Gotske cvetlične tetovaže

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Gotske tetovaže

Obstaja veliko stvari v zvezi z gotsko kulturo, ki me zanimajo in očarajo, eno od tistih področij, ki imajo veliko izraza, pa je oblikovanje tetovaž.

Tako kot pri sami gotski kulturi tudi nihče ne opredeljuje načina, kako bi jo opisali, saj Goti sami pričajo o dejstvu, da je to povezano z osebnim izražanjem.

Ob tem je nekaj v kulturi, tudi v njeni raznolikosti, kar kriči, da je to's Goth. To'V primeru tetovaže ali v središču tega članka gotske tetovaže.

Način ugotavljanja, ali je tetovaža rože gotska, je bolj povezan s tem, kar cvet spremlja v oblikovanju, ne s samim rožico, saj bi bilo to verjetno skoraj nemogoče potrditi.

Atributi gotskih cvetličnih tetovaž

Kako ugotovite, ali je tetovaža rož gotska ali ne, če jo določijo posebni atributi?

Prvič, po mojem mnenju mora biti črnilo temno sivo ali črno. Če bi predmet, ki je vključen, vključeval tiste, ki so bile oblikovane, bi lahko prišlo do izjeme od tega pravila, ki bi bila običajno vključitev rdeče v črno.

To se z digitalno umetnostjo veliko dogaja, a nisem'Tega v gotskih tetovažah nisem videl, vendar bi pravilo še vedno veljalo.

Drugič, kot je omenjeno zgoraj's temo, vključeno v tetovažo cvetja, zaradi česar je gotska.

Kakorkoli že pogledate, lahko gotske cvetlične tetovaže ali tiste s temnim občutkom in videzom resnično izstopajo in povzročijo veliko zanimanja in brenčanja. Tukaj si oglejte več teh modelov tetovaž.

Tetovaža gotske rože in lobanje

Pri prvem pogledu na gotsko tetovažo z rožicami imamo od vsega nekaj malega prispevati k njeni identifikaciji.

Tam je črna roža, tokrat večinoma trdno črna; obstajajo tudi rdeče obarvane zvezde. Končno so tu še senčne lobanje. Vse to kaže na gotsko zasnovo.

To'Tu ni moj najljubši model tetovaže, vendar je dober primer elementov, ki so vključeni v gotsko povezavo.

gothicflowertattoos

Scena tetovaže gotske rože

To je izredno podrobno oblikovanje gotske tetovaže. To'poln posnetkov, ki kažejo na interpretacijo tega, kar se zdi padec Eve. To pravim samo zato, ker ima samica v oblikovanju krila, zaradi česar ni človek. Toda to bi umetnik lahko storil namerno.

To'je res odličen dizajn, če vam je tematika všeč.

gothicflowertattoos

Tetovaža gotske rože in lobanje na vratu

jaz'sem slabec za temne tetovaže in me privlači ne glede na to, kakšna je slika, če je le spodobne kakovosti. To'tako je s to tetovažo na vratu,

Kakovost in dizajn sta dobro narejena, problem pa je zame umestitev. Moral si je obriti lase, da je dobil celoten dizajn na vratu. Razen če se namerava tako obrito sprehajati, del tetovaže ne bo mogel videti nihče.

Druga težava so dlake na obrazu, ki se zdi, da vdirajo v nos in usta lobanje. Na spodnji del tetovaže dodajte prikrivanje s srajco in resnično obstaja pomembna težava s prikazom tetovaže.

gothicflowertattoos

Gotska cvetlična tetovaža s pol rokavi

Če bi gledali samo ramo in nadlaket v delu te tetovaže, bi bilo videti tako kot katera koli druga, kar zadeva oblikovanje. Ko pa na vrh ramena in prsnega koša dodate nadrealističen in temnejši element, imate zelo drugačen občutek in videz.

Ker se zdi, da iz rože prihajajo hlapi (morda dišave?) In očitno diabolično videti piščanec na prsih, se zdi, da je umetnik in prejemnik tetovaže imel v mislih bolj gotsko tetovažo.

gothicflowertattoos

Gothic Corpse Tattoo

Ta gotski dizajn tetovaže mi je zelo všeč. Vse od cilindra na okostju do okostnjakov, ki se držijo za roke in plešejo okoli rože.

Ste opazili, da v roži stoji večje okostje?

Črno ozadje znotraj rože je dobro narejeno v smislu razkrivanja oblike okostja, hkrati pa prikazuje senco znotraj rože. Dobro opravljeno.

gothicflowertattoos

Kot lahko vidite iz te skupine gotskih tetovaž s cvetjem, obstaja veliko načinov za ustvarjalno oblikovanje teme.

Če uživate v tovrstnem videzu in občutku oblikovanja tetovaže, je zagotovo ena izmed tistih, ki jih lahko najdete med neštetimi možnostmi.

Komentarji

sierra rose bruse dne 25. novembra 2017:

Resnično želim tetovažo na roki lobanje in želim, da je gotska. Moj proračun je 500 USD in želim najboljše.

About the author