48 lepih tetovaž za ženske nad 40 let

Ta celoten kos.

Cvetlični polni kos št

Verjetno mislite, Wow, to izgleda kot velika predanost. In pri mojih letih? Čeprav imate morda prav glede vidika pohvale stvari, ko gre za starost, se ne bi mogli bolj zmotiti. Velike freske najbolje izgledajo pri starejših ženskah, in če iščete nekaj velikega, kot je zgornji kos, so cvetlice vedno odličen način. (Fotografija: Ne)

Ti čudoviti češnjevi cvetovi.

Češnjevi cvetovi avtorja Tritoan Ly

Ko govorimo o tetovažah češnjevega cveta, večina ljudi pričakuje svetlo roza cvetove, postavljene proti plišastim zelenim listom. Toda češnjevi cvetovi so tudi beli. Večina tetovaž češnjevega cvetja, na katere naletimo, je narejenih v Aziji, kjer je cvet globoko zakoreninjen v njihovi kulturi. (Foto: Tritoan Ly)

Ta popoln citat.

... in na koncu je ljubezen, ki jo vzameš, enaka ljubezni, ki jo imaš. avtor Michelle Santana

Ljudje imajo pogosto mešane občutke glede besedilnih tetovaž, ki imajo manjše pisave, če pa jih naredite pravilno, so lahko tudi majhne pisave berljive, ko se starajo z vami. Pravijo, da je slika vredna tisoč besed, vendar so spomini neprecenljivi in ​​smiselna fraza je lahko močan opomnik. (Fotografija: Michelle Santana)

Ta slon.

Slon Dino Nemec

Če se težko odločite med cvetličnim ali živalskim dizajnom, bi vam lahko kaj takega dalo najboljše iz obeh svetov. Pravzaprav bolj zapletene kompozicije vedno pritegnejo več pozornosti. (Foto: Dino Nemec)

Te lokvanja.

Vodne lilije Joice Wang

Tu imamo še eno oblikovanje tetovaže, ki ga navdihuje umetnost in predstavlja delo najljubšega portretista Claudea Moneta. Monetove poslikave z lilijami so nedvomno vplivale na nešteto modelov tetovaž, toda vsakič, ko naletimo na enega, ga moramo samo uvrstiti na seznam. (Fotografija: Joice Wang)

Ta cvetlični stegenski kos.

Ziheejev cvetlični stegenski kos

Zihee ima edinstven slog, v katerega se ženske preprosto zaljubijo. Njena uporaba mejnih pastelnih barv daje njenemu delu čudovit ženski občutek. (Fotografija: Zihee)

Ti ljubitelji.

Amanda Piejak poljublja par

Ilustriranje prizora je lahko močan način za izražanje čustev. Ujame trenutek na način, ki ga druge oblikovalske ideje ne morejo. Strast, ujeta v zgornjem oblikovanju, je neverjetna. Toda tisto, kar resnično izstopa, je to, da imajo lasje, ki imajo na videz svoj um.  (Foto: Amanda Piejak)

Ta razgiban cvetlični dizajn.

Prostrana cvetlična tetovaža Tiaga Oliveire

Drobne tetovaže so lahko impresivne, vendar večji kosi skoraj vedno. Ko gre za tetovaže za ženske, so rože daleč najbolj priljubljena tema. Mnogi umetniki svojo slavo v veliki meri dolgujejo svojim cvetličnim stilom. Vrtnice bodo vedno priljubljene, a potonike so preprosto božanske. (Fotografija: Tiago Oliveira)

Ta cvetlični polmesec.

Cvetlični polmesec Eva Krbdk

Vsem, ki se še niste odločili za oblikovanje tetovaže, toplo priporočam, da si priskrbite nekaj z okrasnimi visečimi elementi in po možnosti obesite na ramo, podobno zgornjemu dizajnu. Nekaj ​​umetnikov je naredilo “viseče” priljubljeno in od takrat se zdi, da tetovaže brez visečih vrst ne svetijo tako, kot so včasih. Če se šalimo ob strani, ni mogoče zanikati bogastva, ki ga imajo te tetovaže. (Foto: Eva Krbdk)

Ta kit morilec.

Kit ubijalec Mini Lau

Ne morem reči, da naletim na toliko tetovaž kitov morilcev. Lahko pa rečem, da če dobite nekaj v skladu z zgornjo zasnovo, ne morete zgrešiti. Spet boste opazili dodatek cvetja, ki daje kosu več globine in malo več intrige. (Fotografija: Mini Lau)

About the author