Glej, 80 tetovaž, ki jih mora videti vsako dekle

Ne glede na to, ali si želite novega oblikovanja tetovaže ali pa samo cenite čudovita umetniška dela, verjemite mi, ko vam rečem, da si boste v naslednjih desetih minutah želeli ogledati seznam neverjetnih in čudovitih modelov tetovaž, ki si jih morate ogledati ženske. Pomislite na to kot na 10 minut svojega življenja, ki si jih nikoli več ne želite. Pomaknite se navzdol za čudovite cvetlične vzorce, igrivo ustvarjalne kose in vse ostalo, za kar niste vedeli, da ga potrebujete.

To krilo metulja.

Krilo metulja Michele Volpi

(Fotografija: Michele Volpi)

Nobenega zanikanja ni, da lahko tetovaže z dvojno izpostavljenostjo vzamejo dih na način, ki ga zmore nekaj drugih modelov tetovaž. Podrobnosti, neskončne možnosti koncepta, ogromno stvari, ki se dogajajo, naredijo tetovažo z dvojno izpostavljenostjo tako privlačno. Ta metulj ali morda moljčevo krilo predstavlja naravno okolje žuželk.

Ta cvetlični stegenski kos.

Nandov cvetlični stegenski kos

(Fotografija: Nando)

Občasno se pojavi kakšna cvetlična tetovaža, ki je tako lepa, da dobite željo, da jo uokvirite in pritrdite na steno. To je eden od teh modelov. Nandove cvetlične umetnine so bile vedno le to – umetnine. Vsem, ki trdite, da šopki niso tako lepi kot samostojno cvetje, se ta oblika ne strinja.

Te čudovite rože fuksije.

Čudovito cvetje fuksije Joice Wang

(Fotografija: Joice Wang)

Videl sem le nekaj modelov fuksije, a kasneje Nandov osupljiv kos fuksije pred nekaj tedni lahko z gotovostjo trdim, da mi hitro postajajo najljubši. Način, kako cvetovi fuksije visijo na steblih, so čudoviti predmeti za oblikovanje podlakti.

To akvarelno drevo življenja.

LUNA, akvarelno drevo

(Foto: Luna)

Od vseh Luninih čudovitih del je ta oblika zagotovo moja najljubša. Simbol drevesa življenja je bil nekoč izjemno priljubljen dizajn, ki je od takrat postal precej redek. Ko pa ta seznam zaživi, ​​sem prepričan, da bo prišlo do ponovnega oživljanja, čeprav nekoliko manjše narave;).

Ta cvetlični trikotnik.

Cvetlični trikotnik Gabriele Blaezer

(Foto: Gabriela Blaezer)

Ta cvetlični trikotni gliv prinaša lepe spomine na čas, ko smo to mojstrovino Felipeja Krossa objavili leta 2016. To je bila oblika, podobna tej, vendar z značilnimi cvetovi hibiskusa, kjer ta model vzorči tri različne sorte.

Ta polmesec.

Polmesec od Ghinka

(Fotografija: Ghinko)

Cvetlične tetovaže polmeseca so v teh dneh deset centov. Vidimo jih dobesedno na vsakem koraku, vendar nam jih iz nekega razloga nikoli ne zboli. Sestava tega dizajna, kako je tetovaža vidna skozi tunel iz listov ali zaves, uporablja ustvarjalni učinek uokvirjanja, da daje oblikovanju večji pomen.

Sončnica.

Zmajeva sončnica

(Fotografija: Zmaj)

Sončnične tetovaže so vse o poletju. Vrtnice, potonike in tulipani so v redu in elegantni, vendar nobeden od njih v resnici sezonsko ne kriči bolj kot sončnice. No, zdaj, ko pomislim, so tulipani precej pomladni, ko pride pomladni čas, vendar razumete.

Ta drsalka.

Rolerji Jefree

(Fotografija: Jefree)

Kar zadeva vpliv in tisti faktor “wow”, nič ne premaga dobro izvedene zasnove realizma. Glede na to, da bi učinkovito realizirali realistično delo, morate imeti peklenskega umetnika. Ker nič ni videti slabše od realizma, ki je le malo off. Fotorealizem je ključ. Tako kot pri delu bi se moralo delo skoraj ne razlikovati od fotografije.

Ta knjiga o akvarelu.

Akvarelna knjiga Ondrasha

(Fotografija: Ondrash)

Knjižne tetovaže so priljubljen koncept, kajti kdo ne ljubi brati? Prej smo sestavili seznam knjižnih tetovaž, ki so bili deležni razmeroma dobrih kritik in dostojnega števila delitev in ogledov. Ta zasnova je ena mojih najljubših, in če bi imel takrat, bi lahko stavil, da bi bil na tem seznamu.

Te nožne tetovaže.

Tetovaže na nogah Lil Castle

(Foto: Lil Castle)

Ko pomislite, da ste vse videli, se pojavi dizajn, ki je tako lep, tako inovativen in tako drzen, da vam vzame sapo. Ti modeli posnemajo videz gamaš in skoraj nujno nosijo kratke hlače, ne glede na temperaturo zunaj.

About the author