60 čudovitih tetovaž, ki vas bodo resnično navdušile

Ta guba gosi.

avtorja Nadya Natassya

Rože v razcvetu in ptice v letu so v zadnjem času nekateri izmed naših najljubših modelov tetovaž. Toda doslej smo opazili le gradientne barve, ki se uporabljajo za tetovaže ptic v letu, zaradi česar se sprašujemo, kdaj bomo videli prve – to je samo vprašanje ali čas. Ta linija gosi poudarja določeno gubo kože, ki bo v poletnem času nedvomno povišala vašo bikini igro. (Fotografija: Nadya Natassya)

Ta ptičja kletka.

avtor Saegeem

Ta ptičja kletka prinaša eleganco in ženskost v kožo vsake ženske. Nekaj ​​podobnega ptičji kletki je odlična možnost za vsako žensko, ki išče nekaj lepega in prefinjenega. Če se vam zdi, da je ta seznam poklon korejskim umetnikom tetovaž, vam lahko zagotovimo, da se le tako zdi. Tako so dobri pri nanašanju super dekliških modelov, ki so vsem tako všeč. (Fotografija: Saegeem)

Ti brezbarvni potoniki.

Peonies by Silo

Sodba je uradno v: Tetovaže potonike > tetovaže vrtnic. Da, rekli smo, ampak samo zato, ker vsi tako mislijo. Vrtnice so se praktično za vedno uvrstile na prvo mesto, toda takoj, ko so ljudje začeli tatiti potonike, jih je trend preprosto prevzel in se vrtnice – čeprav lepe in še vedno široko natisnjene – v resnici ne primerjajo s potoniki, kar zadeva strukturo in oblikovno privlačnost. (Foto: Silos)

Ta osupljiv mak.

Jemkin akvarelni mak

Če iščete en sam cvetlični dizajn tetovaže, ne poglejte več kot ta čarobni akvarelni mak. (Foto: Jemka)

Ta podvezica.

avtor Karaca

Ne vidimo toliko tetovaž podvezic kot nekoč. Mislim, da je to samo znak časa. Toda ob vseh ustvarjalnih priložnostih, ki si jih privoščite v stilu podvezic, napovedujem vrnitev v kratkem v bližnji prihodnosti. (Foto: Karaca)

Ti koi.

Koi ribe Chenjieja

Na tem svetu je malo stvari, ki so tako mirne in tako pomirjujoče, kot bi gledali plavanje rib. Koi ribniki so že od nekdaj kraj meditacije in sprostitve in morda se sliši neumno, a samo pogled na koi ribo lahko pomirja um. Koi tetovaže rib so vedno priljubljena oblikovalska izbira in akvarelni slog oblikovanja jim neverjetno ustreza. (Foto: Chenjie)

Lune.

Avtor: Balazs Bercsenyi

Če ste prihranili mesto na vratu za oblikovanje tetovaže, potem je to to. Pravzaprav bi, če bi imel sobo, dobil isto tetovažo na istem mestu – čeprav vem, koliko umetniki sovražijo ljudi, ki kopirajo njihove modele. Brez zamere Balazs, vendar si predaleč in vem, da si iz tvojih nadarjenih rok ne morem privoščiti niti tako majhnega. (Foto: Balazs Bercsenyi)

Ta elegantni cvetlični kos.

Eleganten cvetlični kos Tritoan Ly

Tako Tritoan ustvarja ogromno teh osupljivih cvetličnih modelov. Odlične so za Instagram, ko se po tuširanju pogledate v ogledalo in morda druge dejavnosti v spalnici, razen tega pa širša javnost verjetno nikoli ne bo uživala v družbi tega dizajna. Ampak koga briga? Tetovaže so enako za vas kot za koga drugega. (Foto: Tritoan Ly)

Ta subtilen zemljevid sveta.

Prefinjen zemljevid sveta z Winter Stone

Če imate ves svet na dosegu roke, bo vaša želja po potovanju nedvomno dosegla epske razsežnosti. Potovanje po svetu je romantičen pojem. In samo pogled na vse te države, ki jih je treba raziskati, je dovolj, da vzbudi čute. Morda je to razlog, zakaj smo te dni videli toliko različnih vrst tetovaž zemljevidov sveta.  (Foto: Zimski kamen)

Ta plesalka akvarela.

Plesalka akvarela Georgia Gray

Vsako dekle sanja, da bi postala balerina. Torej, če je resnično življenje v vaše načrte vrglo ključ, je ta čudovita akvarelna tetovaža verjetno naslednja najboljša stvar. Potem pa se moraš seveda spoprijeti z vsemi in njihovo mamo, ki te vprašajo: “Ali ste plesalka?” (Foto: Georgia Grey)

Tudi na TattooBlend:

50 idej za tetoviranje prstov za tiste, ki iščejo

85 posnetkov, ki bodo prepričali vsako žensko, naj se obogati

30 navdihujočih modelov tetovaž, ki ste jih potrebovali včeraj

About the author