Gotske tetovaže z vzorci kril

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Gotske tetovaže na krilih

Za tiste, ki so dovolj pogumni, da to storijo, so tetovaže krila način, kako pritegniti pozornost s tem, kar je običajno, vendar ne vedno, tetovaža na hrbtu, ki pokriva vsaj zgornjo polovico hrbta in v nekaterih primerih skoraj celoten hrbet.

Gotske tetovaže s krilom se razlikujejo od običajnih tetovaž s krili. Največkrat so zmagali'Ne poskušajte realistično prikazati krila (npr. s perjem), temveč razlagajte tisto, kar posameznik in umetnik menita, da je gotski izraz krila, kot so skeletna krila, krila netopirjev, krila z visokimi rameni in zelo koničasta krila.

Drugi element mnogih modelov je, da izgledajo, kot da so'ponovno pritrjen zadaj, kot da bi rekel, da je dizajn tetovaže zelo oseben izraz, kdo je oseba in kaj poskušajo povedati.

Modeli

Osebno sem ugotovil, da je zelo malo tetovaž gotskih kril podobnih. Njihove podobnosti so običajno le pomožne.

Obstaja toliko stvari, ki jih lahko naredite za drugačno oblikovanje krila, da si tudi z nekaterimi enakimi lastnostmi ne morete veliko podobiti.

Zame to'Moč, saj si ne želi veliko ljudi narediti tetovažo takšnega obsega, le da bi jo videli na hrbtu nekoga drugega v množici, kar razvrednoti edinstvenost in namen odločitve, da bo na vašem telesu takšno črnilo.

Tetovaža gotskega krila na vratu

Ker večina od nas misli, da so krila pritrjena na hrbet – podobno kot pri angelih, demonih ali mitskih bitjih, o katerih si predstavljamo ali beremo – je velika večina tetovaž s krili natisnjena na hrbtu.

Tukaj je izjema, za katero sem mislil, da vam bo všeč, s krili na vratu.

Čeprav leti s tistim, kar mislimo s krili, je zanimivo, visoka ramena kril pa izgledajo lepo, ko se zožijo do koničastih koncev.

Tetovaža krila na vratu

Tetovaža krila na vratu

Rdeče-črna tetovaža gotskega krila

Tako kot pri postavitvi je barva večine gotskih tetovaž s krili precej podobna. Skoraj vedno je sestavljen iz temnejših sivih ali črnih barv, zato ta z rdečo in črno barvo izstopa. Zasnova kril je odlična za to, kar naj bi bila, temne žile kril, ki so dosegle vrhunec, pa izgledajo odlično. Tudi rdečica med krilnimi žilami je zelo dobro narejena.

Rdeče-črna krila

Rdeče-črna krila

Tetovaža na hrbtu pevke Anastacie

Pevka in zabavljač Anastacia ima na hrbtu odličen nabor kril z rahlo kombinacijo gotskega sloga in realizma, kar kaže videz perja v krilih. Zasnova kril je sicer zelo nenavadna in moj najljubši del je ravno na sredini, kjer se krila stikajo. Če pogledate natančno, se zdi, da ima v tem delu zasnove kanček plemenskega. Zanimiva tetovaža krila.

Tetovaža Anastacijinega krila

Anastacia's tetovažo krila

stylebistro

Rezano oblikovanje tetovaže gotskega krila

Modeli, podobni temu, se včasih imenujejo "razrezan" tetovaže. V tem primeru gre za niz kril, ki so razrezana. Koničaste kosti, ki prihajajo iz kril, prav tako kažejo, da gre za demonska krila.

To'ni tisto, kar bi izbral, ampak za to, kar je, izgleda res dobro, dizajn pa je zelo podroben in lepo mešanico sence in svetlobe na koži.

Razrezana tetovaža s skeletnim krilom

Razrezana tetovaža s skeletnim krilom

Tetovaža gotskih demonskih kril

Tukaj imamo tisto, kar bi lahko šteli za drugo tetovažo demonskega krila. Te koščene točke so najbolj očiten del zasnove, ki ga identificira kot takega, čeprav krila sama po sebi očitno niso nekaj, za kar bi menili, da je del prijaznega bitja, povezanega s svetlobo. Način, kako se zdijo pritrjeni na hrbet, je videti moteče verodostojen.

Tetovaža krila, podobna netopirju

Tetovaža krila, podobna netopirju

Gotska tetovaža s krili okostnjakov

Spodaj vidimo še en zelo drugačen slog, tokrat brez kože, ki pokriva skeletne ostanke kril, ki se zdi, da štrlijo iz hrbta.

Zame je kraj, kjer se zdi, da se krila pritrdijo na hrbet, še bolj realističen od tistega zgoraj navedenega para.

Všeč mi je, kako daje občutek, da gledaš pod pokrovom gotskega krila, in to'Lepo je videti te razširjene točke in celoten občutek česa'drži ta krila skupaj. Precej drzno oblikovanje tetovaže.

Gotska tetovaža s krili okostnjakov

Gotska tetovaža s krili okostnjakov

Kot smo že omenili, obstaja nekaj zelo podobnih značilnosti, ki jih delijo številni modeli gotskih kril, vendar to ne drži't preprečujejo, da bi bili popolnoma drugačni glede na to, kako izgledajo in so prikazani na hrbtu in/ali koži.

Če želite, da vas opazijo in uporabite svojo tetovažo za oživitev pogovorov in vzpostavitev družabnih povezav, so tetovaže gotskih kril vsekakor oblika, ki bi delovala.

Komentarji

Philip Cooper od Olneyja 19. februarja 2012:

Izjemne tetovaže … res izgledajo umetniško. Čeprav ga sam nikoli ne bi nosil.

About the author