Fire & Flame Tattoo Designs

Jaymz je opravljal številna delovna mesta v več državah, vendar ne glede na to, kje živi, ​​ima vedno službo kot tattoo umetnik.

Phoenix Tattoo

Pomen tetovaže ognja in plamena

Mnogi ljudje okrasijo obstoječo tetovažo z ognjem in ognjem, da bi starejšo tetovažo pripeljali v novo luč. Sicer sta ogenj in plamen še vedno zelo priljubljena ideja za tetoviranje.

Obstaja veliko pomenov in razlogov za pridobivanje ognjene tetovaže, zaradi katerih je tatoo pomembnejši od dekorativnega sredstva.

Ogenj lahko predstavlja preobrazbo, uničenje, spremembo, strast, svetilnik svetlobe in znanja ali pa služi kot opozorilo uporabniku. Uporabljali so ga v verskih obredih in simboliki; ko dim teče proti nebu, ga'misel prinašati želje in molitve vere.

Požara se bojijo in častijo, ker če je njegova uničujoča sposobnost in moč. Ogenj je zelo uničujoč, če ga ne obvladuje, zaradi česar je močan. Tudi ogenj odganja mraz in osvetljuje temo. Ogenj lahko predstavljajo bakle, svetilniki, žare in sveče.

V krščanstvu je ogenj simbol Svetega Duha. To'se pogosto uporablja v opisih pekla. Bog je Mojzesu razkril svojo prisotnost v simbolu gorečega grma. Plameni so tudi simboli skušnjave in greha, Satan pa je pogosto upodobljen obdan z ognjem.

V grški mitologiji je Prometej Titan, ki je v glavnem počaščen, ker je ukradel ogenj bogovom v steblu rastline komarčka in ga dal smrtnikom v uporabo.

V judovstvu ima ogenj tudi velik pomen; prižgejo se sveče, s katerimi se praznujejo prazniki in se loči Šabat od preostalega tedna, pa tudi za spomin na mrtve. Drug pomemben simbol ognja je Večni ogenj, ki je bil ogenj v prvem in drugem templju, ki naj ne bi nikoli ugasnil.

V grški mitologiji se Phoenix porabi v ognju in se reinkarnira iz lastnega pepela. Plameni so simbol preobrazbe in ponovnega rojstva ter predstavljajo cikel življenja.

Plamene tetovaže

Ognjene tetovaže

© 2008 jaymz

Komentarji

David dne 15. junija 2011:

Človeku, ki maha, mu je dlesni glede tetovaže nekaj podobnega nespoštovanju njegovega kolesa. Iskreno dvomim, če imate … Cool Tatt človek.

ew dne 17. septembra 2009:

Zadnji razstreljen je videti kot sperma…

jordan armstrong 25. januarja 2009:

tisti z ognjenimi zgradbami ….. moja tetovaža….

Colby Hutte dne 13. decembra 2008:

Rad bi si na moj shouloder naredil res zelo kul tetovažo zmaja. Mislim, da bi bilo zelo kul, če bi šel naprej. Sem 20 letna ženska.

About the author