Dizajn, ideje in pomen tetovaže Grim Reaper

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Grim Reaper je zelo simbolična in pomembna tetovaža. V tem članku bom razpravljal o različnih modelih in pomenu te temne in drzne zasnove. Upam, da boste našli ideje in navdih za naslednjo tetovažo.

Grim Reaper predstavlja smrt. Že vrsto let je upodobljen v starodavni umetnosti, literaturi, tetovažah in filmih. Njegov dolg črni plašč in ostra kot britva kosa sta dovolj, da vsakogar, ki ga ujame, zastraši strah. Naredi edinstven in ostro videz tetovaže, ki bo ujel vsakogar's očesom. Ko je pravilno narejeno, je tetovaža mračnega kosca popolnoma osupljiva.

Legenda pravi, da se Grim Reaper pojavi, ko je nekdo le nekaj trenutkov od smrti. Menijo, da s svojo ostro koso loči človeško dušo od telesa. Nato spremlja dušo do njenega zadnjega počivališča, ki je bodisi v nebesih bodisi v peklu.

Tatoo Grim Reaper je stara šolska tetovaža, ki obstaja že vrsto let. Grim Reaperja lahko na različne načine prikažete kot tetovažo:

 • Večina upiše žetvo v dolgi črni halji s svojo slavno dolgo koso.
 • Lahko ga prikažemo, kako drži koso, na različne načine, na primer pred telesom ali čez ramo.
 • Zaradi dolžine halje so ponavadi prikazani le nekateri deli žetve.
 • Običajno vidimo roke okostnjakov, ki držijo dolgo koso.
 • Njegov obraz je ponavadi upodobljen kot skeletna lobanja. Vendar nekatere tetovaže prikazujejo Grim Reaperja kot "brez obraza."
 • To'ponavadi se izvaja v črni barvi ali temno sivih odtenkih. Ker žetev predstavlja smrt, je povezana s črno barvo.
 • Ker čedalje več umetnikov tetoviranja preizkuša svoje ustvarjalne plati, lahko nekatere Grim Reaperje pobarvate v živahne barve. Te vrste tetovaž pravzaprav postajajo vse bolj priljubljene in uporabniku omogočajo oblikovanje, ki je manj zastrašujoče.

Zgodovina

Grim Reaper je najpogosteje povezan z zgodbo iz krščanske Biblije. Povezan je s štirimi konjeniki apokalipse, omenjenimi v knjigi Razodetje. Četrti konjeniki predstavljajo smrt, jaha na bledem konju in nosi koso. Ni redkost, da se zaradi tega pojavijo tetovaže, ki prikazujejo jahanje na bledem ali črnem konju.

Zaradi povezanosti s smrtjo je Grim Žanj ponavadi upodobljen negativno ali na slab način. Nekatere kulture pa nanj gledajo bolj nevtralno kot pozitivno ali negativno. V rimski mitologiji je bil zbiralec duš dejansko prikazan na pozitiven način kot znak sreče. Toda v večini primerov je povezan s smrtjo.

Pomeni in simbolika

Čeprav Grim Reaper običajno predstavlja "smrt," lahko ima različne pomene. Na koncu bo vaša tetovaža Grim Reaper predstavljala tisto, kar želite. Tu je nekaj pogostih pomenov:

 • Smrt
 • Vso srečo
 • Pogum
 • Pogum
 • Življenje
 • Krhkost
 • Zlo
 • Negativnost
 • Brez čustev
 • Neustrašnost
 • Tema

Grim Reaper lahko predstavlja "krog življenja," pokazati, da razumete, da se življenje in smrt zgodita vsem nam in je dogodek, s katerim se bomo na koncu vsi soočili. Lahko predstavlja tudi pogum in pogum, s čimer pokaže, da se ne bojite umreti ali izpolniti svoje vere. Zaradi tega lahko to tetovažo pogosto vidimo na vojakih.

