Fotografije in pomen keltskih tetovaž: modeli vozlov in križev

jaz'Vedno sem imel službo v tetovaži kot piercer (na strani).

Spoznajte pomene oblikovanja keltskih tetovaž, kot sta križ in vozel, in poiščite nekaj fotografij teh tetovaž za navdih.

Spoznajte pomene oblikovanja keltskih tetovaž, kot sta križ in vozel, in navdihnite nekaj fotografij teh tetovaž.

Slika OpenClipart-Vectors iz Pixabaya; Canva

Keltske tetovaže

Keltske tetovaže so ena bolj priljubljenih tetovaž. Podobno kot plemenske tetovaže so keltske tetovaže predvsem črne oblike, vendar jih lahko vidimo tudi v drugih različnih odtenkih in barvah. Lahko so preproste ali zelo zapletene, odvisno od vaših želja.

Bolj ko ste oblikovani, bolj ste'bom verjetno porabil. Ampak, don's tvojim dizajnom ne bo šlo poceni. Prepričajte se, da je tako'je nekaj, kar si ti'z veseljem bom večno. Če lahko'si ne privoščite svoje sanjske tetovaže, počakajte, dokler lahko, ali dobite oceno od drugega umetnika za tetoviranje.

Zgodovina keltskih ljudi

Zgodovina in dediščina Keltov segajo več tisoč let nazaj. Njihova umetniška dela so bila znana po deželah Irske, Škotske in Valižani, bili pa so spretni v umetnosti zapletenih kovin, nakita in orožja.

Keltski vozli in križi so bili njihovi najpogosteje oblikovani modeli. Simboli, uporabljeni v keltskih umetninah, so bili zasnovani tako, da pripovedujejo zgodbo – ustno izročilo in zgodbe.

Tradicionalne oblike tetovaže

Večina keltskih tetovaž spominja na zvite črte in geometrijske oblike, zato se odločite za keltski križ, keltski vozel ali keltsko živalsko obliko.'Več kot verjetno bom videl dober del krivulj in oblik znotraj tetovaže.

Galerija tetovaž Keltski križ

Galerija keltskih vozlov

Več o keltskih vozlih

Tetovaže keltskih vozlov predstavljajo cikel smrti in ponovnega rojstva. Sestavljeni so iz zank brez konca ali začetka; ti vozli so neskončni.

Keltski vozli so več kot zgolj črne zanke in zavoji. So sredstvo telesnega in duhovnega izražanja. Vozli so neskončna, spiralna pot v dela življenja-rojstvo, rast, ljubezen, vera in smrt. Zaradi te simbolike so priljubljene tetovaže.

Slike keltskih tetovaž

About the author