50 čudovitih modelov tetovaž, ki si jih boste obupano želeli

Nič ni kot zbirka čudovitih modelov tetovaž, ki bi vas prepričala, da je v vaši bližnji prihodnosti malo črnila.

Ta cvetlični šopek z metulji.

Cvetlični šopek z metulji Donghwa

(Fotografija: Donghwa)

O tako lepem dizajnu ni treba veliko govoriti. S spretnostmi in tehnikami, ki jih imajo umetniki v teh dneh, so celo na videz preprosti kot šopek rož in nekaj metuljev zdaj predmet neizmerne želje.

Ta kip.

Kip Pawela Indulskega

(Foto: Pawel Indulski)

Pawel Indulski je nedvomno najboljši tetovator, ki je kdajkoli živel s čisto tehničnega vidika. Njegovo delo presega medije in se šteje za tisto, kar bi večina menila za likovno umetnost.

Ta tiger.

Youyeonov tiger

(Fotografija: Youyeon)

Mislili bi, da bi resni ljubitelj tigra odšel ven in si tetoviral enega. Ampak kot nekdo, ki ves dan gleda tetovaže, vam lahko rečem, da to zagotovo ni tako. Tigraste tetovaže so priljubljen oblikovalski koncept – ki seveda nima nič skupnega z njihovimi lepimi črtastimi plašči.

Ta cvetlični venec.

Banul - cvetlični venec

(Foto: Banul)

Če ste pogost bralec ali ste pozorni na trenutne oblikovalske trende, boste vedeli, da so cvetlični venci tam, kjer so. Torej, če ima vaš umetnik celo do polovice dostojno cvetlično igro, bi ga morali razmisliti o tem, da vam nariše cvetlični venec, kot je zgornji.

Cvetlično srce.

Cvetlično srce Alessandra Capozzija

(Fotografija: Alessandro Capozzi)

Uporaba cvetja za ustvarjanje modelov z dvojno izpostavljenostjo je priljubljen koncept oblikovanja, ki pogosto daje očarljive rezultate. Ta poseben primer se nekoliko razlikuje od norme z manj opredeljenimi robovi.

Ta ventilator.

Oboževalec Ann

(Fotografija: Ann)

Ali bi bilo preveč sirasto, če bi rekel, da sem velik oboževalec tega dizajna? Oboževalci niso niti približno priljubljeni, kar se tiče oblikovalskih konceptov v industriji tetovaž, toda ko vidite to čudovito predstavitev, se sprašujete, zakaj? Ta primer samo pokaže, kako lahko izgleda ne glede na vašo idejo o oblikovanju

Ta šarenica.

Iris avtorice Anna Botyk

(Fotografija: Anna Botyk)

Iris je čudovit cvet, ki se ne približuje času črnila, ki si ga zasluži. Ta velika cvetlična oblika je tako elegantna kot lepa, kar je precej preseglo prejšnjo tetovažo vrtnic.

Ta fotografija mačke.

Fotografija mačke Zlate Kolomoyskaya

(Foto: Zlata Kolomoyskaya)

Zlata ustvarja te čudovite hiperrealistične upodobitve črno-belih fotografij, ki jih je treba videti, da bi verjeli. Kaj je boljšega načina, da ujamete spomin, kot da za eno večino v kožo vtisnete enega svojih najljubših posnetkov. Zlatin Instagram je poln neverjetnih umetnin, ki jih boste želeli preveriti, če tega še niste storili.

Ta barvit trikotnik.

avtor Haeny

(Fotografija: Haeny)

Nekatere tetovaže so hladnejše od drugih. In čeprav so barvni prelivi v zadnjem času pritegnili vso pozornost, ta oblika ne sodi ravno v to kategorijo. Čudovita mešanica barv je vse, kar je treba povedati o tem okusnem ustvarjanju.

Ti gradientni listi.

Gradient listi avtorja ZIhee

(Fotografija: Zihee)

Le listi ustvarjajo privlačne modele tetovaž. Zihee ima nagnjenost k vsem botaničnim stvarem in kadar koli ustvari enega od listov težkih modelov, je to odličen primer, kako lepe so lahko bolj poenostavljene stvaritve narave.

About the author