Dobesedno vsaka poletna tetovaža, za katero niste vedeli, da jo potrebujete

Obstajajo tetovaže za uživanje in potem so tetovaže za hrepenenje. Ta seznam je poln slednjih. Ne pustite, da letos poletje mine, ne da bi resno pomislili na črnilo. Spodaj je 40 naših najljubših modelov tetovaž, ki bodo to poletje nedvomno izpostavljeni Instagramu.

Ta rdeča vrtnica.

avtor Nando

(Fotografija: Nando)

Lepote vrtnice ni mogoče nikoli preceniti. En sam pogled na najbolj znano rožo narave običajno zadostuje za pomiritev živcev. Zato je vedno trajno tetovirano v kožo vedno dobra ideja.

Ta okrašen kos stegna.

avtor Yintat

(Fotografija: Yintat)

Okrasni okvirji so letos takšni. Da, namenoma sem izpustil točno leto, da bi poudaril zimzeleno naravo te izjave. In ko smo pri temah o trendih, je vse v visokem stegnu.

Ta mali košček raja.

avtor Eunyu

(Fotografija: Eunyu)

Nič vas ne sovraži nad vašo trenutno situacijo bolj kot tropski sončni zahod, uokvirjen z zibanjem dlani. To je univerzalni simbol počitnic. Privlačnost sončnega zahoda je dolžna izključno barvi, ki jo ima, zato ustvarja tako dobro črnilo.

Ta cvetlična strela.

avtor Bryan Gutierrez

(Fotografija: Bryan Gutierrez)

Če je ta oblika znana, je to zato, ker je. Ko se je ta tetovaža prvič pojavila pred nekaj leti, ljudje niso mogli nehati pisati o tem po e -pošti. In s takšnim hypom se mi je zdelo primerno, da ga vsaj še enkrat predstavim na spletnem mestu. Bryanovo delo predstavljamo že leta, pri modelih, kot je zgornji, pa je enostavno razumeti, zakaj.

Ta čudovit šopek.

Cvetlični šopek Eve Krbdk

(Foto: Eva Krbdk)

Nič ne kriči poleti kot šopek sveže rezanega cvetja. In morda nobena roža ni tako tesno povezana s poletjem kot čudovita sončnica. Eva Krbdk je ena najbolj znanih tetovatork na svetu. In čeprav so večinoma znana po pokrajinah, so njena druga dela enako impresivna.

Ta rentgenska roža.

avtor Fatih Odabas

(Foto: Fatih Odabas)

Rentgensko cvetje je trend, ki se nikoli ne ustavi. Pravzaprav so tako dolgo priljubljeni, da se mi zdi pošteno reči, da jim je uspelo znebiti statusa “trenda”. Rentgenski modeli imajo visoko stopnjo težavnosti, zaradi česar so nekoliko edinstveni in zelo iskani.

Ta gorski vrh.

avtor Visota

(Foto: Visota)

Edinstvene lokacije so vedno vznemirljive. Prsne kosti bodo vedno ena mojih najljubših lokacij. Ta nekoliko nižja različica tetovaže prsnice je moja nova marmelada. Sploh nisem prepričan, kako bi temu rekel?

Ta enojna srca.

avtorja Nemo

(Fotografija: Nemo)

Tetovaže, ki izgledajo preprosto, a v resnici niso, so tam, kjer je. Ta niz src, ki so narisani tako, kot da bi bili dokončani brez dviga peresa, je lepa sama po sebi, a ko mešanici dodate eleganten barvni preliv, se stvari dvignejo na povsem drugo raven.

Ta metulj.

avtorja Svetlana Liubchenko

(Foto: Svetlana Liubchenko)

Tetovaže metuljev so zagotovo že daleč od dni tetovaže gležnja do tete. Metulji so v različnih oblikah in velikostih, zaradi česar so v zdaj že podrobno usmerjeni industriji odlične oblikovalske izbire za umetnike, ki želijo pokazati svoje sposobnosti. Zdi se, da je bil ta metulj dodan pozneje, da dopolni cvetlično kompozicijo.

To deblo je polno rož.

avtor Sol

(Foto: Sol)

Verjamem, da se ta zasnova nanaša na pesem K-pop, vendar ne morem biti prepričan. Je pa deblo, polno rož, s čudovitim ilustriranim občutkom, kar je samo po sebi čudovito v moji knjigi.

About the author