40 tetovaž za ženske vseh starosti

To srce.

Krajinsko srce avtorja Maria Summer

Tako veliko več kot le srce, je ta oblika odprto okno v čarobno deželo travnatih gora in no, imejmo jo raj in pustimo pri tem. Zdi se, da te majhne krajinske zasnove postajajo priljubljene iz minute v minuto – in to je vsekakor dobro! (Foto: Maria Summer)

Ta poljubna kabina.

Snoopy tetovaža za poljubno stojnico Michelle Santana

Vedno je v veselje videti ustvarjalne in smiselne modele, ki niso le umetnost. Tetovaže, kot je zgornja, so odlični govori in s svojimi čistimi in drznimi linijami se bodo verjetno zelo dobro starali. In hej. Kdo ne mara Snoopyja?! (Fotografija: Michelle Santana)

Linework raj.

Linija krajine Francesca Rossettija

Tukaj imamo še en neverjeten dizajn iz čudovitega Francesco Rossetti. Če se ukvarjate s tetovažami (ali obstajate na Pinterestu ali Instagramu), ste verjetno naleteli na svoj pošten delež pisanih in zelo podrobnih krajinskih tetovaž s krožno obrobo (glej spodaj). Toda tisto, kar je Francesco naredil tukaj, je genialen način, da stvarim doda svoj ustvarjalni pridih in se odloči za odprto mejo, ki teče z okolico na bolj naraven način.

Ta sončni zahod.

Sončni zahod Evakrbdk

Ta umetnik verjetno ne potrebuje predstavitve, a ker smo danes razpravljali o teh krožnih krajinskih modelih, se počutimo dolžni omeniti, da je turška tetovatorka Eva Krbdk najboljša v svojem poslu. Če potrebujete več dokazov kot zgornja slika, se lahko odpravite do nje Instagram, vendar bodite pripravljeni izgubiti preostanek dneva samo z gledanjem v zahvalo.

Ta okrasna mandala.

Mandala avtorja Kristi Walls

Tako preprosto, tako simetrično in tako lepo je tisto, kar si vedno rečem, ko naletim na dobro narejen cvet mandale. To zasnovo lahko dobesedno postavite kamor koli na svoje telo in videti bo, kot da pripada tja. (Foto: Kristi Walls)

Ta zgodba igrač, tat.

Zgodba igrač Tat Choi

Zakaj so ravno tetovaže Toy Story tako priljubljene, mi nekoliko ne uspe. Ogledal sem si filme, ki so odlični, vendar nisem prepričan, da bi do konca življenja želel ostati ob Buzzu in Woodyju. Če pa nameravate ta animirani film vtisniti v kožo za večnost, se ne morem spomniti boljšega dizajna od zgornjega. (Foto: Tina Choi)

Te rože.

Cvetlice Lazer Liz

Tetovaže na vratu bodo vedno najbolj kul. In čeprav se nagibam k temu, da se stvari bolj naučijo o črnem in sivem črnilu, so te pisane rože uničujoče lepe. Lasje navzgor in ljudje bodo mislili, da ste cvetlična boginja. Spustite lase in jih ni več. (Foto: Lazer Liz)

Ta dotwork kos podlakti.

avtor Damian Thur

Medtem ko je tehnično vsaka tetovaža zasnovana kot “dotwork”, puščamo dovolj pik, da se zdi, kot da je bila ustvarjena s pikami, na kar običajno mislimo, ko določeno obliko imenujemo “dotwork”. In prav ta slog črnila daje obliko, kot je ena nad razsežnostjo, in spletke, ki bi sicer povzročile, da bi dizajn sam padel. Mislim, težko je odstraniti tetovažo vijugave reke, ne da bi ji dala trden odmerek sloga. (Fotografija: Damian Thur)

Ta mačka in luna.

avtor Handitrip

Tako kot večina ljubkih in ljubkih živali so mačke priljubljena izbira tetovaž, kar mi daje pravico, da jo dodam skoraj vsakemu seznamu, ki ga naredim. Nasmeh. Četudi mi mačke niso bile tako všeč, menim, da je ta zasnova všeč ne le vašim povprečnim mačjim fanatikom. (Foto: Ročni izlet)

Ta cvetlični kit.

Cvetlični kit Victoria Do

Večina ljudi ve, da je polnjenje vsakega dizajna s cvetjem zanesljiv način, da postane privlačnejši. V redu, morda ne 100 odstotkov časa, vendar prinaša veliko razsežnosti in podrobnosti bolj vsakdanjim temam. In ja, vemo, da ta tetovaža ni na ženski, ampak kakršni koli cvetlični vzorci vedno dobro izgledajo na ženskah. (Fotografija: Victoria Do)

About the author