55 Srčkani in kul otroški odbitki za fante

Ne glede na to, ali se vrača v šolo ali je pred zadnjim obiskom brivca minilo že predolgo, si oglejte te ljubke in kul otroške odbitke za fante od malčkov do osnovne šole.

Ne glede na to, ali odrasli ali otrok izbirajo videz, tukaj je nekaj odličnih možnosti za vse vrste las in stilov.

Najboljša otroška frizura je tista, zaradi katere se otrok počuti odlično, zato si oglejte te slike za 55 odbitkov in stilov las.

1. Kul otroški odbitki

Najboljši način, da se ohladite, je samozavest. Ti sveži slogi so lahko zagon v tem oddelku. Ne gre za sledenje trendu ali kopiranje nekoga drugega, ampak za to, da ste sami.

1. Alan Beak 2. Pogum za mir 3. Alan Beak 4. Paul Skerritt 5. SeeCut Hairstylizh 6. Barber Industries 7. Petey Rock The Barber 8. Florescer pletenice 9. Le Barbier de Marseille 10. Brivsko podjetje Mātū 11. Mobilni brivnik Depot

Večina teh odbitkov za fante je različica priljubljenih moških stilov. Obstajajo zbledeli pridelki, frizure z obrobjem, zbledeli odbitki in glavniki. Zakaj se ne bi zabavali z lasmi, medtem ko se jim lahko izognete.

2. Barva las + modeli

Dodajanje barve las ali oblikovanje las popelje te fantovske odbitke na naslednjo stopnjo.

1. Miguel Rosas 2. Michael Kelly 3. Mike Amaral

Najprej se visoka frizura z obritim delom spremeni v ognjeni videz z rumenimi, oranžnimi in rdečimi barvami. Za manjšo zavezanost poskusite oblikovati lase, ki bodo zrasle, kot je ta kul oblika ob straneh. Barvni poudarki ali črte so še en način za eksperimentiranje s svetlimi barvami.

3. Črni otroški odbitki

Vsi ti odbitki za črne fante so namenjeni razkazovanju lepote naravnih las. Od dojenčkov z bleščanjem do drobnih preobratov nikoli ni prezgodaj za slog.

1.Odyzzeuz 2. Giovanna Ewbank 3. Michael Kelly 4. Ikona Barbershop 5. Michael Kelly

Valoviti odbitki so kul način za teksturirane lase brez dolžine. Ali pa pojdite na srednjo dolžino s srednjim bledenjem ob straneh.

Na Fešáka

Ta otrok ve, da izgleda odlično na svojem ravnem vrhu z obrito črto. Kako čudovit občutek je to.

4. Fade odbitki

Fade odbitki za fante olajšajo upravljanje katerega koli tipa las.

1. Barber Industries 2. Techneek 3. Eddie Rosado 4.Josh Connolly 5. Techneek 6. Wes Staucet

Fade odbitki imajo lahko kolikor želite ali tako majhno dolžino. Vse to so krajši videzi za ravne, kodraste, mešane in črne lase. Na vrhu je tupi rob zadnji trend, Edgar. Drugi videzi so klasični fades stili z dodatkom obritoga dela in nekaj teksturiranih resic.

5. Mohawk odbitki

Mohawk je eden izmed najbolj priljubljenih stilov striženja otrok. Zabavno je in izgleda super.

1. Pravi Hairbender 2. Next Cut Barbershop 3. Barber Industries 4. Zero’s Barbershop 5. Jordan Rutledge

Če imate frizuro z mohawkom, to še ne pomeni, da jo morate oblikovati vsak dan, razen če želite. Kosi lasje in črni otroci dobijo veliko volumna iz naravne teksture. Ravne lase lahko pustite ohlapne ali oblikovane.

Za srečen medij poskusite z umetnim jastrebom, kot sta sliki 4 in 5. Dobite ta pikantni slog brez obveznosti frizure mohawk.

6. Kratki odbitki

Kratki odbitki so najbolj priljubljen videz moških in fantov. So enostavni, ne zahtevajo vzdrževanja in trajajo dolgo med odbitki. To še ni vse, tudi kratki odbitki za fante izgledajo odlično.

Buzz cut z izginjanjem in line up je preprost in eleganten. To ni isto kot frizura doma, ampak natančen slog.

1. Petey Rock The Barber 2. Petey Rock The Barber 3. Barber Industries 4. Petey Rock The Barber 5. Carlos Miguel Chandia 6. Mednarodni brivci 7. Frank Soto

Drug priljubljen način nošenja kratkih las je ohranjanje dolžine na vrhu in obrobljenih strani. Visoka fade frizura deluje za vse vrste las, tudi za goste in kodraste lase.

Če želite oblikovati ta rez, dodajte nekaj izdelka in ga počešite na eno stran, spredaj dodajte quiff ali pa ga nagnite navzgor. Tradicionalni kratek kroj je še ena možnost.

7. Otroški odbitki

Na neki točki dojenčki zrastejo v otroke in jih je treba postriči. Tudi pri daljših stilih lahko lase ostanejo čiste in proč od oči.

Prvič, ta kodrasta cipalka je čudovit in popolnoma v trendu ohraniti te obročke. Lasje so skrajšani spredaj in ob straneh.

1. Nicole Renae 2. Hossein Sarv 3. Lars Nobels 4. 360 Jeezy

Za otroke z veliko temnimi lasmi so lahko krajši kosi naravnost čudoviti. Nizko bledenje ohranja linijo las urejeno, dolžina na vrhu pa je odlična, ne glede na to, ali je oblikovana ali posteljna.

Za svetlolase otroke, ki potrebujejo leta, da si zrastejo lasje, se mnogi starši želijo čim bolj držati. Obloga poskrbi, da so konci enake dolžine in ustvari prijetno obliko.

Alan Beak

Najbolj vroči trendi moških las delujejo tudi na otroke. Morda bodo celo videti bolje. Ta mali fant izgleda bolj kul kot njegova leta v striženju.

8. Dolgi lasje za dečke

Dolgi lasje so v trendu za fante vseh starosti. Lase potegnite nazaj v moško punčo ali čop ali le nekaj načinov, kako otrokom nositi dolge lase. Lasje so lahko dolgi povsod ali pa poskusijo podrezati ali zbledeti ob straneh in nazaj.

1. Flitzer portreti 2. Johnvir 3. Barber Industries 4. Flitzer portreti

Asimetrični drsalni kroj je eden tistih trajnih stilov in kul način za izražanje osebnosti in interesov. In za tiste fante, pritrjene na lase, porežite šiške in pustite, da rastejo.

9. kodrasti lasje

Približno glede na starost, tukaj je nekaj srčkanih in kul načinov, kako nositi kodraste lase. Ti rezi uravnotežijo in pustijo veliko teksture z lahkim videzom.

1. Shane Tjaronn Chery 2. Evan David 3. Andy pristno 4. Alan Beak 5. Petey Rock The Barber 6. Ryan Cullen

Fade odbitki so priljubljeni tudi pri dečkih s kodrastimi lasmi, ker ohranja lase na vrhu in nima dodatne širine ob straneh. Lase pustite v zapletenih šiškah ali ohranite več volumna na vrhu.

Mohawk, ki je izbruhnil, je odličen videz za otroke vseh starosti. Ali pa naj bodo kodri le navzgor z visokim bledenjem.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author