Glej, 80 tetovaž, ki jih mora videti vsako dekle

Te divje rože.

Poljsko cvetje, Lena

(Foto: Lena)

Da. Vem. Vse rože so tehnično divje. Ko pa vidim veliko rož, ki jih boste verjetno videli na svojem lokalnem polju kot v vaši lokalni cvetličarni, jih ponavadi označim kot “divje rože”. Ta šopek divjega cvetja ima briljantno in raznoliko predstavo barv, zaradi česar je še toliko bolj zanimiv za ogled.

To cvetlično srce.

Saegeemovo cvetlično srce

(Fotografija: Saegeem)

Ta tetovaža je v zadnjem času krožila, zato sem mislil, da bi jo lahko tudi predstavil. Če ste že videli to zasnovo, se opravičujem, a zaradi tega, kako to srce kaže majhne utrinke različnih listov, pomislim, da ima tono potenciala kot abstraktni koncept.

Ta vijolična kala.

Vijolična kala Tattooist Doy

(Fotografija: Doy)

Ta cvet mi je znan, ampak iskreno povedano, nisem vedel, kaj je vijolična kala in niti ne vem, kako naj to zdaj izgovorim. Všeč mi je videz te rože in mislim, da izgleda odlično s črnilom.

Polarni medved.

Polarni medved znamke Tattoo With Me

(Fotografija :attoowithme)

Polarni medvedi so največji medvedi na svetu. Z gotovostjo vam lahko povem (nekaj sem jih videl v živalskem vrtu), da fotografije ne ustrezajo svoji velikosti – ogromne so. Tattoo With Me, da, umetnik gre mimo, ustvarja te čudovite živalske modele, ki vsebujejo kozmične odseke, zaradi česar so vsekakor bolj zanimivi.

Zvončica.

Tinker Bell avtorja Banul

(Foto: Banul)

Tinker Bell je majhna vila in nikoli je nisem predstavljal kot pravo žensko, torej dokler nisem videl tega dizajna. Disneyjeve tetovaže so trenutno neverjetno priljubljene in vsi tisti nostalgični animirani filmi, na katerih so odraščali milenijci, se začenjajo pojavljati v črnilu zdaj, ko so njihovi največji oboževalci v dobi tetoviranja..

Ta poklon Van Goghu.

avtor Sol

(Foto: Sol)

Ne boste našli nobenega drugega umetnika, ki bi bil bolj zastopan s črnilom kot Vincent van Gogh. Verjetno ima to veliko opraviti z njegovim impresionističnim slogom, ki dobro prehaja v črnilo. Širše poteze je vedno lažje ponoviti kot drobne črte. Ta zasnova vključuje umetnika samega in vzorec enega od njegovih krajinskih del.

Ta dekorativni kos roke.

avtor Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Nekatere najboljše tetovaže niso nič posebnega. Ta kos roke je narejen v Balazsovem “super zanimivem” slogu in je absolutni zmagovalec simetrije. Ko ti uspe rezervirati Balazsa, mu ne poveš, kaj hočeš, pove on tebi.

Ta povezovalna zasnova.

Avtor: Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Povezujoče tetovaže so zelo kul koncept, vendar imajo eno slabost: niso vedno tako odlične, če so narazen. Kot vsak dan, je vaša povezovalna tetovaža »nepovezana«, kar je odvisno od zasnove lahko videti ali ne tako spektakularno. Ampak res, koga briga? Še posebej, če sta skupaj videti tako dobro.

Te črno -sive črnile vrtnice.

Mongo črne in sive črnile vrtnice

(Fotografija: Mongo)

Črno -sivo črnilo ne bo nikoli izginilo. Še vedno eden najbolj priljubljenih cvetličnih modelov iz leta v leto so črno -sivi črnilni grozdi potonik elegantna možnost za vsako žensko, ki išče nekaj brezčasnega in lepega.

Ta akvarelni flamingo.

Akvarelni flamingo znamke LWS

(Fotografija: LWS)

Flamingo je žival, ki cveti v slogu akvarela. Pogosteje kot ne vidimo flaminge, naslikane z akvarelno iglo, in ko je končni rezultat podoben zgornjemu primeru, je enostavno razumeti, zakaj se umetniki preprosto ne morejo izogniti združevanju obeh skupaj.

About the author