ga na stran, na katero želite, da pade vaš poni. Preostale lase položite v vroče valje ali pa jih postavite z velikim sodom za kodranje.

Lase povlecite za volumen na kroni in lase nežno krtačite in zgladite. Odstranite vse lase na stran tako, da jih med hojo zasukate in pripnete na glavo.

Začnite na vrhu mesta, kjer želite, da se poni začne, in se spustite navzdol. Bobby varno pripnite v umetnega ponija in pustite, da se kodri spustijo navzdol.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, lak za lase Spray de Mode ali klasični lak za lase.

Najboljša vrsta las:

Ta slog najbolje deluje z debelimi valovitimi lasmi, lahko pa ga naredite skoraj vsem, ki imajo dolge lase.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler ne izgledajo in ležijo pravilno. To ni natančna znanost, to je skoraj kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Stranski slap Poni Pony

Edinstveno uporabite svoje lase za podporo tega elegantnega dolgega stranskega čopka.

Stranski umetni čop za dolge lase

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Lase boste nato želeli nastaviti z vročimi valji ali z likalnikom. To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in elegantnih valov v poniju.

Odstranite zgornji del in hrbtni del za večjo glasnost. Lase nežno razčesajte po česanju po hrbtu in jih združite z ostalimi lasmi.

Lahko naredite veliko mehko francosko pletenico, ki se začne pri spodnji kroni in se premika proti eni strani zatilja ali vratu. Ali pa ga zvijte in pripnite na velike dele, ki gredo v isto smer. lase rahlo raztegnite na koncih, da ohranijo svojo dolžino in lak za lase.

Igrajte se z njim, dokler vam ni všeč in se vam zdi, da izgleda lepo.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling krema, losjon za oblikovanje, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, Spray de Mode ali klasični lak za lase.

Najboljša vrsta las:

Ta slog najbolje deluje na debelih, finih, dolgih in valovitih laseh.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Ko jo pripnete, se igrajte z lasmi, dokler ne izgledajo in ne ležijo pravilno. To ni natančna znanost, je kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler se vam ne zdi lep in vam je všeč, kako izgledate. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Pin Up Girl Side Pony

Umeten poni z mehkimi stranskimi poniji z zapetimi kodri.

Pin up stranski čop za dekle v dolgih laseh

Kako oblikovati:

Začnite s čistimi suhimi lasmi z osnovnim izdelkom, ki je že v laseh. Na primer losjon za oblikovanje ali razpršilo za zgoščevanje. Lase boste nato želeli nastaviti z vročimi valji ali z likalnikom. To je za ustvarjanje volumna na vrhu vaših las in elegantnih valov v poniju.

Odrežite si šiške in jih zvijte v zavoj ter jih pritrdite z zatičem in lakom za lase. Vzemite preostanek las, hrbet, lak za lase in zgladite stranice in vrh las. Nežno potegnite in zvijte vse lase nazaj v nizkega mehkega stranskega ponija.

To naredite tako, da lase zvijete od zgoraj navzdol in jih zataknete, ko jih zvijete naprej v umetnega ponija. Izpustite majhen odsek ali odseke, kjer koli želite dodati dodaten zavoj.

Vzemite odseke, ki ste jih izpustili, in jih povijte okoli prsta v zavoj, kot trak. Lak za kodre položite, kamor želite. Nato ga pripnite na glavo z zatiči ali lasnicami.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, Spray de Mode ali klasični lak za lase

Najboljša vrsta las:

Ta stranski poni izgleda in deluje odlično s finimi ali debelimi lasmi. Pomaga, če so lasje nekoliko valoviti.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler niso videti in vam je všeč njihov videz. To ni natančna znanost, to je skoraj kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler vam ni všeč, kako izgledate. In potem lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Francoski Twist Side konjski rep

Zelo podoben stranskemu poniju, ki ga navdihuje Jasmine, to je celoten stranski čop. Na hrbtu je zvit, podobno francoskemu, zato je usmerjen proti obrazu, da naredi čudovit okvir.

Francoski zvit dolg stranski čop

Kako oblikovati:

Zavijte celotno glavo z enim in pol palcem železa. Popršite z lakom za lase, vendar ne lomite kodrov. Vzemite zgornji del las in jih ločite. Nato ga počesajte nazaj za volumen in ščetkajte ter lase zgladite v mehak zvitek na zadnji strani krone in čep.

Preostanek las vzemite in vse povlecite na eno stran v velikih ločenih delih. Vsak del nežno zasukajte in ga pripnite na bok glave, tako da se kodri spustijo navzdol.

Ročno zgladite in ločite kodre z uporabo laka za lase Spray de Mode in Gloss Spray Shine. Popršite vse po laku za lase in pojdite.

Priporočeni izdelki za lase:

Bumble and Bumble’s Styling losjon, razpršilo za zgoščevanje, sijaj v sijaju, Spray de Mode ali klasični lak za lase.

Najboljša vrsta las:

Ta stranski poni dobro deluje na večini tipov las, vendar pomaga, če so lasje nekoliko bolj fini in imajo nekaj vala.

Nasvet: Lase vedno začnite s sušenjem las z osnovnimi izdelki. To je zato, da lase pripravite na oblikovanje ob posebnih priložnostih. Igrajte se z lasmi, dokler ne izgledajo lepo. To ni natančna znanost, to je kot ustvarjanje gibljive skulpture. Prilagodite ga, dokler vam ni všeč, kako izgledate. Nato ga lase močno razpršite, tako da ostane ves dan ali noč ob vsakem dogodku.

Long Side Ponytails izgledajo dobro na kateri koli obliki obraza. So čudovit način, da si lase pripnete, medtem ko še vedno uživate v dolžini las, za tisti ženstven, mehak in seksi videz.

Lahko jih nosite neformalno ali precej formalno, odvisno od izbranega sloga. Na stranskega ponija glejte kot na skulpturo, ki jo ustvarjate z lasmi. Odvisno od vašega razpoloženja ga lahko nosite s prefinjenostjo ali pridihom. Vsekakor si oglejte vse naše ideje za oblikovanje čop.

About the author