40 drobnih tetovaž, ki so to poletje takšne

40 drobnih tetovaž, ki so to poletje takšne | TattooBlend

Ljubke, elegantne in zabavne, drobne tetovaže vsekakor veljajo za črnilo prehoda. To pomeni, da če se odločite, da potrebujete enega od teh malih fantov na svojem telesu, to verjetno ne bo vaš zadnji. Ko je poletje tik za vogalom, ni boljšega časa kot zdaj, da začnete te sanje o črnilu spreminjati v resničnost. Po trendih na Instagramu bodo to poletje povsod drobne tetovaže. Zato se mi je zdelo primerno sestaviti osupljiv seznam drobnih trendov tetoviranja, ki jim boste sledili to poletje. Spodaj 40 drobnih tetovaž, kot nalašč za najbolj sončno letošnjo sezono.

Ta ogrlica.

od Tattoo a Piece

(Fotografija: Kos)

Obstaja veliko načinov oblikovanja ogrlic, vendar je ta primer zame vsekakor prvi. Kot da izhaja iz kože, ima ta zlata veriga modrikast poldragi kamen, ki ujame odseve okolice. Moj najljubši del pri sestavljanju seznamov tetovaž je odkrivanje novih in zanimivih oblikovalskih konceptov, kot je zgornji.

Kraljičina krona.

avtorja Doa

(Fotografija: Doa)

Vsaka kraljica potrebuje svojo krono. In če si lahko omislite hladnejšo tetovažo, kot je ta majhna krona, ki je vidno na hrbtu vratu, medtem ko je vaš želodec v pesku, ki dela na vaši porjavelosti, mi ga pošljite, ker ne bom verjel, dokler tega ne vidim. Tetovaže kralja in kraljice so bile in bodo vedno priljubljen koncept – zato ne skrbite, da bo ta seksi majhen dizajn izginil.

Ta majhen diamant.

avtor Jon Boy

(Fotografija: Jon Boy)

Diamanti so za vedno. In tudi tetovaže. Zato ne naredite napake, če boste kasneje v življenju obžalovali. Drobne tetovaže so vedno dobra izbira za tiste, ki res niso prepričani, ali se tetovirajo ali ne. Odstranjevanje tetovaž je drago in boleče. Majhna tetovaža pomaga ublažiti nekatera od teh bremen tako zdaj kot kasneje.

Pozabi.

avtorja Nemo

(Fotografija: Nemo)

Sveže natisnjena, tako lepa, ta elegantna prelivna barva zajema vse tri moje najljubše barve. Barvni gradienti, kot je zgornji, so bili v zadnjih nekaj letih povsod – in ne govorim samo o industriji tetovaž. Trend se je začel pri tiskani kopiji in spletnem oblikovanju, tatoo industrija pa ga je hitro prevzela.

Ta metulj.

avtor Banul

(Foto: Banul)

Odličen umetnik lahko naredi vsako obliko dobro, ne glede na to, kaj je pri roki. Ne pravim, da so metulji vse prej kot zaželeni, vendar je čas nekaterim otežil, da bi se izognili klišeju te posebne žuželke in neizmerni priljubljenosti, ki jo je nekoč užival. Ta tat je dokaz, da metulji, če so dobro izvedeni, še vedno kraljujejo.

Jasmin.

avtor Haeny

(Fotografija: Haeny)

Kar zadeva Disneyjeve like, je Jasmine tako lepa, kot prihajajo. Te velike oči in tisti neskončni poni so dovolj, da vsakega Disneyjevega princa spravijo na kolena. Torej, ne glede na to, ali usmerjate svojo notranjo Disneyjevo princeso ali samo verjamete v lepoto po povezavi, bi lahko storili veliko slabše od brezsrčne upodobitve Jasmine iz Aladdina.

Ta simbol neskončnosti srca.

avtor Haeny

(Fotografija: Haeny)

Za mnoge je zagotovitev, da je vaša tetovaža ustvarjalna, kolčna in popolnoma izvirna, na prvem mestu. In moram reči, da ni nič bolj koristnega od izvirnega dizajna tetovaže, za katerega lahko s ponosom rečete, da je edinstven – kolikor veste. To neskončno srce je, no, recimo, da verjetno ne plava preveč enakih kopij.

Ti očali.

avtor Jay Shin

(Fotografija: Jay Shin)

Čudno. Čuden. Kul. Izvirno. Ta niz očal je skoraj preveč kul za šolo. Opazite subtilne sence, ki jih okvirji vržejo. Verjemite ali ne, tetovaže z očali so bile letos povsod!

To prikrivanje.

avtor Piece

(Fotografija: Kos)

Po besedah ​​umetnika je to pametno malo prikrivanje kamen v zlatem okvirju, oblikovan tako, da je videti kot kos starinskega nakita. Ampak meni je bolj podoben pozlačeni pristaniški luknji iz nabora Guardians of the Galaxy.

Te ptice.

avtor Polam

(Foto: Polam)

Ta priljubljen trend je tisti, ki se ga ne bom naveličal videti. Doslej so korejski umetniki tetoviranja ustvarili nekaj čudovitih izvedb te zasnove “ptice v letu”, ki so do sedaj vse razen nič drugega kot spektakularne.

About the author