To'se pojavlja tudi v gotski kulturi. Nekateri ljudje radi imajo črnilo ostrega videza, ne glede na to, ali ima simbolično vrednost ali ne. Preden se odločite za končno zasnovo, si oglejte čim več. Modeli lahko vključujejo lobanje, gavrane, plamene, verige, vrtince in drugo.

Komentarji

Brandon kearney 5. oktobra 2017:

Osebno imam na rami tetovirano mračno žanjo. Dobil sem ga v temnem obdobju svojega življenja, ko sta me mati in oče izginila, ker sem vzela avto in sem imela hudo nesrečo. Tetovaže sem dobil ne kot negativen del svojega življenja, ampak kot nov začetek. Dobil sem ga pred skoraj letom dni in vsi, ki ga vidijo, vprašajo, kaj to pomeni, zato jim povem, da če ne'če bi dobil to prometno nesrečo, ne bi'ne bi bil tako srečen, kot bi bil'ne bi bil v vojski in morda bi se še vedno sovražil, zato mi ta tetovaža pomeni nov začetek

Johnny dne 17. oktobra 2015:

rad bi imel to tetovažo, vendar ne vem, kako si jo ogledati

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 25. maja 2014:

Hvala Raymond za komentar. Ja jaz'sem s tabo. Všeč mi je tisti klasični črni črnilec. Drugi dan sem ga videl v tradicionalni črni barvi, vendar s svetlo oranžnimi, rdečimi in rumenimi plameni. Plameni so bili v ozadju, z velikimi detajli na obrazu, verjetno ena najboljših barvnih mračnih tetovaž koscev I.'že kdaj videl. Raymond, ne pozabite se oglasiti, ko ga dobite, delite z nami. Najlepše za vas..

Raymond Lopez 25. maja 2014:

Odličen format kosca. Vedno sem imel rad lobanje in črno barvo. Strinjam se in se povezujem z različnimi načini, kako se lahko povežemo s koscem. Zame je to način življenja."neustrašen" Grem po žeto na podlaket s črkami na strani, ki pravijo"naj sovražijo, dokler se bojijo"

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 5. oktobra 2012:

Ron, hvala, da si se oglasil. Odličen način, da na to opozorite. Toliko ljudi gleda na tetovaže negativno. Poskušam druge naučiti, da je za številnimi tetovažami umetnost in pomen. Samo odprti moramo biti glede tega.

Ron Hites 28. septembra 2012:

Grim Reaper imam na obeh rokah, zgornji in spodnji…

jaz'jaz bi temu rekel a "Stari Skool Biker" tip…

Žetev je del življenjskega sloga…

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 28. maja 2012:

Services4all, cenimo vaš čas in komentar. Vesel sem, da se vam je zdelo zanimivo. Najboljše želje.

services4all iz ZDA 22. maja 2012:

Všeč so mi različne vrste tetovaž, res zanimivo.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 10. maja 2012:

Stars439, še enkrat hvala, ker ste si vzeli čas in se ustavite. To je zelo cenjeno. Poskrbite.

zvezde439 iz Louisiane, države Magnolia in Pelican. 10. maja 2012:

Kul. GBY.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 8. marca 2012:

Tbrian123, hvala, ker ste si vzeli čas. Upam, da se vam je zdelo koristno. Poskrbite.

tbrian123 iz Colomba, Šrilanka, 4. marca 2012:

Dober … res bi rad prebral tovrstne članke 🙂 Glasoval sem (Y)

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 23. februarja 2012:

*Acaetnna, vedno me veseli, da prideš mimo. Iskreno cenim vaš čas in hvala za branje.

*Alastar, še enkrat hvala, ker si se oglasil pri prijatelju. To je dizajn, ki sem ga skoraj dobil. Ne razumem'ne vem zakaj, vendar sem vlečen v zasnovo žetve. Samo mislim, da je kul. Kaj lahko rečem.

Alastar Packer iz Severne Karoline 22. februarja 2012:

Oh moja besedila, te so hudobne. Umetnost'neverjetno in morda jaz'jaz sem samo stari čudak, ampak lahko'ne vidim, kako gre skozi življenje z enim od teh trajno natisnjenim. Dobri podatki o njih.

acaetnna iz Guildforda 22. februarja 2012:

Odlične informacije kot vedno!!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 22. februarja 2012:

*Bri, hvala, ker si si vzela čas in mila beseda. Upam, da vam je bil ta članek všeč.

*AE, vedno te slišim. Počutim se enako. V tem dizajnu je nekaj, kar se mi zdi kul.

*Kash, lepo te je slišati. Cenim, da ste si vzeli čas in se vam zahvaljujem za komentar in glasovanje.

Thomas Silvia iz Massachusettsa 22. februarja 2012:

Zelo zanimive in zelo kul slike !

Glasujte navzgor !!!

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 21. februarja 2012:

Vau, tisti s slapom in številnimi skeletnimi obrazi je zanimiv. Hvala'za deljenje…

bri36 21. februarja 2012:

Nadaljuj z dobrim delom")

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 21. februarja 2012:

*Bri36, vedno vas slišim. Nekaj ​​časa sem preživel v Casa Grande in sem imel priložnost občasno ujeti nekaj predstav. Cenim vaš čas, komentar in glasove prijatelj. Se vidiva kmalu.

*Iskalec7, vedno super, da prideš k meni. Ravnokar sem prebral še en vaš paranormalni članek, "Duhovne ženske". Super delo moram reči. Tudi tukaj vidim, da predstavlja življenje, ne toliko kot smrt. Mislim, da je dizajn kul. Pazi nase in te ujamemo kasneje.

Helen Murphy Howell iz Fife na Škotskem 21. februarja 2012:

Vau! Ne samo fascinantne informacije, ampak tudi umetnine!

Ne razumem'mislim, da jaz'bi se mi zdelo, da se Grim Reaper cel dan – in še posebej ponoči – smeji name! Toda privlačnost za te vrste tetovaž je očitna. Zanimali so me tudi različni pomeni'zame je zelo novo. Vedno sem samo povezoval mračnega kosca z običajnim življenjskim ciklom življenje-smrt-življenje.

Odlično središče + super glasovalo!

bri36 21. februarja 2012:

kul stvari tukaj avtor besedila kot slike. Ravno neki dan tukaj v Phoenixu je bila razstava tetovaž in spomnil sem se, da si ti tetovaža, zato hvala za kul središče") Da, glasoval sem^

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 21. februarja 2012:

*Ciganka, vedno te slišim slišati od svoje punčke. Čudiš se, Don't to. Všeč so mi. Vedno me je bolj zanimal dizajn kot pomen. Jaz ne bi'Ne moti si, da bi si zagotovo zagotovil eno od teh tetovaž.

*Frank, no, prepričal bi se, da je to pomen tetovaže. Ne razumem'ne vem, kaj bi Grim Reaper tam osebno počel. Verjetno porabi več časa z licem navzdol kot karkoli 🙂 Seveda je lahko narobe. Nekateri gredo vse ven. Človek bi bil presenečen, če se nekateri odločijo za tetoviranje.

Frank Atanacio iz Sheltona 21. februarja 2012:

prekleti pisatelj … veš, da sem bil v striptiz klubu blizu NYC in videli smo plesalko s tetovažo grimp-kosca na levem zadnjici .. nekako sem se spraševal .. zadeti to in umreti … kajne? LOL so precej strašljivi .. ampak samo ti lahko pojasniš razbijanje in draženje tetovaž hvala za deljenje 🙂 Frank

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 21. februarja 2012:

Kot ljubitelj grozljivk sem glasoval. So to ljudje s priimkom Drakula ali Frankenstein ??? lol Divje tetovaže in odlično delo kot ponavadi.

About the author